FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO // Cristi Munteanu, după anunțul lui Ionuț Negoiță: „Mi-e că e cam groasă”

Articol de GSP - Publicat marti, 29 octombrie 2019 17:21

Cristi Munteanu, 44 de ani, fost portar la Dinamo, a comentat anunțul făcut de Ionuț Negoiță legat de pericolul ca echipa să intre în faliment, în cazul în care nu se găsește o altă finanțare în următoarea lună. 

„Babicu” a spus că nu se aștepta la acest anunț.

„Mamă, mamă, e un șoc pentru mine! Chiar nu mă așteptam. Cum să se vorbească de faliment când echipa și-a revenit din punct de vedere sportiv? Mă gândeam că, la cum joacă echipa, se vor înghesui cumpărătorii.  

Negoiță o fi supărat pentru că e înjurat la fiecare meci. Poate că are dreptate, dar nu poate lăsa clubul așa. Nu cred că e vorba de bani, ci de confortul lui! Nu e plăcut să te înjure cineva pe stadion la fiecare meci. Mi-e că e cam groasă. L-am înjurat pe ăsta cum l-au înjurat și rapidiștii pe Copos! Mi-e să nu ajungem în situația aia. Dinamo ar fi singurul club cu pretenții care nu a avut probleme de acest gen, cu faliment sau desființare. 

Dacă o să cadă Dinamo, o să aibă de suferit și Liga 1. Mi-e frică să nu ajungem la ziua aia când o să plângem după Negoiță, așa cum a plâns Rapidul după Copos. Să ne ferească Dumnezeu de ziua aia”, a declarat Cristi Munteanu la Pro X. 

Vezi și: 

VIDEO Ionuț Negoiță a dat cărțile pe față într-o conferință incendiară: „Vând 51% din Dinamo pentru UN LEU” + Statul poate lua baza Săftica! 

EXCLUSIV Claudiu Florică a fost cu ochii pe conferința lui Ionuț Negoiță » Cum l-a ironizat pe finanțatorul lui Dinamo: „Pe românește, e ca la coafor. Prețul nu e de 1 leu” 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (16)
ray51
ray51  •  30 Octombrie 2019, 12:03

...e groasa, stufoasa (pana la de neinteles) si cu multe umflaturi (a se citi excrescente cancerigene).

10157884639862682
Victor Procopovici  •  29 Octombrie 2019, 21:06

Dar de unde pana unde a inteles istetul asta ca il plange vreun rapidist pe Copos? Doar voi, ***, ii plangeti pe nemernicii astia.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dvd1
dvd1  •  29 Octombrie 2019, 20:53

Dinamo nu mai exista

Vezi toate comentariile (16)
Comentează