FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO. Gigi Mulțescu a ajuns în L'Equipe după ce i-a preluat din nou pe „câini” » Ce au remarcat jurnaliștii francezi

Numirea lui Gigi Mulțescu pe banca lui Dinamo a ajuns până în presa din Franța. +22   FOTO
Numirea lui Gigi Mulțescu pe banca lui Dinamo a ajuns până în presa din Franța.

Articol de - Publicat marti, 14 iulie 2020 22:28 / Actualizat marti, 14 iulie 2020 22:43

Numirea lui Gigi Mulțescu pe banca lui Dinamo a ajuns până în presa din Franța. Prestigioasa publicație L'Equipe i-a dedicat „SMURD-ului” un material pe site, la scurt timp după ce Mulțescu a fost prezentat în funcția de antrenor al „câinilor”. 

Jurnaliștii francezi au rămas surprinși de lista stufoasă de echipe antrenate de tehnicianul de 68 de ani de-a lungul carierei și au deschis știrea cu titlul: „România: Gheorghe Mulțescu a semnat al 39-lea contract de antrenor”.

„Antrenor din 1985, Mulțescu a activat în trei țări România, Turcia și Arabia Saudită. Numit în locul lui Adrian Mihalcea, tehnicianul încearcă s-o salveze pe Dinamo, care se află la cinci puncte sub primul loc care nu retrogradeză”, au mai scris cei de la L'Equipe

Acesta va fi al patrulea mandat pentru Mulțescu la Dinamo, pe care a mai antrenat-o între 1990 și 1991, în 2008 și în 2013. Jiul Petroșani, Dacia Unirea Brăila, Samsunspor, Kayseri Erciyesspor, Adanaspor, Ankaragücü, Sportul, Astra Ploiești, Gaziantepspor, Poli Timișoara, Petrolul, FC Brașov, FC Vaslui, Kahramanmaraşspor, U Cluj, Progresul, Ceahlăul, Al Tawoon, Delta Tulcea, Petrolul Ploiești, Gaz Metan, Ettifaq FC, FC Voluntari, CS Universitatea Craiova, Astra Giurgiu și Dinamo sunt echipele pe care Mulțescu le-a pregătit de-a lungul carierei.

Gigi Mulțescu, soluția găsită pentru redresarea lui Dinamo

De astăzi până la finalul acestui sezon competițional, noul antrenor principal al echipei Dinamo București este Gheorghe Mulțescu. „SMURD-ul” va fi ajutat la conducerea tehnică a echipei de o altă glorie dinamovistă, Cornel Țălnar, noul director tehnic în cadrul clubului din Ștefan cel Mare”, se arată în comunicatul oficial al roș-albilor.

Gigi Mulțescu a fost alegerea fanilor-finanțatori pentru a o salva pe Dinamo de la retrogradare. Misiunea este una dificilă, „câinii” ocupând penultimul loc în play-out, însă cel supranumit „SMURD” nu se teme de această provocare: „Situația e delicată, dar cred că o voi rezolva. Până acum nu am dat greș, sper să nu o fac acum”.

VIDEO. Ionuț Chirilă analizează ultimele evenimente de la Dinamo: 

Citește și alte știri despre Dinamo: 

Dinamo vrea să ajungă până la TAS și cere despăgubiri uriașe în „cazul Andrei Vlad”: „N-ai cum să te ascunzi!”

Scene șocante la Dinamo, cu Diego Fabbrini și Daniel Popa în prim-plan

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează