FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CS MIOVENI 0-1

Dinamo - CS Mioveni 0-1 » Nou-promovata dă lovitura în Ștefan cel Mare!

Dinamo - CS Mioveni 0-1 +14   FOTO
Dinamo - CS Mioveni 0-1

Articol de , - Publicat luni, 16 august 2021 23:10 / Actualizat marti, 17 august 2021 00:22

CS Mioveni a dat lovitura în Ștefan cel Mare. Nou-promovata a câștigat meciul cu Dinamo, scor 1-0.

Programul și rezultatele etapei #5

Cronică Aurelian Botezatu: „Haită” fără cap

Tocmai ”veteranii” Răuță, Steliano Filip și mai ales căpitanul Sorescu au dezamăgit cel mai tare. După 0-1 au arătat mai rău decât mulți dintre puștii din echipă.

"Suntem mulţi copii şi vrem să ducem Dinamo acolo unde îi este locul. Noi am fost crescuţi în spiritul acesta şi ştim ce înseamnă Dinamo, faţă de jucătorii care vin din străinătate. Trebuie să demonstrăm că avem valoare să jucăm la Dinamo", este ambiția lui Robert Moldoveanu, 22 de ani, și a celorlalți copii ai "căpitanului" Dario Bonetti.

Cu acest motto au început roș-albii și contra Mioveniului. Opt puști și doar 3 "veterani", Răuță, Sorescu și Steliano Filip, au încercat să-i pună sub presiune pe argeșeni încă din start. Ahmed Bani a avut și prima mare ocazie a serii, ce avea să rămână unica de partea alb-roșilor, singur cu portarul. Însă finalizarea, un lob, nu i-a ieșit.

Numai că tinerii, pe cât de ambițioși, pe atât de inconstanți sunt. Și nu doar de la un meci la altul, ci chiar în timpul aceleiași partide, cum avea să se întâmple și-n "Groapă". Fărâma de elan a amfitrionilor s-a diluat repede și jocul a "alunecat" spre unul de uzură, presărat cu multe greșeli personale, câteva faulturi dure și 4 "galbene", trei în dreptul lui Dinamo.

+10 FOTO

Meci de uitat pentru Dinamo

Simțind că se poate mai mult, Mioveniul a ieșit cu o altă abordare de la cabine. Cu tupeu. Și a dat roade! Coșereanu și Bogdan Rusu au creat primele breșe în defensiva gazdelor, pentru ca ultimul să și sancționeze lipsa de reacție a "cățelușilor": 0-1 (50).

Reușita lui Rusu a dezechilibrat-o pe Dinamo. Roș-albii au încercat să riposteze, numai că precipitarea și-a pus amprenta asupra jocului lor. Mai rău, tocmai "veteranii" Răuță, Steliano Filip și Sorescu, cei chemați să regrupeze "haita", au părut cei mai lipsiți de idei.

Iar cu puțin noroc, același Rusu putea să facă "dubla", însă șutul său plouat s-a scurs pe lângă bara din dreapta unui Eșanu prins pe picior greșit. Și așa s-a încheiat un meci de uitat. Pentru spectatorul neutru, dar mai ales pentru Dinamo!

Dinamo - CS Mioveni 0-1

2.840 de spectatoriau asistat la meciul Dinamo - CS Mioveni pe stadionul din Ștefan cel Mare

Dinamo - CS Mioveni, echipe de start:

DINAMO: Eșanu - Giafer, Ehmann, Grigore - Crețu, Răuță, Filip, Amzar - Bani, Moldoveanu, Sorescu
REZERVE: Fara, Tone, Penescu, Mihaiu, Borcea, Florescu, Măgureanu, Stan, Bordușanu
ABSENȚI: P. Anton, Andrei Radu (accidentați)
ANTRENOR: Dario Bonetti

CS MIOVENI: Ducan - Garutti, Scarlatache, Balaur - Oancea, Panait, Dumitriu, Șerbănică - Coșereanu, Rusu, Buziuc
REZERVE: I. Popescu, Iacob, Vereș, Toma, Rădescu, Burnea, Dat, Cristea, Sanoh
ANTRENOR: Alex Pelici

Stadion: Dinamo (Bucureşti)
Arbitru: Kovacs Istvan (Carei) / A1: Danşa Ciprian Florin (Satu Mare), A2: Badea Marius (Râmnicu Vâlcea)

Citește și alte știri despre Dinamo: 

Asta-i ultima: Pablo Cortacero s-a înscris la masa credală și așteaptă bani de la Dinamo

EXCLUSIV Dinamo, atacată din toate părțile: „Am o hotărâre în instanță, sunt obligați să-mi dea banii!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (302)
mickey13
mickey13  •  17 August 2021, 13:25
Postat de jean_valjean pe 17 August 2021, 01:33

Nu au depus nici o contestatie la tas...nu exista asa ceva ! Multi dintre voi ar trebui sa intrati pe pagina lor de facebook...sa vedeti ce comenteaza COTIZANTII...nemultumiti ! Si cum ddb incearca sa convinga lumea ca avem tineri foarte buni si nu este nevoie de alti jucatori....***

Uite ca nu ai ramas de caruta... GSP-ul ti-a dedicat un intreg articol de prima pagina: https://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/dinamo-liderii-ddb-acuzati-639642.html

bodystyle74
bodystyle74  •  17 August 2021, 11:38
Postat de reddogsv. pe 17 August 2021, 03:09

Eu nu cred ca nu exista in academia aia un alt tanar care poate sa stea pe 2 picioare ca fundas dreapta. Atunci sa plateasca odata suma aia si sa se deblocheze traansferurile, cunosc o puzderie de jucatori liberi de contract care ar ajuta Dinamo enorm, si jucatori buni si ieftini ( ca salariu).

Nu se poate plati suma catre jucator ca atunci deschizi cutia pandorei,rezolvi o problema dar mai apar in mod succesiv alte 4. Mai sunt3 jucatori spanioli care au decizizie fifa de plata a intregului contract dar nu au pus-o in aplicare. De ce oare?Pt ca asteapta sa fie rezolvat primul dupa care reclama la fifa al doilea,samd. Ca sa nu mai zic de impresarii prin care au ajuns care au un comision de 1mil€ de incasat.Toti acesti jucatori au fost platiti la sumele din contract pe anul trecut.In mod normal trebuiau sa-si retraga memoriile pt ca au primit mai mult decat au prestat dar nu o fac pt ca vor sa incaseze tot contractul. La fcsb gigi a dat afara atacantul platindu-l o luna plus alta in avans, fara memorii pt contract platit pe un an. Cred ca adm judiciar va negocia cu spaniolii plata unei sume ceva mai mare decat cea primita in mod normal la masa credala, astfel incat sa-si retraga memoriile.La TAS fara 100000€ nu se judeca nimic, asa ca mai bine le dai lor 400000€ ca sa nu ajungi acolo de 4 ori, si cu riscul de a pierde.

anatol_karagandici
anatol_karagandici  •  17 August 2021, 10:05
Postat de rapid_fcsb_1_0 pe 16 August 2021, 22:03

Dar de ce lipseste randoom cand esti tu prezent ??? Dar de ce stai in fiecare noapte pe forum ??? Raspunde la ultima intrebare !

Si tu acum... :)))

Vezi toate comentariile (302)
Comentează