FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Fanii lui Dinamo s-au săturat: „Contra să plece mai repede! Spaniolii ăștia ce credeau?!” + doi antrenori propuși

Dinamo a ajuns la 4 înfrângeri consecutive în Liga 1, după 0-2 cu Sepsi, iar fanii își strigă deja nemulțumirile. +20   FOTO
Dinamo a ajuns la 4 înfrângeri consecutive în Liga 1, după 0-2 cu Sepsi, iar fanii își strigă deja nemulțumirile.

Articol de GSP - Publicat duminica, 25 octombrie 2020 08:21 / Actualizat duminica, 25 octombrie 2020 08:51

Dinamo a ajuns la 4 înfrângeri consecutive în Liga 1, după 0-2 cu Sepsi, iar fanii își strigă deja nemulțumirile.

Vezi discursul lui Cosmin Contra de la finalul meciului

Suporterii „câinilor” au luat cu asalt pagina oficială de Facebook a clubului la finalul partidei de la Sf. Gheorghe. Cei mai mulți dintre ei cer demisia antrenorului Cosmin Contra. 

În continuare, câteva dintre cele mai vehemente opinii ale dinamoviștilor.

Reacția fanilor lui Dinamo după înfrângerea cu Sepsi, 0-2

  • „Nu am ajuns la jumătatea turului și play-off-ul deja e pa! Măcar să avem noroc să mai stăm un an în Liga 1. Să nu mai aud că au venit mulți jucători și să avem răbdare. Rednic aducea tot câte 14 și nu aveam rezultatele astea”
  • Mircea Rednic, Mulțescu sunt singurii care pot face ceva la Dinamo. Contra nu este de Dinamo. A avut timp la dispoziție. Este greu să schimbi o echipă cu 14 jucători noi, așa că e mai normal să fie schimbat Contra acum și nu peste încă nu știu câte etape când va fi deja prea târziu. Nu are nicio scuză să piardă cu UTA, Chindia și Sepsi” 
  • Niște indolenți. Pierd mingea uneori și nici măcar nu mai aleargă să recupereze. Rușine! Cred că spaniolii ăștia credeau că vin într-un campionat slab unde or să facă ei ce vor, dar, din păcate, s-a dovedit a nu fi așa. Sper să se trezească la realitate și să realizeze că joacă într-un campionat destul de tare pentru ei, din ce observ. În privința lui Contra, sper să plece cât mai rapid, nu are nicio idee de antrenorat, nimic”
  • „De ce acești jucători au jucat bine în primele etape? Și trebuie să recunoaștem că am avut speranțe mari. Problema e că după ce i-a antrenat mister Contra, doar heirup. Antrenorul e de vină 100%”

După șapte etape, Dinamo e pe locul 14 în Liga 1, cu doar cinci puncte. „Câinii” au o singură victorie și cinci înfrângeri, toate eșecurile venind în timpul mandatului lui Contra.

FOTO Cele mai tari imagini din Sepsi - Dinamo 2-0

Sepsi - Dinamo FOTO: Cristi Preda
Sepsi - Dinamo FOTO: Cristi Preda
Sepsi - Dinamo FOTO: Cristi Preda
Sepsi - Dinamo FOTO: Cristi Preda
Sepsi - Dinamo FOTO: Cristi Preda
+16 FOTO

Clasament Liga 1:

Citește mai multe articole despre Sepsi - Dinamo 2-0:

Cosmin Contra, declarație categorică despre plecarea de la Dinamo: „Am vorbit acum cu directorul sportiv”

Deian Sorescu, DĂRÂMAT după Sepsi - Dinamo 2-0: „E cel mai rușinos meci al nostru! Nu am vreo explicație, dar nu e vina lui Contra”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (102)
loko1
loko1  •  25 Octombrie 2020, 15:07

Se zice că:Tăcerea e de aur,sau Dacă tăceai filozf ramaneai!

mir21
mir21  •  25 Octombrie 2020, 14:48

Stati linisti mocicoșilor ca din 2021 vom avea liga 1 cu 18 echipe, deci nu retrogradati, burlinamo ramane iar din pix asta daca nu vine el falimento

mehighms
mehighms  •  25 Octombrie 2020, 14:36
Postat de Tudor Petrascu pe 25 Octombrie 2020, 13:27

Victoria lui Sepsi ma incanta mai mult ca altele, asta din cauza suporterilor care baga mereu batul prin gard cu chestii nationaliste, in loc sa-si sustina echipa. Imi pare rau de Contra, s-a bagat intr-o ecuatie in care multe variabile nu-s controlabile de catre el, sanse mici sa iasa nepatat de-acolo. Chestie trista si costumele de Kermit, o echipa cu traditie ca Dinamo sa schimbe in verde din cine stie ce motiv. Verde? Nu-i de mirare ca nu se gasesc pe teren, se pierd prin iarba.

s-au inbracat in rosu alb si verde. trebuia *** sa se asorteze cu ceva...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (102)
Comentează