FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO. Cel mai dur atac la adresa lui Cortacero: „Românii nu sunt proștii lui! Am ajuns să ne fraierască un actoraș de mâna a treia care nu are nici bani de țigări?”

Articol de GSP - Publicat duminica, 27 decembrie 2020 11:53 / Actualizat duminica, 27 decembrie 2020 13:06

Dumitru Dragomir, fost președinte al LPF, a analizat situația de la Dinamo și problemele financiare nerezolvate încă de conducerea spaniolă.

Fostul șef al Ligii 1 l-a criticat în termeni duri pe Pablo Cortacero, cel care a preluat-o pe Dinamo și nu a plătit încă salariile jucătorilor și nici datoriile clubului.

„La Dinamo este un circ de nedescris și nu știu cât îl mai pot suporta cei de la acolo pe acest individ. Acest om nu mai trebuie lăsat nici măcar să mai aterizeze pe Aeroportul Henri Coandă, dar să mai și ajungă la club...

El nu se gândește că și-a bătut joc de familiile angajaților de la Dinamo și de familiile jucătorilor? Cu ce au greșit acei oameni? A promis salarii de 20.000-30.000 de euro, iar el nu are bani nici de un pachet de țigări. Chiar așa am ajuns în țara noastră? Să vină toți actorașii de mâna a treia și să ne fraierească în ultimul hal? Este clar ca lumina zilei că acest om nu are bani să susțină un club. Unde vrea să se ajungă? Nu le e rușine?

Cortacero ăsta se se gândească că românii nu sunt proștii lui. Să-i fie rușine pentru situația în care este clubul acum”, a declarat Dumitru Dragomir pentru Prosport.

VIDEO Radu Birlică: „Sunt neîncrezător! De ce vrea Șerdean să predea acțiunile, dacă Pablo promite că aduce bani?”

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

EXCLUSIV Alți 3 jucători ar putea pleca de la Dinamo! Pe cine se teme antrenorul că nu mai găsește la reunire

Massimo Maccarone, coșmarul Stelei din 2006, a donat bani pentru salvarea lui Dinamo! Mesajul italianului: „Toată lumea mă știe în România”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
pinguinul_japonez
pinguinul_japonez  •  28 Decembrie 2020, 18:28

Da, sigur !

cj1960i
cj1960i  •  28 Decembrie 2020, 07:22
Postat de cj1960i pe 28 Decembrie 2020, 06:54

Pai daca e sa punem intrebari ar fi multe. 1-ne crede capsunari pe toti? 2- cate sute de mii a investit? 3-de unde a avut banii( drepturi t.v)? 4-se crede la bursa(dau un leu si iau o mie)? 5- ***. Negoita ce are de spus ? 6-aceasta afacere era posibila fara o perdea groasa? Si tot asa am putea continua cu F.R.F. si L.P.F. atotstiutorii despre fotbalul si legile din Romania, cu multe alte intrebari.

Trei initiale, pentru voi sunt jigniri si vulgaritati. Incerc sa schimb cu : foarte fericitul. multumiti?

cj1960i
cj1960i  •  28 Decembrie 2020, 07:08
Postat de fant0zzi pe 27 Decembrie 2020, 16:26

A cedat clubul, cu buna stiinta, ca sa nu fie catalogat " groparul lui Dinamo" ,asa scapa basma curata sau cel putin asa crede el.

Posibil ca el sa fi sapat groapa, dar la astupat are ajutoare multe. Tot pe bani!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează
Close