FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CS UNIVERSITATEA

DINAMO - CS UNIVERSITATEA // Cornel Dinu, atacat de „Peluza Cătălin Hîldan”: „Știi care e diferența dintre noi și tine?”

Articol de GSP - Publicat duminica, 21 iulie 2019 18:50

Dinamo și CS Universitatea Craiova se înfruntă de la ora 21:00 în etapa secundă a noului sezon de Liga 1. „Peluza Cătălin Hîldan” poartă conflicte pe mai multe fronturi. Astăzi l-au luat în vizor pe Cornel Dinu.

Dinamo - CS Universitatea Craiova e liveTEXT AICI de la ora 21:00

Fanii „câinilor” sunt pe poziții divergente cu toată lumea din anturajul lui Dinamo. Patronului Ionuț Negoiță i se cere vânzare clubului, iar antrenorului Eugen Neagoe i se cere demisia.

Pe lista neagră a ultrașilor a intrat de ceva timp și Cornel Dinu. Legenda dinamovistă i-a „înțepat” de câte ori a avut ocazia în aparițiile în media.

Peluza „Cătălin Hîldan” i-a răspuns astăzi printr-un comunicat dur, în care Dinu este jignit, fiind numit „cerșetor”. 

Mesajul integral postat de Peluza Cătălin Hîldan

„Dragă Mierlin,

Astăzi se întorc cei 30 de amărâți.

Te așteptăm și pe tine la stadion. Poate ai răbdare să ne numeri...

În 2018 ai început să ne faci inventarul: „Ei sunt foarte puțini. O mână de căpușe care s-au adunat în jurul unor idoli de mucava”.

În urmă cu o lună eram ceva mai mulți :„Vreo 12 huligani certați cu legea”.

Apoi ne-ai mai înmulțit un pic: „Am numărat vreo 30 de amărâți fără poveşti când erau mici, mai răi decât fiarele sălbatice”.

Iar acum câteva zile spuneai că: „PCH înseamnă vreo 50 de sălbatici și neaveniți”.

Știi care e diferența dintre noi și tine? Așa amărâți și sălbatici cum suntem, noi măcar ne plătim biletul ca să intrăm la meci. Chiar dacă echipa merge prost, chiar dacă suntem în război cu Negoiță, noi suntem acolo.

Tu în schimb, dacă nu intri moca (la lojă, nu oriunde) nici nu calci pe la stadion. Te-ai învățat cu cerșeala. «Mâna întinsă care nu-i înjură pe suporteri pe la tv, nu primește de pomană». Chiar așa, poate te bagă vreo televiziune la meci, că am înțeles că ai tarif destul de bun. 200 de euro ora sau 100 un scurt.

Și apropo de „sutele de mii de suporteri adevărați” care cred în tine și vor să te pună patron la Dinamo pe banii lor... Am vrea să-i vedem și noi la meci. Dacă vin 10 (ZECE) dintre ei pe stadion în seara asta, noi îți promitem că-ți plătim ciorbele la Trafalgar.

Măcar 5 (CINCI) să vină, și-ți plătim noi parcarea, că și acolo îți tremură mâna când trebuie să plătești. 5 dintre discipolii tăi cuminți, crescuți cu povești frumoase despre prietenii tăi ”bancheri” (așa sunt numiți mai nou foștii colegi de la Secu). Ce duios îi mințeai, când tu de fapt te milogeai fără spor de fostul antrenor să sară cu 500.000 de euro pe ochi frumoși pentru proiectul tău. Și s-au mai plâns la noi câțiva oameni la care te-ai dus cu cerșeala.

Mierlineee, hai bă la stadion și lasă gargara, că nu te mai crede nimeni! Rupe și tu din bănuții ăia de la Victor și ia-ți un bilet la VIP! Gata cu pomenile!

Până una alta, vezi că cei 30 de amărâți au cumpărat vreo 540 de abonamente în Peluză. 30 de amărâți... Puțini, sălbatici, dar FOARTE HOTĂRÂȚI!”.

dinu e1470116841515

Ce înseamnă Cornel Dinu pentru Dinamo

  • Dinu are 454 meciuri în Liga 1, cele mai multe din istoria dinamoviștilor
  • Are două titluri ca antrenor și 6 ca jucător al „câinilor”.
  • Este cel mai selecționat jucător de la Dinamo. Are 67 de prezențe la prima reprezentativă a României. E urmat de Mircea Rednic cu 59 și de Mircea Lucescu cu 51.

Vezi și: 

Dinamoviștii și-au pierdut răbdarea! Marius Niculae, dezamăgit de stadionul Dinamo: „E de pe vremea filmelor B.D.”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (46)
1764061520284739
George Adrian Popescu  •  22 Iulie 2019, 22:02

Nu il iubesc pe Cornel Dinu pentru ca inca am amintiri din perioada cand Dinamo fura la greu dar sa il asezi pe aceeasi treapta cu indivizii acestia *** mi se pare o jugnire fara seaman adusa bunului simt. .

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

163253500722316
Emanoil Radu  •  22 Iulie 2019, 13:16

O mână de *** intonează spiritele Dinamo sau Steaua prin atitudinea lor ! Distrug și ultimele urme de umanitate din fotbalul românesc! Sa contesti două legende respectiv Dinu și Lăcătuș crezând - se bunicii pamantatului sa spui ca ca este o blasfemie înseamnă să folosești un pleonasm !Uite asa o sa îngropați fotbalul românesc! Mai ramane să-l luati la bătaie pe Hagi !??!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dansy
dansy  •  22 Iulie 2019, 12:49

Asa zisii suporteri ai lui Dinamo grupati in PCH sunt golanii golanilor si nu inteleg de ce nu se iau masuri impotriva lor?Dupa ceea ce au facut la Cluj,Craiova si in alte locuri nu inteleg de ce m ai sunt acceptaTI PE STADIOANE.DE CE COMISIA DE DISCIPLINA NU IA MASURI????

Vezi toate comentariile (46)
Comentează