FOTBAL  »  Superliga  »  LUPTA LA TITLU

Dinamo, cotată fără șanse la titlu: "Doar să se alinieze planetele"

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat joi, 11 mai 2017 18:23

Fostul antrenor al lui CS U Craiova, Emil Săndoi, este de părere că Viitorul are cele mai mari șanse de a câștiga campionatul, urmată de FCSB.

Tehnicianul este de părere că, în cazul în care FCSB va pierde titlul, acest lucru se va datora faptului că roș-albaștrii nu au știut să gestioneze meciurile cu Viitorul și Dinamo.

"S-au simplificat datele problemei. Văd în proporție de 60 la sută Viitorul campioană. Steaua mai are o șansă, dar Viitorul joacă acasă, depinde doar de ea. Trebuie să se alinieze planetele ca să mai câștige Dinamo, chiar dacă a avut un parcurs fantastic în ultima perioadă.

Nu e vina nimănui că Steaua nu a câștigat cu Viitorul și Dinamo. Steaua pierde pe mâna ei. Eu am spus de la început că-mi doresc să ia Craiova titlul, dar dacă nu e posibil acest lucru, vreau să triumfe Viitorul. Ceea ce a făcut Hagi acolo trebuie să facă mai multe echipe din Liga 1", a spus Emil Săndoi la TV Dolce Sport.

Citește și:

CALCULE Campioana se decide în ultima etapă » FCSB și Dinamo pândesc greșeala Viitorului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (4)
danut1971
danut1971  •  12 Mai 2017, 00:35

vom vorbi sambata dupa meci

sscorpioss
sscorpioss  •  11 Mai 2017, 22:36

La ce blat ordinar va fi la Viitorul...are dreptate Sandoi...Aia deja au renuntat la 6 jucatori...deci?!?!

156734731330498
Mihnea Voicu  •  11 Mai 2017, 21:47

Trebuie sa se alinieze planetele ca sa castige Dinamo? Eu cred ca ai incurcat echipa. Poate voiai sa vorbesti de clona aia care nu joaca nimic. Dinamo a obtinut cele mai multe puncte din Play-off daca nu stiai

Vezi toate comentariile (4)
Comentează