FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Dinamo, discuții avansate cu un fost jucător din Ștefan cel Mare » Ce a declarat Mario Nicolae

Constantin Nica (centru) la Dinamo, într-un meci cu CFR Cluj
Constantin Nica (centru) la Dinamo, într-un meci cu CFR Cluj

Articol de - Publicat duminica, 18 aprilie 2021 11:29 / Actualizat luni, 01 mai 2023 13:03

Constantin Nica, 28 de ani, se antrenează cu Dinamo de la finalul lunii martie, iar fundașul dreapta se află în discuții avansate cu trupa din Ștefan cel Mare.

UPDATE 13:10 Mario Nicolae: „Este posibil să îi oferim un contract lui Nica”

Managerul sportiv de la Dinamo a confirmat negocierile cu Nica: „Este posibil să îi oferim lui Costi Nica un contract până la finalul campionatului”, a declarat Mario Nicolae pentru GSP.

Știrea inițială:

Constantin Nica, liber de contract, negociază cu Dinamo și ar putea semna în zilele următoare cu formația pregătită de Dușan Uhrin, informație oferită în exclusivitate de Gazeta Sporturilor. Jucătorul crescut la academia lui Dinamo a fost legitimat ultima oară la Vojvodina, dar s-a despărțit de „Bătrâna Doamnă din Serbia”, după ce nu a evoluat niciun meci pentru trupa de pe „Karadorde Stadium”.

Constantin Nica ar putea reveni la Dinamo

Dinamo se află în cea mai neagră perioadă din istorie și tremură pentru salvarea de la retrogadare. „Câinii roșii” au încheiat cu o „remiză albă” partida de la Giurgiu, cu Astra, în prima etapă din play-out. Ultimul jucător care va sosi în „haită” ar putea fi o revenire: Constantin Nica. 

Nica a ajuns în vara 2013 la Atalanta Bergamo, Dinamo s-a ales cu 1,8 milioane de euro, a jucat 15 meciuri în Serie A, a ajuns și la prima reprezentativă unde a bifat două selecții, doar că a ajuns la 28 de ani liber de contract din vara trecută. Aceasta după ce ultimul meci jucat a fost în septembrie 2019, în tricoul Voluntariului, el având doar două meciuri în ediția precedentă!

50.000 de €este cota de piață a lui Constantin Nica, conform Transfermarkt

29 de meciuria evoluat Nica pentru Dinamo în perioadele 2012-2013 și 2017-2018

2 trofeea câștigat Constantin Nica în cariera sa: Cupa României și Supercupa României în 2012

Mario Nicolae a comentat zilele trecute despre revenirea lui Nica la Dinamo: „E o discuție foarte delicată, pentru că el este de foarte mult timp fără activitate, atât cu grupul, cât și la nivel de meciuri oficiale, chiar și amicale. Dinamo este într-o situație delicată sportiv și atunci nu știu dacă timpul ne va permite să facem un pas în acest sens. Vorbim de două luni de «foc» pentru noi. Nu pot să mă pronunț la ora asta, o să vedem în zilele următoare”, a spus managerul sportiv de la Dinamo pentru prosport.ro.

VIDEO. Andrei Radu, fundaș Dinamo: „Să evităm dezastrul! Retrogradarea ar fi o catastrofă pentru club și pentru noi ca jucători”

Citește și alte știri din fotbalul intern:

Valeriu Iftime ripostează: „Cei care ne suspectează de prietenie cu FCSB sunt «depășiți»” + Are o favorită surpriză la titlu!

Sepsi, atacată de o rivală din play-off: „Dacă adversarii ar intra ca ei, la fiecare meci s-ar rupe picioarele. Doar CFR o poate bate”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
creeperno290
creeperno290  •  18 Aprilie 2021, 22:35

Se relanseaza la noi nica si sorescu o sa poata juca in atac

goggu.mecanicul
goggu.mecanicul  •  18 Aprilie 2021, 18:22
Postat de redbuldog pe 18 Aprilie 2021, 13:16

Acum il prefer pe Andrei Radu ca fundas dreapta,iar oricum Sorescu se iroseste pe postul asta ,,impus"face si el multe gafe,mai corect e sa-l lasam sa joace in atac ca la asta se pricepe mai bine..!

radu e fundas stanga, iar nica e praf, sper sa-l aduca pe Karim din olanda de la Excelsior

elgabri
elgabri  •  18 Aprilie 2021, 15:23

Cea mai mare gresala a antrenorilor lui dinamo a fost retragerea lui Sorescu din atac pe postul de fundas, deci poate cel mai bun jucator de atac sa l sacrifica pt ca tu nu ai fundas stanga care au facut asta nu s antrenori !!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează