FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO

UPDATE S-au încheiat discuțiile dintre Murad și conducerea lui Dinamo: „Povești! Nu s-a decis nimic!” + Libanezul ar negocia cu un alt club din Liga 1

Muhammad Morad
Foto: facebook
Muhammad Morad Foto: facebook

Articol de - Publicat joi, 18 august 2022 22:18 / Actualizat joi, 18 august 2022 22:19

În această seară, Vlad Iacob, administratorul special al lui Dinamo, a purtat negocieri cu Muhammad Murad (57 de ani), om de afaceri libanez cu o avere de 150 de milioane de euro.

UPDATE 20:50 S-au încheiat discuțiile dintre Murad și conducerea lui Dinamo. Rezultat neconcludent!

Discuția dintre Murad și conducerea lui Dinamo a ajuns la final. „Povești, nu s-a decis nimic, a rămas la fel ca până înaintea întâlnirii”, au transmis cei de la Dinamo.

Partea dinamovistă a fost reprezentată de administratorul special Vlad Iacob. Oficialii lui Dinamo și-ar fi dorit ca Murad să ajungă măcar în ipostaza de a le cere documente dinamoviștilor, ceea ce nu s-a întâmplat.

Între timp, o variantă incredibilă dă peste cap speranțele fanilor dinamoviști. În culise, afaceristul Muhammad Murad ar purta discuții și pentru preluarea celor de la Petrolul Ploiești, notează PlaySport.

„E adevărat! Am purtat deja o discuție cu un reprezentant al domnului Murad, despre care am înțeles că ar fi interesat să preia Petrolul. Avem pregătite absolut toate actele, le punem la dispoziție în orice moment. Și în noaptea asta dacă e nevoie!”, a spus Costel Lazăr, președintele „găzarilor”, conform sursei citate. 

Știrea inițială

Azi se poate face un pas mare spre preluarea clubului Dinamo de către Murad. După ce acesta a transmis zilele trecute că este dispus să preia frâiele clubului, lucrurile încep să se miște. 

Portretul milionarului care vrea să ia Dinamo: „Nu mi-e rușine că am făcut bișniță”
DINAMO
Portretul milionarului care vrea să ia Dinamo: „Nu mi-e rușine că am făcut bișniță”

Din informațiile GSP.ro, Vlad Iacob va avea o întâlnire informală cu Murad, de la ora 19:00. Omul de afaceri ar putea solicita mai multe acte. Până acum, Murad nu a cerut niciun document de la Dinamo.

Vlad Iacob, despre negocierile cu Murad: „Discuțiile decurg foarte bine”

S-au încheiat discuțiile dintre Murad și conducerea lui Dinamo: „Povești! Nu s-a decis nimic!” + Libanezul ar negocia cu un alt club din Liga 1
Muhammad Murad

În urmă cu 4 zile, Vlad Iacob vorbea despre negocierile cu Murad și dezvăluia că discuțiile merg bine. 

„Situația financiară a clubului nu este una foarte fericită. Este una dificilă, nu am ascuns acest lucru. Însă căutăm soluții și sper eu că suntem aproape de identificarea lor. Tot ceea ce spun acum e că facem tot ce putem să avem bugetul necesar pentru a ne lupta la promovare.

Discuțiile cu domnul Murad decurg foarte bine. Mai vorbim și cu alți oameni care pot fi co-investitori în club. De asemenea, avem și discuții cu parteneri comerciali. Însă aceștia vor să vadă puțină stabilitate la nivelul clubului. După cum știți, Dinamo e un brand. E una dintre cele mai mari grupări ale fotbalului românesc”, spunea Vlad Iacob potrivit digisport.ro.

Mă doare că Dinamo se află în această situație și sper să fiu eu o persoană care o ajută. Dar nu vreau să investesc dacă sunt neclarități. Nu este nimeni de vină pentru aceste neclarități. Este perioada de concedii și sunt de primit multe răspunsuri. Sper ca într-o săptămână sau două să fie gata totul și să putem anunța această construcție în care cred

- Muhammad Murad

VIDEO Ovidiu Burcă, declarații după duelul pierdut în fața celor de la Oțelul: „Știm ce avem de făcut, ușor o să le reglăm pe toate”

Citește și alte știri despre Dinamo: 

Doar lui Dinamo i se putea întâmpla! Fotbalistul lui Zăvăleanu a marcat în poarta „câinilor”
Dinamo
Doar lui Dinamo i se putea întâmpla! Fotbalistul lui Zăvăleanu a marcat în poarta „câinilor”
Cristi Pulhac se face actor » În ce film va apărea fostul campion cu Dinamo
FILM
Cristi Pulhac se face actor » În ce film va apărea fostul campion cu Dinamo

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (46)
therealreddog33
therealreddog33  •  22 August 2022, 13:57
Postat de boierasul pe 22 August 2022, 01:59

Ești comic)) Ce pretenții poți avea de la un club care este susținut din banii câtorva mii de suporteri?? Nu mai vorbesc de faptul ca a fost îngropat în datorii de unii "investitori". Pentru mine este o minune că mai supraviețuim la ora actuală deși unii au vrut să ne termine de tot. Cu bani putini și datorii care vin, nu poți face performanță. Voi cei care comentați reveniți cu picioarele pe pământ. Datorită câtorva mii de suporteri, aveți acum ocazia să criticați. Fără noi Dinamo era de mult uitată acum. Ps - dacă vrei să ajuți clubul Dinamo, vei putea achiziționa în max 2 săptămâni, echipament sportiv de pe magazinul online.) Ce zici? Te bagi?. Banii vor intra în contul clubului nu în Ddb.

Nu sunt comic, sunt doua lucruri complet diferite. Fanii pot avea acțiuni, nu asta e problema. Problema e ca ei vor sa conducă clubul de actiunile alea, dar nu au habar de asta. Și în Germania de ex fanii sunt membrii ai adunării generale a clubului, plătesc cotizatii etc. Deci un fel de acționari dacă vrei. Însă nu conduc ei clubul și nu îl vor conduce niciodată. Treaba asta o fac profesioniștii, iar ăștia sunt fie aleși fie numiți de consiliul director al AGA. E de apreciat ca fanii dau bani la Dinamo. Dar nu poți veni, plăti 90.000 Euro (parca atât se lauda DîDîbî că a virat în cont) și apoi avea pretenția sa conduci de banii aia. E ca și cum îmi cumpăr eu un tricou online - apropo de oferta ta :) - de-al lui Dinamo și apoi am pretenția sa îl dau afara pe Iacob, ca nu îmi place freza lui de cocalar și nici cum vorbește. Este de tot râsul, sincer. Iar rezultatele de 2-3 ani au mult de-a face cu acest "management" făcut din tastatura, pe grupul de Facebook. Este pur și simplu de cascadorii râsului sau mai bine zis plânsului...

istet10
istet10  •  22 August 2022, 09:44
Postat de therealreddog33 pe 22 August 2022, 08:27

Stadionul vechi se dărâmă oricum. Întrebarea e dacă se mai face unul nou în loc :)

Daca vor fi bani se va face. Dar ar trebui facuta o arena si pt atletism in paralel. E, aici s-ar putea sa se complice treaba.

therealreddog33
therealreddog33  •  22 August 2022, 08:27
Postat de istet10 pe 21 August 2022, 23:09

Nu terenul. Stadionul din cate se spune.

Stadionul vechi se dărâmă oricum. Întrebarea e dacă se mai face unul nou în loc :)

Vezi toate comentariile (46)
Comentează