LIGA 1  ·  DINAMO

DINAMO // CORESPONDENȚĂ GSP DIN MARBELLA VIDEO Alex Răuță, interviu din piscină: „E greu să ajungem în play-off, dar ne jucăm șansele”

Articol de - Publicat duminica, 19 ianuarie 2020 14:51

DINAMO. Mijlocașul Alexandru Răuță (27 de ani) se recuperează la piscină după fiecare ședință de antrenament pe care o desfășoară la Benahavis.  

Închizătorul a mers direct și s-a băgat în apa rece, oferind de acolo un interviu. Fotbalistul a explicat, mai întâi: „Recuperarea e mai bună în apa mării, ajută mai mult organismul. Dar avem condiții bune la Benahavis, mă recuperez OK și aici”. 

Alexandru Răuță: „E greu ca Dinamo să ajungă în play-off”

Jucătorul a fost adus de fostul antrenor al roș-albilor, în vară, dar încearcă să se impună și cu actualul.  

„Eugen Neagoe și Dusan Uhrin au stiluri oarecum identice. Doar că n-am avut rezultate cu domnul Neagoe, a venit domnul Uhrin și am avut rezultate. A început să meargă jocul cât de cât. Obiectivul meu este să joc. 

În campionat, e greu să mai ajungem în play-off, trebuie să batem tot, iar alții să se încurce. Trebuie să ne jucăm șansele, atât cât mai sunt. Sper să luăm Cupa României. Fanii dinamoviști să ne susțină începând din prima etapă că n-o să-i dezamăgim”, a spus Răuță pentru GSP.RO. 

Citește și: Un bărbat dintr-un sat din Vaslui a dispărut acum 4 luni de acasă. Ce a descoperit primarul satului când a verificat listele cu cetăţenii cu drept de vot. Soția este în stare de șoc
Libertatea
Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
14:00 Tenis, WTA
Turneul din Strasbourg
Digi 2
18:00 Fotbal, Liga 1
Voluntari - Sepsi
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
21:00 Fotbal, Liga 1
FC Argeș - Universitatea Craiova
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
21:30 Fotbal, Bundesliga
Hertha Berlin - Frankfurt
Digi 3
22:00 Fotbal, Ligue 1
Lille - Nantes
Digi 4
Program TV complet

Liga 1