FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO // Cornel Dinu nu mai înțelege nimic, după transferul lui Sergiu Hanca: "E hilar, bizar, mergem din lac în puț"

Cornel Dinu a comentat în stilu-i caracteristic plecarea lui Sergiu Hanca
Cornel Dinu a comentat în stilu-i caracteristic plecarea lui Sergiu Hanca

Articol de GSP - Publicat sambata, 12 ianuarie 2019 09:51

Cornel Dinu, 70 de ani, a comentat în stilu-i caracteristic transferul mijlocașului dreapta Sergiu Hanca, 26 de ani, care a plecat de la Dinamo la KS Cracovia pentru modica sumă de 60.000 de euro.

„E hilar, bizar, nu poţi să dai un jucător cum e Sergiu Hanca cu 60.000 sau 70.000 pe undeva. Sigur, nu e mare găselniţă Hanca, dar mergem din lac în puţ. Ne debarasăm de toţi şi în special de jucătorii tineri, în care eu cred, dacă îi pregăteşti.

Vinovaţi nu sunt cei care au propus nişte vânzări, cum nu sunt nici acum, sunt cei care lasă impresia sau realmente hotărăsc în numele lui Dinamo şi astfel se distruge echipa”, a spus Cornel Dinu, la TV Telekom Sport.

Ar fi trebuit păstrați Hanca și Tîrcoveanu la Dinamo?

Nu
Doar Hanca
Doar Tîrcoveanu
Ambii

20 de goluriîn 114 meciuri a reușit Sergiu Hanca la Dinamo

Dinamo s-a despărțit în această iarnă de Sergiu Hanca, Mihai Popescu și Andrei Tîrcoveanu, care au fost transferați definitiv, dar și de tinerii Vlad Olteanu, Robert Moldoveanu și Mihai Neicuțescu, toți împrumutați în liga secundă. În plus, lui Sergiu Popovici i-a fost reziliat contractul.

dinamo

DINAMO
- antrenor: Mircea Rednic (confirmat)
- veniri: I. Filip, Montini, Aliji, Simon Zenke, Jordan Mustoe (liberi), Reda Jaadi (liber) 
- plecări: Delorge, Penedo, Mezague, Cooper, Subotici, Tade, Târcoveanu, Grozav (contracte reziliate), Sg. Popovici (Hermannstadt), M. Popescu (St. Mirren), R. Moldoveanu (Petrolul), Neicuțescu (Chindia), Hanca (KS Cracovia)

Vezi și: Sergiu Hanca a vorbit despre cei 3 ani la Dinamo și un posibil transfer la FCSB

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
mosvasile
mosvasile  •  12 Ianuarie 2019, 19:30

El vorbeste?Care i-a batjocorit in fel si chip pe tinerii fotbalisti ai lui Dinamo?Individul asta dupa ce a parazitat-o pe Dinamo zeci de ani-cica "administrator delegat-nu o lasa in pace nici macar acum, cand echipa e intr-o situatie disperata!Claudiu Niculescu a declarat ca jucatorii ajunsesera cu psihicul la pamant,ca le "tremurau picioarele"!Asta si din cauza "observatiilor acide"ale maleficului intrigant!

fairplayromania
fairplayromania  •  12 Ianuarie 2019, 15:29

Cam atît valoreaza si Man, Coman, Ianis......40-60 mii...... in caz fericit. Restul sunt pacaleli, marca Gheorghe Becali si aprobate de comanditari. Milioane ,zeci de milioane.....sarmale, gogşari ce-a mai ramas dupa sarbatori...

mmvv80
mmvv80  •  12 Ianuarie 2019, 14:14

hai mai gata cu atata vaicareala , ce mai conteaza ca l-a vandut pe bani de nimic cand ai o coregrafie ca "doar donamo bucuresti". asta tine si de foame si de salarii si de salvare de la retrogradare si de obiective ratate. caine pana la retrogradare

Vezi toate comentariile (9)
Comentează