FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO - CRAIOVA // Dragoș Grigore prevestește revirimentul „câinilor”: „Dinamo bate Craiova!”

Dragos Grigore, pe vremea când juca la Dinamo
Dragos Grigore, pe vremea când juca la Dinamo

Articol de GSP - Publicat duminica, 21 iulie 2019 19:45

Dragoș Grigore (32 de ani) le ține pumnii dinamoviștilor la meciul cu Craiova, din etapa a doua a Ligii 1.

Dinamo - Craiova se joacă duminică, de la ora 21:00 și e liveTEXT pe GSP.ro.

Fundașul lui Ludogoreț, fost jucător la Dinamo, este de părere că echipa din „Ștefan cel Mare” va arăta mai bine decât în ultimele două sezoane, când nu a reușit să prindă play-off-ul.

„Va fi un meci foarte încărcat din toate punctele de vedere, poate cu o presiune mult mai mare la Dinamo fiindcă ştim cu toţii ce s-a întâmplat în prima etapă, la meciul de la Ovidiu. Din păcate, a fost o înfrângere usturătoare.

Cred că Dinamo, chiar dacă a început foarte rău anul acesta, va arăta o cu totul şi cu totul altceva faţă de anul trecut.

Nu aş vrea să le găsesc scuze dinamoviștilor, pentru că nu ştiu exact ce se întâmplă acolo. Însă în fotbal e posibil orice, adversarul a prins o zi mai bună, a fost superior. E o chestiune de zi, de formă, cum se poate întâmpla oricărei echipe.

Sincer, cred că va fi un meci disputat, cred că vor fi multe goluri şi Dinamo va ieşi câştigătoare”, a spus Dragoș Grigore, la TV Telekom Sport.

Îi ia apărarea lui Eugen Neagoe

Fanii i-au cerut demisia antrenorului Eugen Neagoe încă din prima etapă a noului sezon, dar Dragoș Grigore îi asigură pe aceștia că tehnicianul merită încrederea lor. 

„Nu cunosc motivele pentru care este contestat Eugen Neagoe. Cred eu că este conştient de faptul că la Dinamo este presiune, a şi recunoscut acest lucru, şi-a asumat acest lucru, are încredere, din câte îl cunosc va face tot ce îi stă în putinţă să aibă rezultate cu Dinamo şi eu cred că va reuşi, fiindcă este un antrenor foarte bun”, a spus Dragoș Grigore.

2008-2014este perioada în care a jucat Dragoș Grigore la Dinamo

VEZI ȘI:

DINAMO - CS UNIVERSITATEA // Cornel Dinu, atacat de „Peluza Cătălin Hîldan”: „Știi care e diferența dintre noi și tine?”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează