FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Întăriri pentru Dinamo! Jucătorul a trecut cu brio de vizita medicală, dar nu pune presiune pe conducerea clubului: „Trebuie să fie liniște la echipă”

Dusan Uhrin
Dusan Uhrin

Articol de - Publicat joi, 22 aprilie 2021 12:50 / Actualizat joi, 22 aprilie 2021 16:34

Constantin Nica (28 de ani) va deveni în cel mai scurt timp fotbalistul lui Dinamo și a oferit primele declarații pentru Gazeta Sporturilor după ce a trecut de vizita medicală.

UPDATE 16:30 Constantin Nica: „Trebuie să câștigăm, să fie liniște la echipă” 

Constantin Nica nu vrea să pună presiune pe conducerea clubului, își vede de antrenamentele zilnice cu prima echipă, chiar dacă nu face parte din lotul care tocmai se deplasează spre Ardeal, urmând a înnopta la Sibiu. 

„Momentan, trebuie să câștigăm, să fie liniște la echipă, la club și după poate vor face pasul și cu contractul. Eu mă pregătesc zi de zi, m-am simțit foarte bine, totul e OK din punctul meu de vedere”, a declarat fostul jucător de Serie A pentru GSP.RO.

Știre inițială:

Dusan Uhrin jr. va avea în curând un fundaș dreapta la dispoziție. Din informațiile GSP.ro, Constantin Nica a efectuat în cele din urmă vizita medicală, pentru a putea semna cu Dinamo. Și a trecut-o cu brio, astfel că transferul său ar putea fi oficializat în cel mai scurt timp.

Constantin Nica îi ia locul lui Sorescu

Nica s-a antrenat alături de „câini” de la finalul lunii martie și va semna, cel mai probabil, un contract valabil până la finalul sezonului, după cum a declarat directorul sportiv Mario Nicolae pentru GSP: „Este posibil să îi oferim lui Costi Nica un contract până la finalul campionatului”.

Dusan Uhrin jr. a transmis că vrea neapărat un fundaș dreapta pentru a-i oferi șansa lui Deian Sorescu să joace avansat, ca mijlocaș dreapta, astfel că Nica a fost adus. 

Crescut de Dinamo și promovat la prima echipă în 2012, Nica a fost vândut doar un an mai târziu la Atalanta, pentru 1,6 milioane de euro. Nu a rezistat la formația din Bergamo și a fost împrumutat la mai multe echipe, până ce contractul i-a expirat. Ultima dată a jucat în Serbia, la Vojvodina, de care s-a despărțit în iulie 2020. De atunci este liber de contract!

Întăriri pentru Dinamo! Jucătorul a trecut cu brio de vizita medicală, dar nu pune presiune pe conducerea clubului: „Trebuie să fie liniște la echipă”
Constantin Nica

Astăzi, lotul lui Dinamo va pleca la Sibiu pentru meciul de vineri cu Gaz Metan Mediaș, din etapa a 3-a a play-out-ului.

VIDEO. Florin Bratu, despre jucătorii lui Dinamo: „La Dinamo lipsește furia”

Mai multe știri despre Dinamo:

Transferurile lui Dinamo, la bilanț: 6 mega fail-uri, doar doi au convins

Pentru Dinamo, mai jos e doar „B”-ul! 4 cifre sumbre din actualul sezon

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (24)
popescu222
popescu222  •  23 Aprilie 2021, 07:40

Simplul fapt ca il trimite pe Sorescu mai in fatza e un beneficiu. Sa intre mai repede. In teorie ar trebui sa intre si cu dorinta maxima de a demonstra, pentru ca inca mai are cativa ani buni de cariera in fatza. Succes!

cortacero
cortacero  •  22 Aprilie 2021, 17:46
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

crede-ma ca nu esti capabil de ironii

cortacero
cortacero  •  22 Aprilie 2021, 17:38
Postat de mosh_gerilla.1948 pe 22 Aprilie 2021, 17:27

Iar fcsb-iștii se cred...steliști!

Ok, nu mai umpleti stadioanele cu noi

Vezi toate comentariile (24)
Comentează