FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Veste uriașă pentru Dinamo » Când se va face predarea stadionului către CNI

Articol de GSP - Publicat marti, 12 aprilie 2022 23:37 / Actualizat miercuri, 13 aprilie 2022 00:21

Dinamo se pregătește în sfârșit să predea stadionul celor de la Compania Națională de Investiții pentru a contrui o nouă arenă în „Ștefan cel Mare”.

Dinamoviștii așteaptă cu nerăbdare ca lucrările la noua arenă să înceapă. Clubul alb-roșu va beneficia de un stadion nou, care urmează să fie amplasat pe locul actualei arene.

Stadionul lui Dinamo va fi preluat de CNI

Potrivit celor de la sport.ro, „câinii” vor anunța oficial predarea stadionului către CNI pe 14 mai, ziua în care Dinamo împlinește 74 de ani.

Adrian Cefalan, directorul CNI este încrezător că lucrările pentru noul stadion vor începe de anul viitor: „La momentul acesta să faci o estimare... e cam greu (n.r. - pentru buget)! Să spunem că anul acesta facem partea de birocrație, noi începem licitația, Dinamo se apucă de demolare. 

Și dacă semnezi contractul, cei care câștigă au undeva la 2-3 luni o perioadă în care realizează proiectul tehnic. Lucrările vor începe undeva la începutul anului viitor. Atunci va începe construirea. Demolarea, din punctul meu de vedere, probabil va începe undeva spre sfârșitul acestui an, după ce vom aproba construcția noului stadion”, a declarat acesta pentru sursa citată.

Noul stadion Dinamo va fi gata în 2025

Celefan este de părere că în maxim 2 ani de la începerea construirii propriu-zise, Dinamo va putea juca pe noul stadion.

„Având experiența celorlalte stadioane, undeva la 24 de luni, cam doi ani. Trebuie să ținem cont și de zonă. Steaua s-a construit într-un an și nouă luni, dar acolo a fost accesul mai ușor, loc foarte mare, pe când aici vor fi anumite constrângeri.

 La Steaua am putut lucra și în weekend, și seara, în condițiile în care nu aveai vecini. Acolo, între case, o să fie mai dificil. De asta și la Rapid a durat mai mult, fiecare stadion are particularitățile lui. Dar, repet, se va face!”, a mai precizat Celefan

VIDEO Ioan Ovidiu Sabău analizează situația de la Dinamo: „E de apreciat ce fac suporterii lui Dinamo, dar ar trebui să aibă un singur reprezentant, atât”

Citește alte știri din Liga 1:

Primul „scurtcircuit” înainte de CFR Cluj - FCSB » Arbitrează prietenul lui Balaj!
DELEGARE
Primul „scurtcircuit” înainte de CFR Cluj - FCSB » Arbitrează prietenul lui Balaj!
Sabău știe singura modalitate prin care Dinamo se poate salva: „Dacă toți își dau cu părerea, nu va ieși nimic bun”
DINAMO
Sabău știe singura modalitate prin care Dinamo se poate salva: „Dacă toți își dau cu părerea, nu va ieși nimic bun”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (18)
ciprianbirtea
ciprianbirtea  •  15 Aprilie 2022, 22:11
Postat de valyomanyd pe 13 Aprilie 2022, 13:30

De prost ce esti nu stii ca C.S.Dinamo e fosta militie ?:)))))

Acum miliția are echipă în liga a IV-a, bineînțeles tot cu numele Dinamo.

bjk86
bjk86  •  13 Aprilie 2022, 18:05
Postat de dinamo_forever_77 pe 13 Aprilie 2022, 07:47

Au trecut 31 de ani de la revolutie + inca cateva luni, si nu ne debarasam de aceste obiceiuri COMUNISTE, de a preda ceva in zile de sarbatoare. Dupa ce dam drumul la cioturi de autostrada in general de 1 Decembrie sau inainte de alegeri cu 1 saptamana sau doua, acum mai nou predam un santier in ziua in care s-a infiintat DINAMO!!! WOW....in ce tara traim.

Totusi, macar ne anunta de bine, nu cum a facut neghinita, de ne-a bagat in insolventa fix de ziua clubului, cand Dinamo implinea 66 de ani de existenta :))

valyomanyd
valyomanyd  •  13 Aprilie 2022, 13:30
Postat de paolo15 pe 13 Aprilie 2022, 07:24

N-are militia bani sa-si faca stadion?

De prost ce esti nu stii ca C.S.Dinamo e fosta militie ?:)))))

Vezi toate comentariile (18)
Comentează