FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Alb-roșiii, criticați dur de o emblemă a clubului: „Deportivo Dinamo București, niște râși! Bocceluța pe spinare și valea!”

Dinamo a pierdut ultimul meci, 0-2 cu Sepsi +20   FOTO
Dinamo a pierdut ultimul meci, 0-2 cu Sepsi

Articol de - Publicat duminica, 25 octombrie 2020 16:35 / Actualizat duminica, 25 octombrie 2020 19:34

Mircea Stoenescu, 77 de ani, care a fost de toate la „câini”, de la fotbalist la președinte, a șters pe jos cu tot ceea ce înseamnă „Nuevo Dinamo”, de la jucători, antrenor și conducere.

Nuevo Dinamo este la pământ. Au existat diverse opinii vizavi de prestația echipei și de proiectul spaniol, însă niciuna nu a avut virulența celei avute de Mircea Stoenescu, cel mai vârstnic dinamovist. Fostul apărător, căpitan și oficial al grupării, „Jandarmul lui Dobrin”, cum era denumit, a șters pe jos cu „câinii roșii”. 

Stoenescu a reacționat extrem de vehement la adresa actualilor dinamoviști, în dialogul cu Gazeta Sporturilor, într-o replică-strigăt de frustrare, de deznădejde, de lehamite a unui suporter de 76 de ani.

Ideile lui Mircea Stoenescu despre Dinamo:

  • „Năucitor ce se întâmplă. M-am așezat și eu în fotoliu să văd meciul, sunt singur acasă, fiindcă soția e la fată, să aibă grijă de ea mai bine, suntem cu bătrânețile noastre. Dar ceea ce oferă Dinamo este sinistru! Cel mai penibil spectacol pe care l-am văzut eu de când mă uit la fotbal”
  • „Deportivo Dinamo București, fiindcă așa trebuie să se numească echipa acum, te face să râzi în hohote, după ce vorbești singur cu televizor și treci de faza dezgustului. Am râs în hohote de acești practicanți de fotbal, că nici jucători nu-i poți numi. Nu credeam să râd vreodată de echipa mea! E cea mai mare durere
  • „Acești copilași veniți de nu-știu-unde s-au pripășit pe la noi prin bătătură, au niște CV-uri grozave, Manchester City, Vasco de Gama, Flacăra Roșie Ursu-din-Pădure, dar ei sunt niște păcălici. Acum, la vârsta mea, le-aș recomanda doar atât: să-și facă bocceluța și să plece înapoi de unde au venit, unde or vedea cu ochii”
  • „Vă rog politicos, un singur titlu să puneți la prestația lui Dinamo și chiar la discursul meu: "Râșilor!". Râșilor, plecați din România! Ați făcut istoria frumoasă a acestei echipe să se umple de rușine”
Sepsi - Dinamo FOTO: Cristi Preda
Sepsi - Dinamo FOTO: Cristi Preda
Sepsi - Dinamo FOTO: Cristi Preda
Sepsi - Dinamo FOTO: Cristi Preda
Sepsi - Dinamo FOTO: Cristi Preda
+16 FOTO
  • „Maestrului Contra i-aș spune doar atât: mă nepoate, uite, îți mai zic o dată astfel, tu i-ai văzut pe șchiopii ăștia când i-ai luat?! Aș zice eu mai multe, dar ăștia sunt terchea-berchea. I-o fi pus și el să alerge 30-50-70 de metri să vadă ce timpi scot?! Eu zic că opt-nouă persoane din echipa Deportivo Dinamo parcurge distanța de 70 de metri cam în două zile și jumătate!”
  • „Nemec e mai pensionar ca mine. Garcia are nume din Cervantes. Borja ăla cum are curaj să poarte banderola de căpitan?! Bocceluța și valea! Să-și pună alea, cum le zice, căștile la urechi, să nu audă corul huiduielilor fanilor. Și direcția ori Gara de Nord, ori aeroportul Otopeni”
  • „Ăștia vor și bani de salarii? I-aș pune să plătească retroactiv mâncarea și benzina consumată la deplasări. Avea tata o vorbă: „Hai că sunteții râșii de petrecere!”. Ăștia sunt băieții de acum, ar trebui să joace fără emblemă pe echipament. Duceți-vă cu Dumnezeu!”
  • „Auzi, pretenții la ei. Salarii de 20-30.000 de euro. Bine, și conducătorii lui Dinamo ne vor băga în faliment, n-am nicio speranță. Dacă ăștia, români, spanioli, marțieni, ce-or fi, au treabă cu fotbalul... Unul e de la șah, altul de la table, altul o fi fost lăcătuș sau pompier. Oameni buni, n-am fost eu mare fotbalist, dar rupeam când intram pe teren! Adversarii vin ca să-ți ia ție prima de joc, salariul. Vorbeam cu Radu Nunweiller, zicea: „Ancuța, fiica mea, nu mai are papa dacă pierdem!”. „Mă Radule, dacă nu-i mănânc beregata ăstuia, să-mi zici mie cuțu!”. Păi, cum, vine ăla să-mi ia mie mâncarea?! Dar râșii ăștia nu pot, dacă nu pot”
EXCLUSIV Alb-roșiii, criticați dur de o emblemă a clubului: „Deportivo Dinamo București, niște râși! Bocceluța pe spinare și valea!”
Mircea Stoenescu

Contra, nepoate, tu ai zis că i-ai pregătit pe ăștia, dar ei fac ochii ca la melc dacă aleargă nițel mai mult. Și mai lasă-me, maestre, cu minciunile, că munciți, că ne-ați băgat în spital de atâta muncă. Nu e rușinos, e scandalos de rușinos!

Mă uit la poza voastră de pe site, cu jucătorii cu mâinile în șold la final, e culmea penibilului. Dacă mai au un pic de decență, să plece, învârtindu-se, cu cei ce i-au adus!

Eu nu cred că ei au fost la City, Real, Barca, Porto, pe unde au mai fost. Poate serveau la mese acolo, ospătari. Stați, mă oameni buni, cu familia, mergeți la o bere, nu mai veniți la fotbal la Dinamo. Măcar de-ar face pe lăutarii, să cânte, să țopăie - Mircea Stoenescu

VIDEO. Cornel Șfaițer, reacții după meci: „Dinamo mai are nevoie de timp. E o victorie mare, dar sper să rămânem cu picioarele pe pământ!”

Mai multe știri despre Dinamo:

Fanii lui Dinamo s-au săturat: „Contra să plece mai repede! Spaniolii ăștia ce credeau?!” + doi antrenori propuși

Cosmin Contra, declarație categorică despre plecarea de la Dinamo: „Am vorbit acum cu directorul sportiv”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (62)
fibra
fibra  •  26 Octombrie 2020, 13:17

Cum domne nu ii scoate "profesionistul" Marginean zis Rosu? Chiar toti sunt Rasi.

creeperno
creeperno  •  25 Octombrie 2020, 22:47

Respect!

madalin_eivissa
madalin_eivissa  •  25 Octombrie 2020, 19:51

MAESTRE, MĂ ÎNCLIN! GIANI KIRITA~FLORENTIN PETRE~MARIUS NICULAE~ADRIAN MIHALCEA - PAI ĂSTIA AU FOST HALLAND, LEWANDOWSKI,CR7 PE LÂNGĂ IMPIEDICATII DE AZI!

Vezi toate comentariile (62)
Comentează