FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO // CORESPONDENȚĂ GSP DIN MARBELLA VIDEO + FOTO Dinamo, pe urmele starurilor: „Am auzit că și Ronaldo a venit cu yachtul aici! E diferență mare față de haosul de acasă”

Articol de - Publicat marti, 21 ianuarie 2020 15:33

Dinamoviștii s-au relaxat în prima parte a zilei la Puerto Banus. Au ajuns aici, „la bogăție”, de-abia în al doilea stagiu de pregătire de la Marbella, fiindcă în vară n-au avut nicio zi liberă din partea lui Eugen Neagoe. 

Dusan Uhrin le-a lăsat dimineața liberă jucătorilor, iar jumătate din lot a vrut să vină să se relaxeze la o o plimbare printre yahturi, să bage nasul prin magazine, fără să se omoare cu shoppingul, să se bucure de briza mării. 

Jucătorii s-au strâns la masă, și-au potolit foamea și au admirat marea și bărcile, unii au savurat și o înghețată apoi. „Eu am de toate, așa că îl scot la plimbare pe colegul meu, Slavko Perovic, alias „Bombardierul", a comentat Filip Mrzljak. Și l-a luat pe Pero la o plimbare pe plajă. 

Dinamo. Deian Sorescu: „Cristiano Ronaldo a venit și el aici”

Deian Sorescu a fost impresionat de frumusețea tabloului natural. „E foarte frumos. Am fost în vacanță în Spania, e chiar super. Îmi place mult aici, la Marbella, liniștea asta. E diferență foarte mare față de ceea ce avem noi acasă, de tot haosul de acolo. E altă lume.  

Nu-mi prea vine să cred că toate bărcile și yahturile astea sunt ale milionarilor, șeicilor. Am vorbit cu o româncă și ne spunea că acum câteva săptămâni a fost și Cristiano Ronaldo aici, și-a închiriat un yaht. Vă dați seama ce e aici, dacă vine un astfel de star?! 

Iar când am fost cu selecționata Under 21 în Spania, am avut colegi care s-au întâlnit cu Marcelo aici. Zona e super de vine astfel de lume. Nu vreau să zic mai multe, mi-aș dori să vină oricine să bage bani la Dinamo, Și dacă investește cât colacul de salvare de la barca lui, tot ar fi ceva”, a mărturisit Sorescu pentru Gazeta Sporturilor.

+7 FOTO

Citește și:

Florin Prunea se revoltă: „Am fost măcelăriți!” » Acuză o conspirație contra lui Dinamo: „Asta am vorbit cu președinții”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează