FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO

update După interesul lui Mohammad Murad, alt om de afaceri din Liban ar vrea investească la Dinamo! Negoiță confirmă pentru GSP că e dispus la negocieri

Muhammad Murad
Muhammad Murad

Articol de - Publicat vineri, 19 august 2022 19:00 / Actualizat vineri, 19 august 2022 19:04

Dinamo devine tot mai interesantă pentru oamenii de afaceri. După ce s-a negociat cu Murad, acum alb-roșiii au intrat în atenția altui libanez. 

Este vorba despre Diya William Shoucair, directorul general al firmei Farm Tech România, firmă care se ocupă cu cu vânzarea utilajelor agricole și de construcții. 

S-au încheiat discuțiile dintre Murad și conducerea lui Dinamo: „Povești! Nu s-a decis nimic!” + Libanezul ar negocia cu un alt club din Liga 1
DINAMO
S-au încheiat discuțiile dintre Murad și conducerea lui Dinamo: „Povești! Nu s-a decis nimic!” + Libanezul ar negocia cu un alt club din Liga 1

UPDATE 18:45 Negoiță e dispus la negocieri

După ce Diya William Shoucair a spus că vrea să preia Dinamo doar dacă va ajunge la un acord cu Ionuț Negoiță pentru baza de la Săftica, unde fostul acționar deține 50% din proprietate, Negoiță a oferit o replică pentru GSP.ro: „Urmează să ne vedem săptămâna viitoare”.

Știrea inițială: Diya William Shoucair vrea să investească la Dinamo

Societatea pe care o deține are o cifră de afaceri în 2021 de 14 milioande de euro și un profit de aproximativ 600.000 euro, scrie playsport. De asemenea, acesta ar fi fost chiar coleg de studiu cu Mohammad Murad în tinerețe.

Diya William Shoucair vrea să investească la Dinamo

Vecin cu cei de la Dinamo, sediul firmei sale aflându-se gard în gard cu baza „câinilor” de la Săftica, Shoucair vrea să preia pachetul majoritar de 72,8%.

După interesul lui Mohammad Murad, alt om de afaceri din Liban ar vrea investească la Dinamo! Negoiță confirmă pentru GSP că e dispus la negocieri
Diya William Shoucair

Contactată de GSP. ro, conducerea lui Dinamo a confirmat inițiativa omului de afaceri: „Interesul e real”

Însă, din informațiile Gazetei, acesta a pus o condiție primordială înainte de a începe orice negociere. Diya William Shoucair vrea să preia Dinamo doar dacă va ajunge la un acord cu Ionuț Negoiță pentru baza de la Săftica, unde fostul acționar deține 50% din proprietate

Continuă negocierile și cu Murad

Joi, administratorul special Vlad Iacob și Muhammad Murad au negociat preluarea lui Dinamo, însă nu s-a ajuns la un acord: „Povești, nu s-a decis nimic, a rămas la fel ca până înaintea întâlnirii”, au transmis cei de la Dinamo.

Oficialii lui Dinamo și-ar fi dorit ca Murad să ajungă măcar în ipostaza de a le cere documente dinamoviștilor, ceea ce nu s-a întâmplat.

Suporterii lui Dinamo anunță însă că negocierile au decurs bine și preconizează că până luni se va definitiva situația. Vlad Iacob, prezent la întâlnirea de joi, declară că Murad și Shoucair ar putea fi coinvestitori.

„A rămas încă neadaptată la situație poziția lui Șerdean. Până luni seară ,se vor mai definitiva demersuri cu alți 2-3 investitori și negocierea cu Șerdean . Aste e realitatea și sensul discuțiilor. Coinvestitori!! Până luni după-amiază … lângă alți deja conturați aseară”, a transmis Iacob potrivit RadioDinamo1948.

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Fotbaliștii lui U Cluj nu sunt deranjați de starea groaznică a gazonului de pe Cluj Arena: „Poate ne va ajuta”
U CLUJ
Fotbaliștii lui U Cluj nu sunt deranjați de starea groaznică a gazonului de pe Cluj Arena: „Poate ne va ajuta”
Mihai Eșanu, prezentat la o echipă din Liga 1!
TRANSFER
Mihai Eșanu, prezentat la o echipă din Liga 1!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (18)
gamechanger
gamechanger  •  21 August 2022, 17:48

*** ASTEA VOR DOAR SĂFTICA ...LA FEL CA *** DE NEGOIȚA. DE CE NU INTERVINE MINISTERUL SA *** *** ASTEA????????

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

paolo11
paolo11  •  20 August 2022, 08:24
Postat de creeperno807 pe 19 August 2022, 22:34

Libanezii vor duce Dinamo sus

Sus in ceruri...

daniel1234
daniel1234  •  20 August 2022, 06:18

600.000 cifra profit de afaceri , pai sunteti sanatosi sa scrieti ca asta vrea sa investeasca la dinamo , cu ce ? , chiar asa va platit si asta si murad sa ii faceti reclama, chiar asa josnici sunteti ? , se pare ca da , sunteti josnici , ....auzi , 600.000 euro are ala, si vrea sa ia dinamo , pai datoriile sunt mai mari decat averea lui

Vezi toate comentariile (18)
Comentează