FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO - CS UNIVERSITATEA 0-2 // Claudiu Vaișcovici a trecut printr-un moment asemănător cu cel trăit de Eugen Neagoe și îi oferă un sfat antrenorului „câinilor”

Articol de - Publicat luni, 22 iulie 2019 12:26

Claudiu Vaișcovici (56 de ani) suferă de Sindromul Wolff-Parkinson-White. Fostul dinamovist dezvăluie că a trecut printr-un moment de panică asemănător cu cel al lui Eugen Neagoe și îi oferă un sfat prețios antrenorului „câinilor”.

Vaișcovici a fost urmărit pe durata întregii cariere de problemele medicale. A jucat pe semnătură, fiind nevoit să facă lunar controale medicale. În 2003, când era secund la Galați, a suferit un preinfarct în timpul unui meci și povestește cum i s-a schimbat viața din acel moment.

„Sunt acasă la părinți acum. Am fost consternat de ce am văzut. Mie mi s-a întâmplat ceva asemănător în 2003. Eram secundul lui Costel Orac la Galați și aveam meci cu Farul. Am avut un preinfarct în timpul meciului. Am refuzat să merg la spital și am stat pe culoarul de la vestiare.

Abia după, la insistențele celor din jur, am mers. Nu sunt eu în măsură să îi dau sfaturi lui Eugen Neagoe acum, dar în tot cazul ar trebuie câteva luni să se liniștească și să stea departe de tot. Eu am continuat să antrenez încă vreo doi trei ani după acel episod. Primul efect imediat a fost că m-am lăsat de cafea. Asta ar trebui să facă și el fiindcă nu e de joacă. Încă mai am momente în care ritmul cardiac e neregulat”, a mărturisit Neagoe pentru GSP.ro.

Vezi și: 

VIDEO Cătălin Straton a fost singurul dinamovist care i-a înfruntat pe fani » Momente tensionate după meci

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează