FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Transferurile lui Dinamo, la bilanț: 6 mega fail-uri, doar doi au convins + Cine urmează să semneze

Transferurile lui Dinamo au dezamăgit crunt în acest sezon. FOTO: Cristi Preda (fotoreporter GSP) +13   FOTO
Transferurile lui Dinamo au dezamăgit crunt în acest sezon. FOTO: Cristi Preda (fotoreporter GSP)

Articol de - Publicat luni, 19 aprilie 2021 07:26 / Actualizat luni, 19 aprilie 2021 14:37

Joseph Akpala, atacantul supraponderal al lui Dinamo, adus să revigoreze ofensiva-praf a „câinilor”, s-a accidentat și își poate pune ghetele în cui, completând lista transferurilor eșuate. Albentosa și Filip au fost excepțiile, pozitive, până acum.

Joseph Akpala (34 de ani) a venit degeaba la Dinamo. Supraponderal, s-a încurcat și i-a încurcat pe „câini”. Noul vârf al lui Dinamo s-a accidentat grav și are șanse mici să mai revină pe gazon. De fapt, și-ar putea pune ghetele în cui. 

Nigerianul care a fost golgeterul Belgiei și-a jucat și în Bundesliga pentru Werder Bremen a evoluat doar 21 de minute în tricoul roș-albilor cu Clinceni (3-1), apoi s-a accidentat. Sâmbătă dimineață, o nouă problemă medicală, la glezna stângă, și e gata! „RMN-ul arată o leziune a tendonului ahilean”, a comunicat medicul Liviu Bătineanu. 

Africanul completează tabloul eșecurilor în materie de mercato în 2021 pentru Dinamo, până acum, doar Albentosa și Filip putând fi trecuți la capitolul „reușite”.

  • Gudmund Kongshavn (30 de ani) - Adus de la retrogradata Aalesund, norvegianul plătit cu 4.000 de euro/lună a beneficiat de accidentarea lui Eșanu, care-și va relua abia de miercuri antrenamentele. A făcut minuni cu CFR Cluj (0-1), apoi a luat gol și din corner cu Clinceni (1-3). În total: 5 goluri în 4 meciuri.
  • Steliano Filip (26 de ani) - revenit de la Larisa, Stelu a bifat 9 meciuri, marcând un eurogol cu Voluntari (1-1). 
  • Raul Albentosa (32 de ani) - fundașul central spaniol a intrat titular la câteva zile de la sosirea la București. Nu mai jucase de 15 luni, dar este integralist de 4 meciuri, l-a trimis pe căpitanul Ante Puljici pe bancă. 
  • Jonathan Morsay (26 de ani) - suedezul adus de la Chievo, împrumut, și căruia Dinamo îi achită 6.000 de euro/lună este unul dintre cei mai contestați jucători de către suporteri. Forțat la maximum, nu a demonstrat nimic în afara unor ratări uriașe în cele 9 meciuri în care a jucat.
  • Gevaro Nepomuceno (28 de ani) - a primit numărul 10, deși a fost adus din liga a cincea engleză, plătit cu 3.000 de euro/lună, internaționalul din Curacao este al doilea cel mai apostrofat jucător în 2021. A strâns 11 meciuri, iar în ultimele n-a mai fost folosit, fiind pus la slăbit.
  • Andrei Blejdea (24 de ani) - a stat aproape două luni accidentat, după o intervenție chirurgicală, a strâns 7 meciuri, niciunul ca integralist. 
  • Giani Stere (21 de ani) - atacantul ce jucase doar în eșalonul inferior, a venit în probe la echipa secundă, apoi, în lipsă de vârfuri, a fost promovat. Are 109 minute în 4 meciuri, în rest nimic.
FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda
+9 FOTO

3 goluriși 3 puncte au bifat dinamoviștii în Liga 1 în ultimele 11 runde

12 etapeau trecut de când atacanții dinamoviști nu au mai marcat în campionat

Nica semnează cu Dinamo 

Constantin Nica, 28 de ani, se antrenează cu Dinamo de la finalul lunii martie, iar fundașul dreapta se află în discuții avansate cu trupa din Ștefan cel Mare. Managerul sportiv de la Dinamo a confirmat negocierile directe. "Este posibil să îi oferim lui Costi Nica un contract până la finalul campionatului", a declarat Mario Nicolae pentru GSP. Dusan Uhrin a transmis că vrea neapărat un fundaș dreapta pentru a-i oferi șansa lui Deian Sorescu să joace avansat, ca mijlocaș dreapta

VIDEO Mihai Eșanu le-a făcut o surpriză juniorilor lui Dinamo: „Mă bucur că cei din DDB m-au ales pe mine”

Citește și alte știri despre Dinamo:

Mario Nicolae, atacat dur după o declarație șocantă: „Dacă spui că salvarea de la retrogadare este o mare performanţă, nu ai ce căuta la Dinamo”

EXCLUSIV Cum i-a cucerit Aleksander Mitrovic pe „câinii roșii”: „Mamă, tu îți dai seama că Dinamo a luat gol din cauza mea!”

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (16)
mehighms
mehighms  •  20 Aprilie 2021, 06:42
Postat de magic4ever pe 19 Aprilie 2021, 16:12

Ati mai bagat un articol negativ despre Dinamo ca sa acoperiti BLATUL SI OMENIA dintre Fcsb si Botosani???Nimic de zis despre piesa de teatru de aseara, " greselile" lui Pap sunt nevinovate sau ***???

care blat ma frustratule?

creeperno290
creeperno290  •  19 Aprilie 2021, 22:39

A zis zainea ca nicolae nu i-a adus pe akpala si morsay

catalin.palcu
catalin.palcu  •  19 Aprilie 2021, 19:10

Trebuie sa fiti ori v incompetenti sau ff malitiosi sa-l declarati pe Kongshaun ala un mega-fail!! Ii reprosati golul din corner cu Clinceni? Eu nu am vazut in viata mea portar sa acopere si sa apere coltul lung, ba mai mult vinclul, la o lovitura de colt! Era lasat fundas la bara. A gresit intr-adevar la golul cu Astra, dar acolo apararea a fost f slaba. Dar apoi a avut niste parade excelente. Vreti mega fail, comentati de Papp aseara. Nepomuceno si Morsay poti sa zici intr-adevar ca sunt transferuri esuate, desi parca Morsay a inceput sa arate ceva. Se mai rateaza transferuri si cand platesti zeci de milioane de euro, pasemite astea pe gratis.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează