FOTBAL  »  Superliga  »  PLAY-OFF

Ilie Poenaru, mesaj războinic pentru FCSB înainte de play-off: „Doar asta aud de doi ani! O să se termine cu aceste lucruri”

Ilie Poenaru, antrenor Academica Clinceni
Ilie Poenaru, antrenor Academica Clinceni

Articol de GSP - Publicat duminica, 18 aprilie 2021 09:32 / Actualizat duminica, 18 aprilie 2021 09:45

Ilie Poenaru (44 de ani), antrenorul de la Clinceni, spune că echipa sa va încerca să demonstreze pe teren că între Academica și FCSB nu există simpatii.

Academica Clinceni a obținut 3 puncte cruciale în cursa pentru play-off chiar pe „Arena Națională”, cu FCSB, pe care a învins-o pe 1-0. Totuși, echipa din Ilfov continuă să fie privită ca un „aliat” al roș-albaștrilor în play-off, zvonuri care îl irită pe Ilie Poenaru, antrenorul revelației acestui sezon.

Ilie Poenaru: „Nu avem nicio treabă cu FCSB”

„Se tot vorbește de asta de când suntem în Liga 1. De doi ani de zile doar asta aud. Nimeni nu vrea să vorbească doar de Clinceni, de ceea ce facem, de realizări. Toată lumea, la fiecare rezultat al nostru… Cred că toate rezultatele noastre sunt din cauza FCSB-ului sau nu știu cum. 

Am ajuns în play-off tot din cauza FCSB-ului. O să se termine și cu aceste lucruri. Eu am mai declarat, noi nu suntem și nu mai avem nicio treabă cu FCSB, nicio legătură cu ei. Nu mai avem niciun jucător împrumutat de la ei. O să încercăm să demonstrăm asta pe teren”, a declarat Poenaru pentru Fanatik

2 victorii, un egal și o înfrângereare FCSB cu Academica Clinceni în Liga 1. Golaverajul este 5-1 în favoarea „roș-albaștrilor”

Ilie Poenaru: „Vrem să facem un rezultat bun cu CFR Cluj”

Academica va debuta în play-off cu CFR Cluj, pe terenul campioanei.

„Un meci foarte greu. Ei au niște probleme, dar au un lot numeric și valoric foarte bun, iar noi n-am făcut nici măcar un egal cu ei. Cu toate acestea, mergem cu încredere, cu entuziasm și vrem să facem un rezultat foarte bun. Întâlnim o echipă bună care a jucat bine în Supercupă și cu jucători care pot face diferența oricând. Știu să joace meciurile cu miză, iar Supercupa câștigată le dă un alt aplomb, dar clar știu că separe lucrurile

Au liniștea unui trofeu și se vor ocupa de câștigarea campionatului. Nu o să fie pe vârfuri, ba din contră, o să fie foarte mare concentrarea. Sunt atât de maturi, au atâta experiență, încât știu să facă diferența între una și alta”, a spus Poenaru pentru sursa citată.

VIDEO. Valeriu Iftime răspunde acuzațiilor cum că FC Botoșani ar fi un „aliat” al celor de la FCSB

Mai multe știri din Liga 1:

Capitolul la care Craiova suferă: „Știe și Ouzounidis asta, dar nu o spune la TV”

Cum i-a cucerit Aleksander Mitrovic pe „câinii roșii”: „Mamă, tu îți dai seama că Dinamo a luat gol din cauza mea!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (39)
1763887750508605
Calin Francu  •  18 Aprilie 2021, 18:32

Ce tot ii *** pe cfr . Atita ipocrizie mai rar .Asta de ceva vreme tot cu fcsb in gura uita sa mai bată pe alții. E dus cu capul nu doarme de gîndul fcsb-ului. Are o aroganța care devine deranjanta. Problema lui e să bată fcsb - ul cu restul nu mai conteaza nu mai e războinic o da la intors ca sint prea buni .

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

zagna
zagna  •  18 Aprilie 2021, 17:17

Ne canta DED,/Bate-l pe ***/ si te cred ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

silvio__.
silvio__.  •  18 Aprilie 2021, 15:09
Postat de ali.bec pe 18 Aprilie 2021, 13:19

Oare tu recunoști ca nu ești decât o trompeta becalifera?

Ahh, deci nu te tine un pariu legat de rezultatele Clinceni-ului? Hai, ca tot timpul sunteti zmei inainte si explodati de prostie si constipatii, iar dupa finalul meciului uitati ce ati spus si o luati de la capat cu aberatiile voastre. Tristi sunteti ma, tristi rau..

Vezi toate comentariile (39)
Comentează