FOTBAL  »  Superliga  »  PLAY-OFF

Sepsi, atacată de o rivală din play-off: „Sunt foarte răi. Doar cei de la CFR îi pot bate”

Sepsi și Craiova au remizat pe „Ion Oblemenco”, 0-0 // foto: Imago
Sepsi și Craiova au remizat pe „Ion Oblemenco”, 0-0 // foto: Imago

Articol de - Publicat duminica, 18 aprilie 2021 10:57 / Actualizat luni, 01 mai 2023 12:59

Valeriu Iftime, finanțatorul de la FC Botoșani, critică agresivitatea jucătorilor de la Sepsi, una dintre rivalele sale din play-off.

Primul meci din play-off al covăsnenilor, cu Craiova (scor 0-0), a fost extrem de dur. Oltenii i-au pierdut pe Ștefan Baiaram și Alexandru Cicâldău, ambii accidentați după intrări dure ale adversarilor. Valeriu Iftime laudă echipa lui Leo Grozavu pentru jocul prestat, spune că este o echipă foarte greu de bătut, dar o critică pentru agresivitatea jucătorilor.

Valeriu Iftime: „Doar CFR Cluj o poate bate pe Sepsi”

„Sepsi e o echipă ambițioasă, foarte bună în ultimul timp. Doar CFR o poate bate, cred că nici FCSB nu o poate bate. Sunt foarte răi, nu poți trece de ei. Cu un arbitraj corect i-ar mai scoate din decor, sunt multe intrări la limita regulamentului și mulți jucători de-ai noștri, mai ales cei străini, cumva nu își mai riscă picioarele. Am văzut intrări din astea «care pe care». Dacă adversarul ar intra cu aceeași intensitate ca cei de la Sepsi, cred că la fiecare meci s-ar rupe picioarele”, a spus Iftime la Pro X. 

Oltenii s-au temut de ce e mai rău, după accidentarea din meciul cu Sepsi: GSP a aflat rezultatul radiografiei lui Baiaram
Craiova - Sepsi
Oltenii s-au temut de ce e mai rău, după accidentarea din meciul cu Sepsi: GSP a aflat rezultatul radiografiei lui Baiaram

Cei de la Sepsi au fost acuzați pentru jocul agresiv și după meciul cu FCSB, din ultima etapă a sezonului regular, scor 1-1. 

Clasamentul play-off Liga 1:

Mai multe știri din Liga 1:

Valeriu Iftime ripostează: „Cei care ne suspectează de prietenie cu FCSB sunt «depășiți»” + Are o favorită surpriză la titlu!

Ilie Poenaru, mesaj războinic pentru FCSB înainte de play-off: „Doar asta aud de doi ani! O să se termine cu aceste lucruri”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (76)
prazburg1948
prazburg1948  •  18 Aprilie 2021, 19:44

Interesant cum numai ungurii, pardon, fanii kfr ii apara pe astia de la sepsi. Sa vedeti cooperativa daca promoveaza csikszereda magyarok aka KFR 3.

zorrozabal
zorrozabal  •  18 Aprilie 2021, 17:34
Postat de parpalache pe 18 Aprilie 2021, 12:10

I-aauzi!Becali si-a pus „bodiguarzii”sa faca propaganda!Cica Sepsi ar juca pentru CFR!ca sa mai distraga atentia de la cooperativa lui!Diseara vom vedea fcsb-Bot-seni!„Film artistic”!Sau BLAT,daca vreti asa!

Titlul corect?Iata-l:„Sepsi atacata de una din slugile lui Becali”!Puah!

corectu
corectu  •  18 Aprilie 2021, 16:28

De acord cu Iftime.

Vezi toate comentariile (76)
Comentează