FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Cornel Dinu, incursiune în timp în ziua în care împlinește 71 de ani: „Atunci am primit cel mai frumos cadou” + cum își serba aniversarea în copilărie

Cornel Dinu împlinește azi 71 de ani // foto: Gazeta Sporturilor
Cornel Dinu împlinește azi 71 de ani // foto: Gazeta Sporturilor

Articol de - Publicat vineri, 02 august 2019 17:10

„Cornel Dinu a împlinit astăzi 71 de ani. Atât”. Cam așa ar vrea să sune informația despre ziua lui de naștere, legendarul dinamovist evitând briz-briz-urile atunci când vine vorba de a-și face reclamă pe acest subiect.

N-a fost niciodată un simpatizant al mesajelor de felicitare pe 2 august. Cu greu este abordabil atunci când vine vorba de ziua lui de naștere.
„Cel mai frumos cadou? A fost atunci când am împlinit 60 de ani și trăia și draga mea soție, Silvioara. Și mi-a adus o cățelușă-lup, pe Prinți. Venind din partea ei, acest cadou a fost special, ea știind cât de mult iubesc eu aceste animale”, a povestit Mister pentru GSP.ro

Cornel Dinu, alături de regretata Silvia


„Prinți”, cățelușa-lup atât de îndrăgită de Cornel Dinu, alături de nepoata sa, Natalia Mihaela

„Prinți” s-a dus anul trecut, doamna Silvia a mers într-o lume mai bună în 2011. Dinu a suferit enorm, doar Merlin, singurul său favorit, un golden retriever roșcat, alinându-i clipele amare. Și, bineînțeles, scrisul, care-i oferă plăcere zilnică.

„Dragă, eu serbam de obicei zilele de naștere din zece în zece ani. Acum nu-mi mai permit acest lux, o voi face din cinci în cinci. Am sărbătorit la 70 de ani, să vedem dacă apuc la 75, doar Dumnezeu știe! Cadouri au fost multe și s-au dus ori au rămas în amintire. Eu am iubit întotdeauna câinii, sunt ființe ce te respectă, care te iubesc necondiționat, eu sunt atașat mereu de ei”, a mai precizat Dinu.

Fostul selecționer a făcut o incursiune în propria copilăria. „Erau și obiceiuri frumoase în acele vremuri. Cel mai mult îmi plăcea că de ziua mea îmi rupeau părinții turta-n cap. Pe vremea aia respectam tradițiile, se rupea turta la copii, nu doar la un an. Mie, la Târgoviște, mi-au rupt-o până pe la 7-8 ani. Și trebuia să aleg de pe o tipsie niște obiecte. Din ce-mi aduc aminte, alegeam stiloul și cartea. Niciodată banii”, a rememorat Dinu.

Vezi și:

Eugen Neagoe a anunțat când va reveni pe banca tehnică: „Am vorbit cu doi medici foarte valoroși”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
1110768658952657
Darius Vasile  •  02 August 2019, 21:50

Stelist fiind nu pot sa nu ii doresc sanatate, si batraneti linistite ''Procurorului''-Cornel Dinu!!!Un om cult, toba de fotbal si mare caracter!!!La Multi Ani Maestre!!!

869192929839265
Dragos Bargaoanu  •  02 August 2019, 21:22
Postat de powerdinamo pe 02 August 2019, 19:06

Bai nea dragos esti dus rau cu pluta,tu nu poti calca nici macar in urma lui Dinu, dar sa mai scoti si ineptiile astea dintr-o minte subnutrita,mi se pare deplasat,constat ca esti pe dinafara fenomenului fotbal.

Cetățene...ai postat același comentariu sub 2 nickname-uri! Nu ai destulă onoare să-ti asumi numele real. Chestia asta spune multe despre inteligența și despre verticalitatea tale. E jenant... P.S Dinu...chiar nu este modelul meu educațional și moral. Nici ca fotbalist, nici ca antrenor nu m-a impresionat... Au contraire!

undergrant
undergrant  •  02 August 2019, 20:09
Postat de Dragos Bargaoanu pe 02 August 2019, 17:45

Era cam veche turta aia și au practicat obiceiul ăla prea mult timp!!! Acum apar consecințele. Banii a început să-i aleagă după ce l-a avansat Iliescu la gradul de general și cu apucături de copil viclean șterpelea din mâna lui Giovanni Becali câte o sutică de dolari, în fața camerelor de filmat. A fost cam penibil, dar nu a fost pt prima dată și nici pt ultima când "LEGENDA VIE" se și ne face de râs...Asta e! La mulți ani bre, nea Costică!

"Bai nea dragos ***,tu nu poti calca nici macar in urma lui Dinu, dar sa mai scoti si ineptiile astea dintr-o minte subnutrita,mi se pare deplasat,constat ca esti pe dinafara fenomenului fotbal." (PowerDinamo) N-am gasit raspuns mai bun pentru tine, Nea Bargaoanu...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close