FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo vrea să joace derby-ul cu CSA Steaua pe Arena Națională, dar are o problemă + Cum s-a amuzat Gigi Becali

Articol de - Publicat marti, 23 august 2022 08:26 / Actualizat marti, 23 august 2022 08:45

Dinamo întreține iluzia că ar putea juca pe Arena Națională derby-ul ligii secunde cu CSA Steaua, pe 10/11 septembrie, dar trebuie să plătească înainte pentru închirierea stadionului

Dinamo se chinuie și în Liga 2, roș-albii tocmai s-au făcut de râs în deplasare la Târgu Jiu, 0-2 cu Viitorul Pandurii, după ce fuseseră înfrânți și pe teren propriu de Oțelul, 1-3. 

Sâmbătă, joacă „acasă" cu Unirea Dej, apoi e deplasare la Chiajna, apoi meci pe teren propriu cu CSA Steaua.

Dinamo, încurajată de la Cluj, tocmai de „frații” care au retrogradat-o: „Am fost și noi în aceste clipe de agonie”
U CLUJ
Dinamo, încurajată de la Cluj, tocmai de „frații” care au retrogradat-o: „Am fost și noi în aceste clipe de agonie”

Nicușor Dan, condiții „dure" pentru Arena Națională

Partida cu „militarii" va fi prilej de mediatizare, se vor înfrunta din nou suporterii din Peluza Cătălin Hîldan cu cei din Peluza Sud, confruntarea ar putea să se dispute pe Arena Națională, în week-end-ul 10-11 septembrie. „Câinii" joacă, momentan, pe teren propriu la Clinceni, acolo unde sunt condiții de „județeană" pentru fani.

Așa cum a transmis deunăzi Vlad Iacob, administratorul special al roș-albilor, Dinamo ar putea organiza meciul de acasă cu CSA Steaua pe cel mai mare stadion al României:

 „Dacă audiența la meciurile de acasă a lui Dinamo va fi una bună, vom face tot posibilul să evoluăm pe Arena Națională împotriva celor de la CSA Steaua".

23.000 de euro, plus TVA pentru Arena Națională

Conform mesajului ferm emis de Nicușor Dan, edilul șef al Capitalei, în aprilie 2022, cine dorește să închirieze Arena Națională, care este în proprietatea PMB, trebuie să plătească în avans chiria și costurile de operare ale locației.

Mai ales că, în trecut, Dinamo a fost rău-platnică în astfel de situații. Potrivit noilor clauze stabilite de PMB, tariful minim pentru un astfel de meci ar fi 13.000 de euro/eveniment fără TVA pentru meci, plus 10.000 de euro/eveniment fără TVA servicii de operare.

2 aniau trecut de la precedentul meci organizat de Dinamo pe Național Arena, 0-1 cu CSU Craiova, în octombrie 2020, în „era Cortacero"

5 mii de bilete virtualea vândut Dinamo la precedentul meci organizat de Dinamo pe Arena Națională, în octombrie 2020, în plină pandemie de coronavirus

Gigi Becali le-a făcut calculele

Gigi Becali s-a amuzat pe seama faptului că Dinamo și CSA Steaua ar putea juca pe Arena Națională.

Fiecare face ce vrea, ei leagă, ei dezleagă, ei sunt Armata! De Dinamo nu poți să mai zici că sunt de la Securitate, dacă era, nu mai retrograda. Cei de acolo cred că vor umple Arena Națională și iau bani din bilete. Se umple peluza lui Dinamo, atât. Vor fi 5.000 în peluza lui Dinamo și alți câțiva în tribune. 

Cam 10.000 de dinamoviști. De la Steaua nu vine nimeni. E echipa Armatei formată din ostași neinstruiți. Cine să se ducă la meci? Sunt 1.500 de oameni de la Peluza Sud. Ăia vor veni. Hai să zicem 3.000 că poate mai vine și alt nucleu. Și cu 10.000 de dinamoviști… Maximum vor fi 15.000, o să vedeți", a spus Gigi Becali, la Pro Arena.

VIDEO Ion Țiriac l-a abordat pe prim-ministrul Ciucă: „Domnu' general, vedeți cum faceți și cu Dinamo”

Citește și: 

EXCLUSIV Persoana care reprezintă singura piedică în calea sosirii lui Mohammad Murad la Dinamo: „Nu mai e chestie de business, ci de bun simț”

Mihai Stoica e la curent cu degringolada de la Dinamo și vine cu un sfat: „Să vă spun problema lui Burcă”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (24)
mirstelistu
mirstelistu  •  24 August 2022, 10:41

*** aia care conduc ddb au adunat in ultima vreme 250000 de lei adica vreo 50000 de euro de unde dreacu sa plateasca astia 25000 de euro pentru inchirierea stadinului cand ei au asteptat cateva luni sa adune 50000, iar trec pe aripioare astia

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

rocky5
rocky5  •  24 August 2022, 00:29
Postat de creeperno807 pe 23 August 2022, 22:39

Important e sa iesim pe plus

Ca și până acuma?:)))

rocky5
rocky5  •  24 August 2022, 00:28
Postat de navajo_joe pe 23 August 2022, 13:31

Multi s-au amuzat cand a fost admis la facultate!

Gigi? A absolvit Magna cumme laude! Din partea presei aservite, bineînțeles! :)))

Vezi toate comentariile (24)
Comentează