FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CS UNIVERSITATEA 0-2

DINAMO - CS UNIVERSITATEA 0-2 // Dumitru Dragomir consideră că Neagoe trebuie să plece urgent: „Vrea să moară?! Dinamo e o boală!”

Articol de GSP - Publicat duminica, 21 iulie 2019 22:34

Dinamo a pierdut pe Arena Națională meciul cu CS Universitatea Craiova, scor 0-2. Eugen Neagoe (51 de ani) a avut nevoie de intervenția urgentă a medicilor, iar Dumitru Dragomir îl sfătuiește să plece urgent de la club.

 

„Așa este la Dinamo. E o boală. Din cauza presiunii suporterilor s-a întâmplat tot. Nici nu poți să îți faci meseria. Sunt câțiva huligani care trebuie liniștiți. Pe mine mă trimiteau la pușcărie, la brutărie când am dat legea. Mi-au dat lacrimile. Mi-am dat seama imediat că e un infarct. Când am văzut cum respiră am realizat. Am trecut și eu prin așa ceva. Eram la Brașov și am trecut tot prin așa ceva. Din cauza presiunii a fost și în cazul meu. Erau zeci de mii de fani care mă huiduiau și puneam mare pasiune.

Îmi pare foarte rău de el. Îi spuneam băiatului meu că trebuie să vină urgent salvarea.

Dacă revine la Dinamo, nu e sănătos la cap! Trebuie să plece urgent de acolo. Vrea să moară?! E băiat tânăr și un antrenor foarte capabil! Dacă nebunii nu îl vor, să plece!”, a declarat Dumitru Dragomir la GSP Live.

Vezi și: 

Apar noi detalii despre stare de sănătate a lui Eugen Neagoe! Cine sunt primii antrenori din Liga 1 care s-au interesat de starea dinamovistului

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
853246084756615
Marcel Popa  •  22 Iulie 2019, 14:04

A vorbit blatistul sef ,el punea pasiune la furat ca fotbal oricum nu cunoaște.

borussia09
borussia09  •  22 Iulie 2019, 10:03

Tu ești o boală Dragomire, ***-*** *** de hoț, trebuia să fii la pușcărie demult!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

2373090662702614
Constantin Mosnegutu  •  22 Iulie 2019, 01:32

Si tu ai contribuit la starea asta. Ai patronat blaturi si furtisaguri si ai ai impartit in stanga si in dreapta numai ura si vrajba. Ar trebui sa nu mai vorbesti daca ai un pic de demnitatea... Dar se pare ca articolul asta iti lipseste si, mai mult, iti place sa apari pe sticla! Deh.. persoana importanta mon cher!!!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează