FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Claudiu Florică a fost cu ochii pe conferința lui Ionuț Negoiță » Cum l-a ironizat pe finanțatorul lui Dinamo: „Pe românește, e ca la coafor. Prețul nu e de 1 leu”

Articol de - Publicat marti, 29 octombrie 2019 15:02

Ionuț Negoiță a susținut o conferință de presă în care a anunțat că va ceda clubul Dinamo în schimbul sumei de 1 leu (DETALII AICI), iar Claudiu Florică, afaceristul cu care a negociat pentru vânzarea clubului, l-a ironizat pe patronul „câinilor” și a explicat de ce au picat negocierile. 

„Doar un patiser-cofetar ar gândi și ar vorbi doar de datorii (astăzi) de numai 1,8 milioane euro. Un om de afaceri mediocru ar vorbi pe lucruri concrete, iar din datele furnizate de către club reiese clar că Dinamo are un cash flow negativ de aproape 4 milioane de euro până în iulie 2020. 

Adică, pe românește, ca la coafor, de 18 milioane de lei (incluzând și datoriile intragrup, care nu au scadență - sâc!) conform forecast-ului oferit de către club. Mai pe românește, realizezi că prețul de vânzare nu e de 1 leu, ci 1 leu plus astea 4 milioane de euro. Fără să mai punem la socoteala eventuale litigii... Acesta e adevărul, negru, din păcate”, a spus Claudiu Florică, pentru GSP.ro. 

VEZI ȘI:

VIDEO Furtună la Dinamo, coafura rezistă » Ionuț Negoiță, surprins la salon înaintea conferinței eveniment de la Rin

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (49)
vendredi13
vendredi13  •  30 Octombrie 2019, 04:59

Păi la un calcul de investit câte 5 mil pentru 5 ani, total 25 mil, nu cred că erau o problemă 4 mil, care mie mi se pare că, de fapt, sunt toate cheltuielile până la sfârșitul sezonului.

263991224379885
James Pond  •  30 Octombrie 2019, 02:02

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

danirovl
danirovl  •  29 Octombrie 2019, 22:38

***:)))pai ba foame,daca t e încurcă 5mil, stai d***cu linistit. Din liga 1 au plecat jucătorii cu 7-8 mil afara, și tu nu poți să dai 5 asta pe ditamai clubul?!?! :))) ...nici macar nu sunt scadente toate datoriile astea.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (49)
Comentează