FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - DINAMO, 20:30, DIGI, DOLCE, LOOK, GSP.RO

Dinamo continuă tradiția » Decizia luată de "câini" înainte de derby-ul cu FCSB

Articol de GSP - Publicat duminica, 02 aprilie 2017 09:11

FCSB și Dinamo se vor duela azi, de la ora 20:30, în play-off Ligii 1. Meciul va fi în direct pe TV Dolce Sport, TV Digi Sport, Look TV și liveTEXT pe GSP.RO.

Roș-albii rămân consecvenți ideii de a juca în negru, considerat al treilea echipament al echipei în acest sezon. "Așa vor jucătorii" este răspunsul oferit de oficialii din Ștefan cel Mare.

Astăzi, la ora 11:00, se va decide exact ce culoare vor avea tricourile "câinilor", însă fotbaliștii au ales deja, este vorba de echipamentul celor trei victorii din acest sezon, ultimele din Derby-urile de România.

În prima confruntare cu rivalii din actuala ediție, cea încheiată la egalitate, 1-1, pe Național Arena, cu Dinamo în calitate de formație oaspete, "câinii" au purtat echipamente albe.

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (4)
martinpen
martinpen  •  02 Aprilie 2017, 17:01

Aruncati naibii articolul asta scris de Vranceanu, ca dupa ce ca e mincinos, Dinamo joaca in alb, pentru ca FCSB nu i-a lasat sa joace in negru, mai e si mincinos, negrul este primul echipament, cel de acasa, nu al treilea... PS cum poti sa afli cine a scris, chiar si daca nu e semnat ? simplu, el e singurul ziarist care nu stie ca Dinamo are jucatori "alb-rosii", nu "ros-albi"...

bebe21
bebe21  •  02 Aprilie 2017, 12:53

am crezut ca e traditia de a castiga cu arbitrii...:)...ma rog...nu e "hotzigan" e istvan...sa curga sange, sa sara tibiile, sa se scoata ochiii...!

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  02 Aprilie 2017, 11:44

Dinamo continua traditia? Precis ca au luat decizia sa nu castige nici anul asta nimic... Au inceput cu Craiova, continua cu FCSB (= Fiti Calmi, Steaua Bate). DOAR DINAMO e in stare de asemenea performante!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează