FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Mario Nicolae, atacat dur după o declarație șocantă: „Dacă spui că salvarea de la retrogadare este o mare performanţă, nu ai ce căuta la Dinamo”

Mario Nicuale, manager sportiv Dinamo
Mario Nicuale, manager sportiv Dinamo

Articol de GSP - Publicat duminica, 18 aprilie 2021 12:44 / Actualizat duminica, 18 aprilie 2021 13:56

Ionuț Chirilă, 55 de ani, l-a criticat pe Mario Niculae și a spus că ar trebui să plece de la Dinamo, după ce a declarat că salvarea de la retrogadare ar fi o mare performanță pentru clubul din Ștefan cel Mare.

Dinamo se află în cea mai neagră perioadă din istorie. Sub o conducere spaniolă absentă, fanii din programul DDB se luptă pentru salvarea clubului, care se află pe loc de baraj și poate ajunge pe ultimele două poziții la finalul primei etape din play-out. Ionuț Chirilă, fost tehnician la centrul de copii și juniori al lui Dinamo, la generația „Unicului Căpitan” Cătălin Hîldan, l-a atacat pe managerul sportiv de la Dinamo după o declarație considerată „halucinantă”.

Ionuț Chirilă: „Dacă spui că marea performanță este salvarea de la retrogadare, nu ai ce căuta la Dinamo”

„L-am văzut cu o declarația halucinantă, care definește starea de la Dinamo. A spus «Ar fi o mare performanță să ne salvăm de la retrogadare». Dacă la Dinamo spui chestia asta, nu mai ai ce să cauți acolo. Nu ai voie să zici asta. Jucătorii nu mai au încredere în ei. La Dinamo, un club cu o istorie imensă, nu ai voie să spui că chestia asta este o performanță. Așa arunci ghilotina.

Ce mentalitate de învingători pot să aibă acești jucători când spui că marea performanță, adică Champions League, este să te salvezi de la retrogadare. Eu aș fi spus că este un accident că un club de talia noastră se află în această situație și că vom încerca să rezolvăm cât mai rapid lucrurile ca Dinamo să revină acolo unde îi este locul”, a declarat Ionuț Chirilă la Digi Sport Matinal.

E un antrenor (n.r. Dușan Uhrin) care și-a dorit să vină la Dinamo cu foarte mare încredere că va obține această performanță, că până la urmă va fi o mare performanță ca Dinamo să rămână în prima ligă anul acesta, așa cum a început sezonul acesta, cu atât de multe probleme. 

Mario Nicolae, manager sportiv Dinamo

VIDEO. Acțiune DDB în Ștefan cel Mare

Citește și alte știri din fotbalul intern:

Dinamo, discuții avansate cu un fost jucător din Ștefan cel Mare » Ce a declarat Mario Nicolae

Efectele „războiului” cu Sepsi asupra jucătorilor de la CS Universitatea Craiova: s-a accidentat şi Alexandru Cicâldău » Care este primul diagnostic primit de Ştefan Baiaram + ultimele noutăţi despre Elvir Koljic

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
creeperno290
creeperno290  •  18 Aprilie 2021, 22:39

Ce vroiai sa zica? ,,Ne pregatim de Champions League!"

dumitru82drugan
dumitru82drugan  •  18 Aprilie 2021, 20:26

De cand a ve nit acest delapidator echipa sa dus in cap ! A adus 5 jucatori cu valoare 0 care joaca titulari iar juniorii clubului care sunt peste ce a adus el stau pe tusa !cine l a adus la club urmareste falimentul !

1893269640940104
Lunca Andrei  •  18 Aprilie 2021, 16:46

Bineinteles ca e o performanta salvarea de la retrogradare, tinand cont de situatia actuala a clubului! Tanacu are dreptate! Inainte, credeam ca mai rau nu se poate...Dar,iata, ca apare Chirila (nu ala talentat,ci alalalt...).Nu sunt dinamovist, dar nici sa neg istoria, rezultatele si personajele emblematice pe care le-a dat acest club, nu pot...Succes, Dinamo! Daca reusiti salvarea, e bine...Daca nu, macar ati incercat si alti luptat...In final, nimeni nu trebuie sa aiba sa isi reproseze nimic!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează