FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

VIDEO EXCLUSIV Dănciulescu a răbufnit în direct: „De unde mă cunoaște Cortacero pe mine? Românii m-au dat afară de la Dinamo”

Articol de GSP - Publicat luni, 21 septembrie 2020 14:31 / Actualizat luni, 21 septembrie 2020 14:39

Ionel Dănciulescu, fost director sportiv la Dinamo, a fost prezent la emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” și a vorbit despre îndepărtarea sa de la club.

Fostul mare atacant a spus că nu spaniolii din conducerea lui Dinamo l-au dat afară, ci românii din club au contribuit la plecare sa.

- Danciule, bani mai ai de luat de la Dinamo?
- Când am fost ultima dată la ei nici nu m-am uitat de salarii. Până pe 15 trebuie să primesc niște bani. Nu m-a interesat. Am semnat. A fost o chestiune penibilă când m-au chemat că nu mă vor spaniolii. Păi, mă știe pe mine Cortacero? De unde mă cunoaște el pe mine? Îmi știe capacitățile profesionale sau ce știu eu să fac? Nu!

- Crezi că au fost oameni care te-au "lucrat"?
- Lucruri alimentate din interior de anumite persoane care acum au reușit să facă ce n-au putut de-a lungul anilor. Plus că le era teamă de reacția suporterilor. Acum e mult mai simplu, au aruncat-o pe spanioli și s-au spălat pe mâini. Eu n-am vorbit absolut nimic cu ei. Pe mine m-au dat afară românii, sută la sută. În intervalul ăsta de două săptămâni cât au stat prin club, anumite persoane care au fost prin preajma lor le-au spus tot felul de lucruri.

VIDEO Ionel Dănciulescu: „Îmi știe Cortacero capacitățile profesionale sau ce știu eu să fac?"

- Cine, Danciu? Bălănescu, Iorga? Cine?
- Nu știu, nu știu.

- Păi cine, Danciule?

- Cine, Danciu? Bălănescu, Iorga? Cine?
- Nu știu, nu știu.

- Păi cine, Danciule?
- Nu știu, nu știu, nea Ovidiu. Nu știu!

- Țălnar?
- Sper că nu! Îmi doresc enorm să nu fie așa. A fost antrenorul meu de cinci, șase ori. Eu am avut o relație bună cu dânsul și sper să nu fie. Adică îmi doresc din suflet să nu fie el!

- Dar nu înțeleg ce e așa mare secret, dacă știi cine te-a curățat!
- Nea Ovidiu, sunt oameni care au stat pe lângă domnul Negoiță, oameni care i-au spus tot ce-a vrut dânsul să audă, numai minciuni, numai lucruri neadevărate! D-asta n-au funcționat lucrurile la Dinamo. Nu vreau să le dau numele, nea Ovidiu! Nu vreau, chiar nu vreau. Eu spun realitatea.

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Tensiuni între PCH și șefii lui Dinamo: „Dacă lingușitoarea Anamaria Prodan a avut o influență, este urât” » Jignesc un om din club: „Păstrat pe criterii de lins picioare și pupat mâini”

Un oficial FRF nu are milă de Dinamo: „A fost într-o situație penibilă!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează