LIGA 1  ·  DINAMO

VIDEO EXCLUSIV Dănciulescu a răbufnit în direct: „De unde mă cunoaște Cortacero pe mine? Românii m-au dat afară de la Dinamo”

Articol de GSP - Publicat luni, 21 septembrie 2020 14:31 / Actualizat luni, 21 septembrie 2020 14:39

Ionel Dănciulescu, fost director sportiv la Dinamo, a fost prezent la emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” și a vorbit despre îndepărtarea sa de la club.

Fostul mare atacant a spus că nu spaniolii din conducerea lui Dinamo l-au dat afară, ci românii din club au contribuit la plecare sa.

- Danciule, bani mai ai de luat de la Dinamo?
- Când am fost ultima dată la ei nici nu m-am uitat de salarii. Până pe 15 trebuie să primesc niște bani. Nu m-a interesat. Am semnat. A fost o chestiune penibilă când m-au chemat că nu mă vor spaniolii. Păi, mă știe pe mine Cortacero? De unde mă cunoaște el pe mine? Îmi știe capacitățile profesionale sau ce știu eu să fac? Nu!

- Crezi că au fost oameni care te-au "lucrat"?
- Lucruri alimentate din interior de anumite persoane care acum au reușit să facă ce n-au putut de-a lungul anilor. Plus că le era teamă de reacția suporterilor. Acum e mult mai simplu, au aruncat-o pe spanioli și s-au spălat pe mâini. Eu n-am vorbit absolut nimic cu ei. Pe mine m-au dat afară românii, sută la sută. În intervalul ăsta de două săptămâni cât au stat prin club, anumite persoane care au fost prin preajma lor le-au spus tot felul de lucruri.

VIDEO Ionel Dănciulescu: „Îmi știe Cortacero capacitățile profesionale sau ce știu eu să fac?"

- Cine, Danciu? Bălănescu, Iorga? Cine?
- Nu știu, nu știu.

- Păi cine, Danciule?

- Cine, Danciu? Bălănescu, Iorga? Cine?
- Nu știu, nu știu.

- Păi cine, Danciule?
- Nu știu, nu știu, nea Ovidiu. Nu știu!

- Țălnar?
- Sper că nu! Îmi doresc enorm să nu fie așa. A fost antrenorul meu de cinci, șase ori. Eu am avut o relație bună cu dânsul și sper să nu fie. Adică îmi doresc din suflet să nu fie el!

- Dar nu înțeleg ce e așa mare secret, dacă știi cine te-a curățat!
- Nea Ovidiu, sunt oameni care au stat pe lângă domnul Negoiță, oameni care i-au spus tot ce-a vrut dânsul să audă, numai minciuni, numai lucruri neadevărate! D-asta n-au funcționat lucrurile la Dinamo. Nu vreau să le dau numele, nea Ovidiu! Nu vreau, chiar nu vreau. Eu spun realitatea.

Citește mai multe știri despre Dinamo: “Ce faceţi aici, concret?”, îi întreba Elena Lasconi pe angajaţi, în prima zi ca primăriţă în Câmpulung. Cea mai grea întrebare. “Ăăăă…
Libertatea
Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
15:00 Tenis, WTA
Turneul din Ostrava
Digi 2
18:00 Fotbal, Liga 1
Gaz Metan - Botoșani
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
21:00 Fotbal, Liga 1
Universitatea Craiova - Academica Clinceni
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
21:45 Fotbal, Serie A
Sassuolo - Torino
Digi 4, Telekom 4
22:00 Fotbal, La Liga
Elche - Valencia
Digi 3, Telekom 3
Program TV complet
Liga 1