FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO

Conducerea lui Dinamo nu se pune de acord în privința negocierilor cu Murad: „Nu ne-a cerut niciun fel de document” vs. „Discuțiile merg foarte bine”

Articol de GSP - Publicat duminica, 14 august 2022 12:24 / Actualizat duminica, 14 august 2022 12:52

Aflată într-o situație financiară complicată, Dinamo caută investitori, conducerea clubului purtând discuții cu mai mulți oameni de afaceri.

Vlad Iacob, administratorul special al lui Dinamo, susține că discuțiile cu Muhammad Murad, om de afaceri o avere de 150 de milioane de euro, decurg foarte bine. 

Declarația acestuia îl contrazice pe Răzvan Zăvăleanu, reprezentantul administratorului judiciar al lui Dinamo, care a declarat că formația alb-roșie este dispusă să discute cu orice investitor și susține că Muhammad Murad nu le-a cerut oficial niciun document.

Schimbare la Dinamo » Cum va arăta echipamentul de joc pentru meciul cu Oțelul, după scandalul din prima etapă
DINAMO
Schimbare la Dinamo » Cum va arăta echipamentul de joc pentru meciul cu Oțelul, după scandalul din prima etapă

Vlad Iacob, detalii despre discuțiile lui Dinamo cu Mohammad Murad

„Situația financiară a clubului nu este una foarte fericită. Este una dificilă, nu am ascuns acest lucru. Însă căutăm soluții și sper eu că suntem aproape de identificarea lor. Tot ceea ce spun acum e că facem tot ce putem să avem bugetul necesar pentru a ne lupta la promovare.

Discuțiile cu domnul Murad decurg foarte bine. Mai vorbim și cu alți oameni care pot fi co-investitori în club. De asemenea, avem și discuții cu parteneri comerciali. Însă aceștia vor să vadă puțină stabilitate la nivelul clubului. După cum știți, Dinamo e un brand. E una dintre cele mai mari grupări ale fotbalului românesc”, a spus Vlad Iacob, potrivit digisport.ro.

Sperăm să jucăm pe Arcul de Triumf. Noi am făcut tot ceea ce a depins de noi. Știu că sunt și alte formații care vor să evolueze acolo, dar eu cred că Dinamo trebuie să aibă prioritate. Intenționăm să jucăm și una sau două partide mai importante pe Arena Națională 
- Vlad Iacob, administrator special Dinamo

VIDEO

Citește și: 

Cristi Borcea, mesaj tranșant pentru fanii lui Dinamo: „Galeria să nu aibă niciun cuvânt de spus! Cum să vină să conducă ei?!”

Belgianul refuzat de Burcă la Dinamo semnează cu fosta campioană a României

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
istet10
istet10  •  14 August 2022, 23:07
Postat de creeperno807 pe 14 August 2022, 22:33

Declaratia lui Zavaleanu a fost acum 4 zile

Si ce s-a intamplat relevant de atunci? A scapat Dinamo de datorii?

creeperno807
creeperno807  •  14 August 2022, 22:33

Declaratia lui Zavaleanu a fost acum 4 zile

colorsinsin
colorsinsin  •  14 August 2022, 17:39

Suspect. Foarte suspect. Alt cortacero/....

Vezi toate comentariile (5)
Comentează