FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Cosmin Contra, mesaj pentru suporteri după ce a plecat de la Dinamo: „Vă rog să îmi iertați naivitatea. Nu mi-am imaginat niciodată asta”

Cosmin Contra
Cosmin Contra

Articol de GSP - Publicat vineri, 04 decembrie 2020 11:54 / Actualizat vineri, 04 decembrie 2020 12:06

Cosmin Contra (44 de ani) s-a despărțit ieri de Dinamo, iar la o zi distanță a publicat un mesaj emoționant pe contul personal de Instagram.

„Guriță” și-a cerut iertare pentru naivitatea de care a dat dovadă atunci când a avut încredere în promisiunile șefilor spanioli ai echipei și spune că în ultimele 4 luni și-a văzut familia o singură dată, fiind absorbit de munca depusă la Dinamo.

Mesajul lui Cosmin Contra: „Plec din România cu o mare durere în suflet”

Dragi suporteri dinamoviști,

Plec din România cu o mare durere în suflet. Nu mi-am imaginat niciodată că proiectul în care am crezut cel mai mult în viața mea este o mare minciună. Vă rog să îmi iertați naivitatea. Am garantat pentru niște oameni pe care nu îi cunoșteam și am greșit.

Au fost cele mai grele 4 luni din cariera mea de antrenor, din cauza problemelor, minciunilor, promisiunilor... Nu sunt un laș! Cei care mă cunosc cu adevărat știu câte sacrificii și compromisuri am făcut pentru Dinamo. În 4 luni, mi-am văzut familia o singură dată. Am fost trup și suflet pentru Dinamo. 

Din cauza stresului, am avut probleme medicale care mi-au afectat foarte mult familia. Sunt un luptător și aș fi găsit puterea să continui, dar nu mai este vorba de mine, ci de liniștea și echilibrul familiei mele

Aș fi rămas pentru voi, suporterii dinamoviști, singurii care ați fost lângă echipă in aceste momente. Cu voi alături, Dinamo nu poate muri niciodată! - Instagram @ cosmin2contra

Bilanțul lui Cosmin Contra în acest mandat la Dinamo:

  • Chindia - Dinamo 1-0
  • Dinamo - FC Botoșani 1-1
  • Gaz Metan - Dinamo 1-3
  • Dinamo - UTA 0-1
  • FCSB - Dinamo 3-2
  • Dinamo - Craiova 0-1
  • Sepsi - Dinamo 2-0
  • Viitorul - Dinamo 2-1
  • Dinamo - Astra 1-1
  • Dinamo - Voluntari 3-0
  • Dinamo - Viitorul 3-0

În total, 3 victorii, 2 egaluri și 6 înfrângeri în 11 meciuri.

VIDEO. Florentin Petre: „Cu un buget de 5-6 milioane de euro, Dinamo se bate la titlu”

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Dinamo, probleme mari de efectiv înainte de meciul cu FC Argeș » TREI fundași centrali, indisponibili

Salvarea lui Dinamo vine din Turcia? Dezvăluiri din partea conducerii: „Avem un viitor partener, vrea să sponsorizeze clubul cu o sumă foarte mare”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (18)
ray51
ray51  •  05 Decembrie 2020, 17:18

Nu meriti nici un fel de scuze. Cat despre iertare, niciodata. Ai distrus echipa Dinamo. Pentru 'moartea' acestui club, culpa ta nu se va prescrie in veci. Cu voie sau fara voie ai OMORAT un club!

120962699544853
Constantin Dimulescu  •  04 Decembrie 2020, 20:42

Nu-ti face probleme,Gurita,nimeni nu te invinuieste pentru naivitatea ta,fiindca nimeni nu a crezut vreodata ca esti prea inteligent...Problema este ca pana si eu,suporterul altei formatii,nu am inteles aroganta de care ai dat dovada atunci cand ai venit sa-l schimbi pe Multescu.Multescu este muuult mai antrenor decat vei fi tu vreodata,deci cum ai putut sa crezi ca l-ai putea inlocui in indiferent care proiect?

parpalache
parpalache  •  04 Decembrie 2020, 19:44
Postat de romulus65 pe 04 Decembrie 2020, 13:29

Vai, ce mari sacrificii a facut Contra! El nu si-a vazut familia de patru luni. Pai, daca el nu putea sa se duca la familie familia nu putea sa se vina la el macar de vreo doua-trei ori? Sigur este si perioada asta pacatoasa cu pandemia dar totusi ?Suparat ne mai spune Contra ca este ultima data cand mai antreneaza in Romania. Dar cu ce ti-a gresit acum Romania ca investitorii care te-au adus sunt spanioli? Daca era Negoita mai intelegeam.

Dar macar pe fina-sa aia rea de musca, o fi vazut-o?Sa-i numnere tatuajele?

Vezi toate comentariile (18)
Comentează
Close