FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Cristi Borcea îi face praf pe dinamoviști: „Doar nu îi numiți fotbaliști pe ăștia de acum? Rednic are un singur jucător”

Cristi Borcea (51 de ani), fostul finanțator al lui Dinamo, a ironizat lotul pe care Mircea Rednic (59 de ani) îl are la dispoziție în acest moment.
Cristi Borcea (51 de ani), fostul finanțator al lui Dinamo, a ironizat lotul pe care Mircea Rednic (59 de ani) îl are la dispoziție în acest moment.

Articol de GSP - Publicat duminica, 19 decembrie 2021 21:34 / Actualizat duminica, 19 decembrie 2021 21:34

Cristi Borcea (51 de ani), fostul finanțator al lui Dinamo, a ironizat lotul pe care Mircea Rednic (59 de ani) îl are la dispoziție în acest moment. 

Dinamo va încheia anul 2021 pe loc retrogradabil, lucru de neconceput în perioada în care clubul era condus de Cristi Borcea. Fostul finanțator spune că lotul actual este modest și că Deian Sorescu este singurul fotbalist de valoare.

Diferență ISTORICĂ! Dinamo, umilită de FCSB în 2021: „câinii”, niciodată atât de jos!
FCSB
Diferență ISTORICĂ! Dinamo, umilită de FCSB în 2021: „câinii”, niciodată atât de jos!

Cristi Borcea: „Ce să facă Dinamo doar cu Sorescu?”

„Ce să facă Dinamo doar cu Deian Sorescu? Nu ai ce să faci doar cu un jucător. În momentul de față, Dinamo are jucători care sunt prieteni cu fotbaliștii, atât. Doar nu îi numiți fotbaliști pe ăștia de acum? 

O să vedeți că după ce Rednic își va mai aduce 3-4 jucători, echipa va arăta altfel. Nu se pune problema ca Dinamo să retrogradeze!”, a spus Cristi Borcea, la Realitatea Sportivă

Cristi Borcea are încredere în Mircea Rednic

„Eu o spun de vreo 3 ani. Dinamo este în moarte clinică. Cu toate acestea, Dinamo are cel mai potrivit antrenor în momentul de față. Mircea Rednic este cel mai bun tehnician alături de care am lucrat. 

Eu am mai spus-o. Rednic este singura soluție de a salva clubul de la retrogradare. Dar ce să facă și el? Să pierzi trei meciuri la ultima fază, nu mai depinde de el. Antrenorul te pregătește până în fața porții, iar mai departe depinde de calitatea jucătorilor. Gândiți-vă unde era acum Dinamo dacă nu pierdea punctele alea în final”, a concluzionat Borcea, potrivit sursei citate. 

VIDEO Episod incredibil cu Cristi Borcea și Dan Petrescu: „A venit și mi-a pus banii pe masă!”

Citește și alte știri despre Dinamo: 

EXCLUSIV „Eu am fost alergat de 50 de oameni” » Un campion cu Dinamo comentează scandalul dintre Deian Sorescu și ultrași: „De ce s-a dus singur acolo?”

Mircea Rednic le ia apărarea fanilor după incidentele de la meciul cu Mioveni: „Se mai întâmplă. Sunt și ei la limită”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
dvd1
dvd1  •  20 Decembrie 2021, 05:04

Dinamo e deja retrogradata. Nu mai e cazul sa vorbim. Ar fi trebuit sa se retraga din campionat mai demult. Joaca degeaba. Iau bataie de la toti. Meciul cistigat cu Chindia e un mare accident. Numeni nu putea sa ghiceasca ca aia i sa rateze singuri cu portarul de nu stiu cite ori si in plus sa rateze si 11 m. Daca era 5, 6-0 pt aia cred ca ar fi fost scorul corect. Dar au cistigat. Nu o sa se mai intimple. Sa vedeti macel miine, o sa fie exact 5, 6-0 pt Farul. AStia nu sint fotbalisti nici pe maidan. Sa ii puneti sa se uite la Real Madrid-Cadiz jucat chiar pe Bernabeu. Real Madrid o sa cistige LaLiga iar Cadiz e retrogradata ca si Dinamo. Dar sa vada si persoanele care imbraca un tricou la Dinamo (il imbraca depomana) ce inseamna daruire, munca, alergat, abnegatie la echipa din Cadiz. Au timp pina incepe jocul

gojgaru
gojgaru  •  20 Decembrie 2021, 01:26

Zise groparul lui Dinamo ...

dumitru82drugan
dumitru82drugan  •  19 Decembrie 2021, 22:56

Daca si Borcea doreste retrogradarea lui dinamo e clar !

Vezi toate comentariile (6)
Comentează