FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO. EXCLUSIV Cristi Pulhac s-a luat de Daniel Popa: „E vorba și de educația de acasă. Nu îl recomandă nimic, nu stă Dinamo într-un jucător”

Cristi Pulhac l-a pus la punct pe Daniel Popa
Cristi Pulhac l-a pus la punct pe Daniel Popa

Articol de - Publicat miercuri, 15 iulie 2020 09:15 / Actualizat miercuri, 15 iulie 2020 13:17

Cristi Pulhac (35 de ani) a fost prezent la GSP Live și l-a pus la punct pe atacantul Daniel Popa (25 de ani), cel care a avut o ieșire reprobabilă la adresa lui Gheorghe Mihali (54 de ani). 

  • CONTEXT: Gazeta Sporturilor a scris astăzi despre un episod petrecut la antrenamentele lui Dinamo. Daniel Popa, nemulțumit de un sfat primit de la „secundul” Gheorghe Mihali, a replicat: „Lasă-i să-mi dea minge lungă, nu le mai cere tu să construiască. Ai și fost vreun mare stoper care construia ca să te pricepi la așa ceva”. Detalii AICI!

„Nu are importanță numele, e vorba în primul rând despre respectul pentru antrenor. În al doilea rând nu te recomandă nimic, asta e de fapt problema. Eu când am fost prima dată la echipa mare a lui Dinamo, m-am așezat în autocar lângă coșul de gunoi. Îmi era rușine să mă așez pe scaunul cuiva. M-a luat Florentin Petre atunci și m-a pus pe scaun. Era respectul față de jucătorii mari mari. Exact ca în viața de zi cu zi, am respect pentru un om mai în vârstă. 

Acum e vorba și de educația de acasă. Mai pleacă și de la conducere. Mie îmi era frică să fac chestii de genul ăsta, poate eram trimis la echipa a doua, dat afară. Poate nu mai prindeam vreo echipă. Nu neapărat că îmi era frică de antrenori sau de jucători, dar se auzea sus la birouri și se lua imediat o decizie. Nu cred că stă nimeni în vreun jucător acum la Dinamo. Problema e că nu se transmite nimic de sus. Cu nea Cornel Țălnar nu le va merge, sunt sigur de asta”, a declarat Cristi Pulhac la GSP Live. 

Citește și alte știri despre Dinamo: 

EXCLUSIV Scene șocante la Dinamo, cu Diego Fabbrini și Daniel Popa în prim-plan!

DINAMO. Gigi Mulțescu a ajuns în L'Equipe după ce i-a preluat din nou pe „câini” » Ce au remarcat jurnaliștii francezi

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
creeperno
creeperno  •  15 Iulie 2020, 22:59

Vom scapa de popa cat mai repede posibil

cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  15 Iulie 2020, 19:19

Cine e guralivul asta,care se tot baga in seama?Pulhac?!Aaa!O catastrofa de fundas stanga!Mai slab chiar si ca Scovajsa!Ca era bulevard pe partea lui,treaca mearga!Dar ii incurca si pe ceilalti aparatori, ca se baga in careu-cica strangea!La faimosul meci cu Lazio- din preliminariile UCL-cum a egalat Lazio?Au plecat pe contraatac pe bulevardul Pulhac,au intrat nestingheriti in careu,unde bietul Pepene(Nastase) a facut fault si...1-1!Dupa care... totul s-a prabusit!Dar ce credeti ca pe Pulhac l-a invinuit cineva?Nee!Toti l-au injurat pe Pepene!Cam cum se intampla acum si cu bietul Popescu!

catalin.fcdb
catalin.fcdb  •  15 Iulie 2020, 14:24

Popa e bun la marcat speciale prin Casinouri, el cu fotbalul a uitat tot , pacat, cu bonetti si rednic incepuse promitator , dar dupa sa ancorat in chestiile astea, cand nu ai cap , vai de picioare, sper sa plece , vad ca la gura nu-i intrece nimeni, tupeu cat cuprinde, si pe popa dar si pe freza ala de Popescu !

Vezi toate comentariile (6)
Comentează