FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO. Cosmin Contra își anunță despărțirea de echipă: „Mâine îmi iau la revedere de la jucători” » Ce-și reproșează: „O să trăiesc toată viața cu această greșeală”

Cosmin Contra, 44 de ani, așteaptă din moment în moment despărțirea oficială de Dinamo. „Guriță” își reproșează naivitatea din startul mandatului.
Cosmin Contra, 44 de ani, așteaptă din moment în moment despărțirea oficială de Dinamo. „Guriță” își reproșează naivitatea din startul mandatului.

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 decembrie 2020 17:24 / Actualizat miercuri, 02 decembrie 2020 18:03

Cosmin Contra, 44 de ani, așteaptă din moment în moment despărțirea oficială de Dinamo. „Guriță” își reproșează naivitatea din startul mandatului.

„Nu știu dacă s-a trimis ce trebuia să se trimită din partea avocatului meu. Sunt în continuare la Dinamo, dar nu știu când se va trimite acea notificare cu încheierea contractului. 

Când se va trimite, voi fi liber. Se va întâmpla astăzi. Am făcut azi antrenament, da, încă eram sub contract cu echipa. Mâine, probabil mă voi duce să-mi iau la revedere de la jucători”, a spus Contra în emisiunea „Fotbal Club” de la Digi Sport.

Cosmin Contra pleacă de la Dinamo: „Un singur lucru îmi reproșez”

Contra se așteaptă ca exemplul său să fie urmat și de jucători în cel mai scurt timp: „Fotbaliștii știu situația prin care am trecut. Este o chestie personală, am ajuns la limita limitelor. Din ce am înțeles, majoritatea băieților au înștiințat clubul pentru neplata salariilor. Dar nu știu situația fiecăruia, când sau dacă vor pleca”.

Ce-și reproșează Cosmin Contra în acest mandat de la Dinamo? „Singura mea greșeală e că am avut un discurs pe care nu trebuia să-l am la început. Nu trebuia să garantez pentru aceste persoane. Trebuie să trăiesc cu aceste cuvinte toată viața. Acum, mă dau la o parte, am o durere în piept de câteva săptămâni care nu se mai duce și vreau să mă liniștesc”.

Collado (n.r. - directorul sportiv al lui Dinamo) nu a mai venit de două zile la Săftica, înainte venea în permanență.
- Cosmin Contra

În situația actuală, mi se pare o lipsă de respect față de oricine ar veni la Dinamo. Ar trebui să vină cineva, sigur, dar mi se pare ireal ca numele care se vehiculează în presă să ajungă la Dinamo. Poate în ceasul al 12-lea acest patron va plăti salariile.
- Cosmin Contra

VIDEO. Adrian Mutu a vorbit despre situația lui Cosmin Contra

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Umilit! A vorbit ieri la TV despre situația de la Dinamo, iar azi spaniolii l-au dat afară! Moment stânjenitor: „Dați-mi contractul, nu sunt plătit de 4 luni”

Fug din „haită” » Doi titulari și un nume important din staff pleacă joi de la Dinamo, odată cu Cosmin Contra!

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (10)
talpaiadului
talpaiadului  •  03 Decembrie 2020, 02:00
Postat de p.rares pe 02 Decembrie 2020, 19:22

Gurita multumeste celor de la FRF si celor de la Dinamo care te-au platit crezand ca esti antrenor.De la FRF ai luat 500.000 Euro si de la Dinamo presupun ca vei castiga cei 60.000 Euro, salariul tau pe 2 luni cu rezultate catastrofale.

Contra nu va vedea nici un Euro pentru munca lui la Dinamo, la fel nici Borja Valle si ceilalti jucatori, pentru ca atunci cand Dinamo intran in insolventa/faliment ei sunt ultimii la masa creditorilor. Si nu e normal, de aia zice si el ca a fost o gresala. Toti cei care au semnat cu Dinamo in vara au stiut ca e o decizie cu risc ridicat, dar s-au gandit ca pana la urma erau liberi de contract si nu aveau nimic de pierdut. Iata ca desi nu au pierdut bani, nici nu au castigat, au muncit degeaba. Se mai intampla in viata.

dobrin
dobrin  •  02 Decembrie 2020, 21:51

Multumim, Gurita. Te-am iertat pentru dezastrul de la nationala.

150183420091445
Lucian Iulian Sopeanu  •  02 Decembrie 2020, 19:45

Contra, nu ești decat un impostor, și ar fi bine sa nu mai antrenezi pe nimeni. Tu de profesie nu ești decat un farsor, un imitator trist, un mim. Stai acasă și crede te ce vrei tu, dar nu antrenor!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează
Close