FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO

Previziunea sumbră a lui Dragomir: „Dacă nu se iau măsuri, Dinamo va retrograda din B în C” + „Vrei să faci performanță? Uite cum se face”

Dumitru Dragomir, fostul șef al LPF
Dumitru Dragomir, fostul șef al LPF

Articol de GSP - Publicat luni, 22 august 2022 17:16 / Actualizat luni, 22 august 2022 18:21

Dumitru Dragomir (76 de ani), fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a vorbit despre situația lui Dinamo, care a pierdut două meciuri consecutive în Liga 2, 1-3 cu Oțelul și 0-2 cu Viitorul Pandurii Tg. Jiu.

Dragomir, poreclit „Oracolul din Bălcești”, susține că Dinamo are nevoie rapid de unul sau mai mulți investitori, pentru a nu retrograda din Liga 2 în Liga 3.

„N-aș vrea să mi se spună «Oracolul de la Bălcești», dar ce am spus de doi ani încoace de Dinamo, asta s-a întâmplat. Convingerea mea este că dacă nu își iau măsuri, vor retrogradă și din Divizia B în C”, a spus Dumitru Dragomir, potrivit as.ro.

U Cluj - Sepsi, oprit din cauza scandărilor xenofobe! Două bannere instigatoare au inflamat spiritele: „Echipele hortyste, eliminate de pe-a fotbalului hartă”
U CLUJ - SEPSI
U Cluj - Sepsi, oprit din cauza scandărilor xenofobe! Două bannere instigatoare au inflamat spiritele: „Echipele hortyste, eliminate de pe-a fotbalului hartă”

Soluțiile propuse de Dumitru Dragomir pentru salvarea lui Dinamo

„Și eu am fost invitat să particip la revigorarea lui Dinamo. Și eu mă băgăm cu bani. Acum o lună. Acest puști (n.r. - Vlad Iacob) care s-a dus la Dinamo este un băiat deștept, nu e băiat prost. Și eu i-am spus: vrei să faci performanță? Uite cum se poate face performanță. Strângi 10 inși şi le iei la fiecare anual cel puțin câte 500.000 pentru 5 ani de acum înainte.

Punem fiecare câte 500.000, 3 milioane, cumpărăm jucători de valoare de la Hagi, de peste tot, pentru că toată lumea are nevoie de bani. Cumpărai 6-7 jucători cu care promovai, jucători și de perspectivă, cu care făceai un centru de copii bun”, a mai spus Dumitru Dragomir, conform sursei menționate.

În această vară, administratorul special Vlad Iacob a fost în discuții cu omul de afaceri Muhammad Murad pentru preluarea lui Dinamo, însă nu s-a ajuns la un acord.

Oficialii lui Dinamo și-ar fi dorit ca Murad să ajungă măcar în ipostaza de a le cere documente dinamoviștilor, ceea ce nu s-a întâmplat.

Diya William Shoucair vrea să investească la Dinamo

După ce s-a negociat cu Murad, acum alb-roșiii au intrat în atenția altui libanez. Este vorba despre Diya William Shoucair, directorul general al firmei Farm Tech România, firmă care se ocupă cu cu vânzarea utilajelor agricole și de construcții.

După ce Diya William Shoucair a spus că vrea să preia Dinamo doar dacă va ajunge la un acord cu Ionuț Negoiță pentru baza de la Săftica, unde fostul acționar deține 50% din proprietate, Negoiță a oferit o replică pentru GSP.ro: „Urmează să ne vedem”.

Citește și:

Mihai Stoica îi dă replica fotbalistului care l-a refuzat pe Becali: „Interesantă cariera lui. N-a jucat pe nicăieri”

Cum a trăit Cristi Borcea retrogradarea lui Dinamo: „Era negru. Abia scotea câteva cuvinte”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
creeperno807
creeperno807  •  22 August 2022, 22:40

I-ai dat sah-mat

ios_ge.
ios_ge.  •  22 August 2022, 21:48
Postat de Chess pe 22 August 2022, 18:28

Ce cauta sigla cainilor printre echipele din prima liga pe burtiera gsp ...RUSINE !

***. Unde scrie ca pe burtiera sunt sigle ale echipelor din prima liga? Simona Halep in ce divizie joaca? E mai degraba o ordine a importantei date de ziar fiecarui brand. Stiu ei ce stiu de va trec pe voi chiar si dupa CFR. Nu cred ca astia iau aici in considerare numaru' de decibeli a injuraturilor de *** !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

istet10
istet10  •  22 August 2022, 21:36
Postat de adi_stelistul pe 22 August 2022, 19:06

A, deci iei 10 insi carora le iei cel putin 500000 de euro pe an timp de 5 ani. Pfuiii, genial, cum de nu s-a gandit nimeni la asta pana acum? Acum intrebarea e cum ii iei? La intrebari, la misto? .... Are niste solutii de geniu omul, teribil. Mai lipseste lista celor 10, dar sa nu ne impiedicam in amanunte.

Pana la urma asta le trebuie, cate 5 mil pe an.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează