FOTBAL  »  LIGA 2  »  FCSB

Mihai Stoica e la curent cu degringolada de la Dinamo și vine cu un sfat: „Să vă spun problema lui Burcă”

Mihai Stoica a analizat parcursul rivalei din Liga 2 / FOTO: Arhivă GSP
Mihai Stoica a analizat parcursul rivalei din Liga 2 / FOTO: Arhivă GSP

Articol de GSP - Publicat luni, 22 august 2022 18:28 / Actualizat luni, 22 august 2022 18:54

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, spune că urmărește fiecare meci din liga secundă al rivalei Dinamo. După startul slab de sezon al „câinilor”, cu două înfrângeri din trei meciuri, MM îi dă un sfat lui Ovidiu Burcă, antrenorul roș-albilor.

Burcă nu a reușit până acum s-o readucă pe Dinamo pe linia de plutire, spunând că are nevoie de aproximativ două luni pentru a schimba fața echipei. MM Stoica îi sugerează să folosească mai puțini fotbaliști tineri în primul „11”, considerând că tehnicianul „câinilor” are la dispoziție suficiente variante de jucători experimentați.

Previziunea sumbră a lui Dragomir: „Dacă nu se iau măsuri, Dinamo va retrograda din B în C” + „Vrei să faci performanță? Uite cum se face”
DINAMO
Previziunea sumbră a lui Dragomir: „Dacă nu se iau măsuri, Dinamo va retrograda din B în C” + „Vrei să faci performanță? Uite cum se face”

Mihai Stoica, despre rezultatele modeste ale lui Dinamo din Liga 2: „Să vă spun problema lui Burcă”

„Am văzut toate meciurile lui Dinamo. Lot slab? Parcă la Dinamo sunt, cât de cât, niște jucători cu nume, Moura, Neluț Roșu, Bordușanu, care n-a făcut un campionat chiar slab.

Să vă spun problema lui Burcă...el e obligat să folosească un jucător de 2004, dar folosește mult mai mulți juniori, îi folosește pe Giafer, pe Amzăr, portarul (n.r. -Oncescu), pe Bordușanu...”, a declarat MM Stoica, la Orange Sport. 

Primul „11” folosit de Ovidiu Burcă sâmbătă, în eșecul cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu: Oncescu - Moura, Giafer, Bena, Amzăr - D. Iglesias, N. Roșu, Bordușanu - Ghezali, Buhăescu, Lazăr

  • Fotbaliștii evidențiați cu galben au vârste cuprinse între 18 și 21 de ani

De ce trebuie să vorbească Burcă de ce a fost în trecut? El trebuie să se concentreze pe prezent. Sunt pesimist că va schimba echipa în 6-8 săptămâni. Îl apreciez pe Burcă, dar trebuie să pună la punct faza defensivă

- Florin Răducioiu, ex-team manager Dinamo, la Prima Sport

Dinamo va juca la matineu etapa viitoare

„Câinii” vor începe să fie programați la meciuri sâmbăta, după ce o perioadă îndelungată, inclusiv în prima divizie, nu prindeau weekendurile. Roș-albii vor juca la matineu, în concordanță cu eșalonul în care au ajuns.

Etapa următoare vor evolua cu Unirea Dej, „acasă” la Clinceni, de la ora 11:30. Apoi, cu Concordia, la Chiajna, se va juca tot în prima parte a zilei, tot sâmbăta. Meciul cu CSA Steaua, de acasă, dinamoviștii ar vrea să-l joace pe stadionul „Arcul de Triumf”, așteaptă vești în acest sens.

VIDEO Ion Țiriac l-a abordat pe prim-ministrul Ciucă: „Domnu' general, vedeți cum faceți și cu Dinamo”

Citelște și alte știri de actualitate: 

Mihai Stoica îi dă replica fotbalistului care l-a refuzat pe Becali: „Interesantă cariera lui. N-a jucat pe nicăieri”

Ultimele detalii înainte de Viking - FCSB! MM anunță: „Nu face deplasarea în Norvegia. Nici Olaru nu vine, ce să facă acolo?”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (24)
Zazu
Zazu  •  23 August 2022, 06:56

De degringolada din mintea lui mm,nimic? De faptul că fără becali,nu l ar fi băgat mai nimeni în seamă,nu realizează?

creeperno807
creeperno807  •  22 August 2022, 22:39

Trebuie portar si fundasi experimentati, in mijloc si atac poti sa incerci tineri

Ussb
Ussb  •  22 August 2022, 21:52
Postat de therealreddog33 pe 22 August 2022, 19:32

Pana la atac și mijlocași, avem nevoie urgenta de doi fundași centrali cu experienta, care sa se sudeze repede si sa dea tonul apararii. Și un portar de Doamne ajuta. În atac o mai nimeresc ei și o baga în poarta. Problema e ca apărarea e vraiște, ne și apărăm prost în colectiv. Se aude domnu' manager?! Fundași centrali, băieții aia înalți care dau bine cu capul în minge și fac marcaj om la om, în caz ca nu știe domnul Iacob ce e în fisa postului.

Unul este Patriche, (cu multe meciuri in liga 1) care am inteles ca va reveni dupa o accidentare. Mai trebuie unul (fundas central)

Vezi toate comentariile (24)
Comentează