FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Cosmin Contra, avertizat de un fost antrenor al lui Dinamo: „Trebuie răbdare. Știu cum gândește lumea din jur”

Cosmin Contrar, antrenor Dinamo +40   FOTO
Cosmin Contrar, antrenor Dinamo

Articol de GSP - Publicat luni, 31 august 2020 20:25 / Actualizat luni, 31 august 2020 21:28

Cosmin Contra (44 de ani), noul antrenor al lui Dinamo, a primit un avertisment din partea lui Florin Bratu (40), chiar în ziua primul său meci pe banca „câinilor roșii” din al doilea său mandat.

  • Dinamo o va întâlni pe Chindia Târgoviște în această seară, de la ora 21:00, în primul meci sub comanda lui Cosmin Contra în acest nou mandat al lui „Guriță”. Partida poate fi urmărită aici;

Bratu are încredere în capacitatea lui Contra de a duce echipa pe drumul cel bun, însă știe că antrenorul „câinilor” va avea de combătut criticile care apar de în momentul primilor pași greșiți.

„O să vedem ce se va întâmpla cu noul proiect al lui Dinamo. Contra nu merge oriunde, a venit de la echipa națională, iar el pare o garanție că lucrurile revin pe un făgaș normal. Fotbalul românesc are nevoie de Dinamo, de Rapid. Trebuie răbdare și timp la Dinamo, au nevoie de jucători. La echipele mari trebuie să ai repede reacție. 

Acum nu mi se pare normal, dar știu cum gândește lumea din jur. Ai pierdut două-trei meciuri, deja se vorbește de demisie. Contra este însă un bun motivator, un bun tehnician și poate să o revigoreze rapid de Dinamo. Contra este în primul rând un antrenor de impact”, a declarat acesta, pentru ProSport.

Florin Bratu: „Îmi pare rău de nea Gigi Mulțescu”

Bratu nu l-a uitat nici pe Gigi Mulțescu, antrenorul pe care Contra l-a înlocuit pe banca lui Dinamo.

„Îmi pare rău și de nea Gigi Mulțescu, a venit într-o situație complicată și trebuie respectat. Ar trebui ținut aproape de club, suporterii l-au susținut foarte mult, e dinamovist de atâția ani, sper să rămână. Nu știu dacă mai vrea să antreneze, are și o vârstă. El trebuie apreciat”, a spus Florin.

Dinamo a făcut transferuri bune, jucători cu experiență, cu maturitate. Hanca a vorbit foarte frumos de jucătorul venit din Polonia, jucătorii trebuie să se implice foarte rapid 
- Florin Bratu, fost antrenor Dinamo

Bratu a antrenat-o pe Dinamo între februarie și septembrie 2018. În 24 de meciuri sub comanda lui Bratu, „câinii roșii” au strâns 14 victorii, 2 egaluri și 8 înfrângeri.

+36 FOTO

VIDEO. Cosmin Contra a fost prezentat la Dinamo

Mai multe știri despre Dinamo:

Are planuri mari în România! Decizia luată de Pablo Cortacero, noul patron al „câinilor”

Răbufnirea unui om important trecut pe la Dinamo sezonul trecut: „Parcă nici n-am fi existat! Au fost lucruri inacceptabile”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează