FOTBAL  »  LIGA 1  »  DINAMO

DINAMO // CORESPONDENȚĂ GSP DIN MARBELLA // VIDEO Robert Moldoveanu, despre cele mai importante subiecte de la Dinamo: ce spune de play-off, investitori și transferuri

Articol de , - Publicat duminica, 19 ianuarie 2020 16:17

Robert Moldoveanu, atacantul de 21 de ani al lui Dinamo, a vorbit în cantonamentul „câinilor” despre cele mai importante subiecte de la clubul alb-roșu. 

„Este perioada de pregătire și acumulăm foarte mult. Sperăm să terminăm sănătoși. Nu trebuie să fim relaxați, trebuie să muncim cât mai mult. E o perioadă scurtă, dar intensă”, a declarat Robert Moldoveanu. 

VIDEO » Declarațiile lui Robert Moldoveanu

...despre faptul că Mutu și Rădoi s-au luat de freza lui: „Eh, selecționerii nu s-au luat de frizura mea. Au făcut o glumă. M-am vopsit așa în vacanță, dar acasă îl voi schimba.  Nu am vrut să intru în detalii. Este o mândrie să fii alături de Mutu și Rădoi la antrenament. Ne bucură că sunt aici”. 

Adi Mutu l-a luat la ochi pe Robert Moldoveanu, atacantul lui Dinamo: „Suporterii sunt senisibili la așa ceva! Am pățit-o și eu așa acum 20 de ani

...despre investitori: „Nu sunt în măsură să vorbesc despre investitori. Noi trebuie să ne facem treaba pe teren” 

...despre play-off: Eu sper până la ultima etapă să ajungem în play-off. Trebuie să muncim, dar să și avem noroc. Trebuie să ne facem jocul nostru și să avem încredere în noi. Pentru restul sezonului vreau să dau cât mai multe goluri și să fiu sănătos”. 

...despre transferuri: „ Nu mi-am dat seama din câteva antrenamente. Lukas (n.r. Lukas Skovajsa) mi-a plăcut foarte mult. E un jucător bun.  

...despre plecarea lui Nistor: „Era un pion important pentru noi. Trebuie să trecem peste și să ne facem jocul nostru”.

VIDEO » Imagini din cantonamentul lui Dinamo 

Citește și:

EXCLUSIV Antun Palic ar putea reveni în Ștefan cel Mare: „Dinamo are un loc special în inima mea”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Playtech: BOMBĂ! Adevărul despre divorțul dintre Alexandra Dinu și Adrian Mutu. De ce s-au despărțit, de fapt


Comentarii (1)
creeperno999
creeperno999  •  19 Ianuarie 2020, 23:03

Daca nu joci bine te sparg

Vezi toate comentariile (1)
Comentează