FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO. Cosmin Contra l-a ofertat pe fostul antrenor al „câinilor”: „Mi-a propus să vin în staff”

Cosmin Contra
Cosmin Contra

Articol de GSP - Publicat luni, 21 septembrie 2020 15:28 / Actualizat luni, 21 septembrie 2020 17:56

Adrian Mihalcea, antrenorul care a pregătit-o pe Dinamo între martie și iulie 2020, a dezvăluit că a fost ofertat de Cosmin Contra, actualul tehnician al „câinilor”, pentru a reveni într-o funcție în cadrul clului. 

„Am vorbit foarte mult cu Cosmin și înainte de a veni la Dinamo, dar și după aceea. Vorbim destul de mult, suntem prieteni. Mi-a și propus să vin în staff-ul lui, dar am refuzat. 

Nu am acceptat să mă reîntorc la Dinamo, dar noi doi avem o relație extraordinară. Am vorbit mult în ultima vreme despre problemele de la echipă”, a declarat Adrian Mihalcea, la emisiunea „Liga Digi Sport”.  

7 meciuria strâns Adrian Mihalcea pe banca lui Dinamo, în Liga 1 și Cupă. A strâns o singură victorie, 3-1 cu Clinceni + cinci înfrângeri și un egal

Mihalcea: „Negoiță a hotărât îndepărtarea mea de la Dinamo”

„Nu fanii m-au dat afară. Am avut o colaborare extraordinară cu ei. Sunt convins că nu ei m-au dat afară. Din ce am vorbit cu Bogdan Bălănescu, a reieșit că domnul Negoiță a hotărât îndepărtarea mea de la echipă. Aș fi dorit să am o discuție cu domnul Negoiță. Singura discuție pe care am avut-o cu dânsul a fost după meciul cu Sepsi, telefonic. În rest, am ținut legătura doar cu domnul Bălănescu. După meciul cu Sepsi, am vorbit cu Ionuț Negoiță despre importanța meciurilor de Cupă cu FCSB”, a spus Mihalcea în urmă cu două luni, la GSP Live.

VIDEO Florin Bratu, critici pentru noii investitori ai lui Dinamo ”Dănciulescu nu trebuia înlăturat”

Citește și alte știri despre Dinamo: 

EXCLUSIV Transferurile lui Dinamo l-au dat pe spate pe un idol al galeriei: „La ce lot au, ar trebui să se bată fără probleme la primele 3 locuri”

VIDEO EXCLUSIV Dănciulescu a răbufnit în direct: „De unde mă cunoaște Cortacero pe mine? Românii m-au dat afară de la Dinamo”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
creeperno
creeperno  •  21 Septembrie 2020, 23:04

Mai bine ca n-ai venit

rocky2
rocky2  •  21 Septembrie 2020, 18:00

"Mi-a și propus să vin în staff-ul lui, dar am refuzat" Ce gogoriţă mananca si asta, prefera sa stea pe bară?! A visat poate la oferta asta. Pai daca il chema Contra si avea si un salariu pe masura celor date de noul patronat, pe jos s-ar fi dus!

rocky2
rocky2  •  21 Septembrie 2020, 17:52
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Random s-a facut peşte mai nou!:))))))

Vezi toate comentariile (5)
Comentează