FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CRAIOVA 0-2

DINAMO - CRAIOVA 0-2 // Corneliu Papură, după victoria cu Dinamo: „Oltenii vor riposta mereu” + Cum l-a afectat situația lui Eugen Neagoe

Corneliu Papură - Craiova
Corneliu Papură - Craiova

Articol de GSP - Publicat duminica, 21 iulie 2019 23:52

Corneliu Papură (54 de ani), antrenorul Craiovei, a vorbit la finalul meciului câștigat de olteni cu Dinamo (scor 2-0) și s-a declarat mulțumit de prestația elevilor săi.

Întrebat dacă s-a împăcat cu fanii în urma acestei victorii, Corneliu Papură a răspuns: „Nu cred că eram certați. Cunosc foarte bine Oltenia și oltenii vor riposta și dacă nu merge jocul dar câștigăm”.

„Am dominat jocul. Nu este ușor să joci împotriva lui Dinamo cu jucători care nu sunt pe postul lor. Acka a avut o problemă medicală, nu s-a antrenat toată săptămâna, dar a dat dovadă de caracter”, a spus Corneliu Papură, la TV Digi Sport.

„Doar în seara asta ne putem bucura. Trebuie să avem mare grijă la refacere, pentru că ne așteaptă un meci greu în deplasare. Eu zic că am dominat jocul de la cap la coadă și nu ne-au creat foarte mari probleme. Meciul cu Honved (n.r. din turul II preliminar al Europa League) este foarte important. Trebuie să uităm de meciul cu Dinamo și să ne concentrăm pe acest meci. Nu vreau să vorbesc despre transferul meu acum. Dacă va fi ceva, toată lumea va ști. Acum mă concentrez doar pe CraiovaAlexandru Cicâldău

Incidentul cu Eugen Neagoe l-a afectat

Corneliu Papură a vorbit și despre clipele cutremurătoare cu Eugen Neagoe (51 de ani), fostul lui coechipier de la Craiova: 

Vezi AICI detalii despre starea lui Neagoe

Am împărțit vestiarul, am mâncat o pâine cu Eugen și am stat cu emoții. L-am întrebat pe medic despre el. Sper să fie sănătos și să îndeplinească ceea ce își dorește. Probabil s-au strâns foarte multe lucruri. În viață nu este numai fotbalul. Se adună”.

VEZI ȘI:

DINAMO - CRAIOVA 0-2 // Cronică-manifest a lui Dan Udrea, după evenimentele de pe Arena Națională: „Ăsta nu e fotbal! E o junglă!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

 

 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
doubleti
doubleti  •  22 Iulie 2019, 08:36
Postat de Constantin Mosnegutu pe 22 Iulie 2019, 01:27

Trebuia sa nu vii la interviu dle papura daca aveai un pic de bun simt si de respect fata de colegul tau de meserie!!!

Nu putea lipsi de la interviu. Televiziunile obligă antrenorul si 2-3 jucători de la fiecare echipă sa vina la interviuri după meci. Ele dau banul, ele fac regulile. Asa ca ciocul mic carcotasilor.

j0k3r
j0k3r  •  22 Iulie 2019, 07:56

ma depasesc anumite comentarii foarte ciudate. ce vreati sa fac papura? e si doctor? e o competitie, inteleg si bunul simt dar aici nu e vb de asa ceva. ce era sa faca? sa mearga la spital? sa ce? s-a bucurat la golurile echipei lui, aia e. la dinamo si alte echipe au murit jucatori pe teren si nimanui nu i-a pasat. falsa compasiune ne omoara; lasati arfele

622674784501836
Florin Dobrin  •  22 Iulie 2019, 07:28

In viata mea mu am vazut asa *** *** esti un *** de papura

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează