FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CS UNIVERSITATEA CRAIOVA

DINAMO - CS UNIVERSITATEA CRAIOVA. Cifrele InStat anunță un duel la înălțime » Comparație amplă între „câini” și olteni: GSP a identificat plusurile și minusurile celor două rivale

Liderul CS Universitatea se află în fața primului test important post-Koljic, accidentat, și Mihăilă, transferat la Parma.
Liderul CS Universitatea se află în fața primului test important post-Koljic, accidentat, și Mihăilă, transferat la Parma.

Articol de - Publicat sambata, 17 octombrie 2020 12:17 / Actualizat sambata, 17 octombrie 2020 12:46

DINAMO - CS UNIVERSITATEA CRAIOVA. Oltenii s-au impus în debutul sezonului prin omogenitate și eficacitatea asigurată în primul rând de atacantul Elvir Koljic, acum accidentat. „Câinii” au arătat un mai mare apetit ofensiv, concretizat însă în mică măsură.

Liderul CS Universitatea se află în fața primului test important post-Koljic, accidentat, și Mihăilă, transferat la Parma. Duelul de la București, cu Dinamo. Oltenii au făcut 4 achiziții de urgență, Ofosu, Câmpanu, Căpățână și croatul Mamut, dar niciuna pe măsura pierderilor suferite. 

Ceea ce echilibrează spectaculos o confruntare în care „câinii”, locul 14 în clasament, vor putea miza și pe proaspăt sositul Aleix Garcia, de la Manchester City.

Inclusiv parametrii înregistrați de Instat în dreptul celor două formații, de la începutul sezonului, anunță un duel la înălțime. Craiova a plusat la jocul de pase. Are mai multe, mai multe reușite, inclusiv dintre cele „cheie”. Ceea ce nu face decât să confirme omogenitatea colectivului aflat la dispoziția antrenorului Cristiano Bergodi.

Dinamo, la rându-i, în ciuda schimbărilor masive prin care trece la nivelul lotului, stă mai bine decât juveții la „șuturi pe poartă”, la „centrări”, la „dueluri în ofensivă”, la „driblinguri” și la „tackling-uri”. Ceea ce indică un apetit ofensiv mai ridicat decât al adversarului de duminică.

Craiova, fără pionul Koljic în derby-ul cu Dinamo

Pe teren și în clasament, diferența a făcut-o până acum eficacitatea. Craiova și-a creat, în medie, mai multe ocazii pe meci decât roș-albii, 6 față de 4,8, și a fructificat un procent mai mare: 30 la sută, față de 24 la sută. Numai că 6 dintre cele 13 goluri marcate până acum, 12 în campionat, unul în Europa League, sunt opera lui Koljic. Iar începând cu meciul de pe Arena Națională și până-n februarie 2021, actualul lider va trebui să se descurce fără bosniac. 

287e indexul InStat la zi al lui Bancu, cel mai mare din lotul Craiovei. La Dinamo, lider e Camara (282)

270e indexul InStat al lui Koljici și 264 al lui Mihăilă. La Craiova, cei doi sunt pe locurile 5, respectiv 7

Ce spun cifrele:

DINAMO - CS UNIVERSITATEA CRAIOVA. Cifrele InStat anunță un duel la înălțime » Comparație amplă între „câini” și olteni: GSP a identificat plusurile și minusurile celor două rivale

VIDEO. Totul despre Dinamo - CS Universitatea Craiova, deby-ul etapei în Liga 1

Citește și alte știri despre meciul Dinamo - CS Universitatea Craiova:

4 motive pentru care Dinamo - Craiova va fi un meci incendiar! Contra și Nistor, personaje cheie

Dinamo aprinde derby-ul cu oltenii! Declarații explozive: „Craiova a fost implicată în niște meciuri cu probleme”

Mihai Bălașa i-a pus gând rău lui Dinamo: „Vrem să fim Agentul 007” + Cum prefațează Cristiano Bergodi partida

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (4)
dinamofurata
dinamofurata  •  18 Octombrie 2020, 11:22

Asa cum a remarcat si new.orleans.saints , daca ne uitam pe cifrele InStat intre locul 1 si locul 14, locul 14 are mai multe suturi pe poarta, centari, dueluri, dueluri castigate (atat in ofensiva, in defensiva cat si aeriene), driblinguri, driblinguri reusite, tacklinguri si tacklinguri reusite. Diferenta o fac abitrii. Dinamo a fost efectiv furata ca in codru de arbitrii. Jaf in direct la tv.

new.orleans.saints
new.orleans.saints  •  18 Octombrie 2020, 09:45

Avantaj zdrobitor al lui Dinamo la pase reusite, dueluri castigate, takling-uri s.a!! Dar diferenta de pozitie in clasament este net in favoarea Craiovei!!! ... Si atunci de unde aceasta anomalie de neinteles!!??.... Diferenta au facut-o arbitrajele TICALOASE!!.. In timp ce Dinamo a fost martelata meci de meci, Craiova a fost favorita brigazilor ticaloase de arbitri!!!..... Asa se distruge fotbalul adevarat!! Ramanem doar cu fotbalul de cumetrie gigist.....

creeperno
creeperno  •  17 Octombrie 2020, 22:40

Da camara dubla si nemec 1 gol si gata meciul. Se va termina 1-0 daca fesnic se da in spectacol

Vezi toate comentariile (4)
Comentează