FOTBAL  »  LIGA 3  »  TRANSFER

Belgianul refuzat de Burcă la Dinamo semnează cu fosta campioană a României

Guillaume Thiry / FOTO: Facebook
Guillaume Thiry / FOTO: Facebook

Articol de - Publicat vineri, 12 august 2022 10:05 / Actualizat vineri, 12 august 2022 12:09

Mijlocașul belgian Guillaume Thiry (22 de ani) a fost în probe la Dinamo, dar va evolua stagiunea următoare la Astra Giurgiu, în Liga 3. 

Astra și-a reluat devreme pregătirile, încă de pe 25 iulie, pentru un sezon în care formația antrenată de Marian Costea și-a propus revenirea în Liga 2.

Mutare strategică făcută de Gigi Becali: a plătit 150.000 de euro clubului din Liga 2, pentru a-și asigura transferul
FCSB
Mutare strategică făcută de Gigi Becali: a plătit 150.000 de euro clubului din Liga 2, pentru a-și asigura transferul

Astra își face lot de promovare în Liga 2

Pe lângă o serie de jucători cunoscuți precum Gabriel Matei, Vlad Gîsa, Andrei Paliu, Tudor Telcean, Antonio Ristea sau Dragoș Firțulescu, la formația giurgiuveană va evolua și belgianul Guillaume Thiry.

Jucătorul a fost în probe la Dinamo, dar nu a fost păstrat sub comanda lui Ovidiu Burcă. După un singur sezon petrecut la Inter Leipzig, Guillaume Thiry a rămas liber de contract și acum este la un pas să bifeze prima experiență în fotbalul românesc. 

Belgianul refuzat de Burcă la Dinamo semnează cu fosta campioană a României
Guillaume Thiry / FOTO: Facebook

De-a lungul carierei, el a mai evoluat în Belgia, pentru White Star, Charleroi, Union, RWD Molenbeek și RUS Givry, dar și în Germania, pentru BV Cloppenburg și FSV Duisburg.

21 de meciuria evoluat Guillaume Thiry în sezonul 2021 – 2022, fără să se remarce cu vreun gol sau cu vreo pasă decisivă

Astra Giurgiu continuă seria jocurilor amicale din această vară cu o dispută contra lui CS Tunari, programată marți, pe arena „Marin Anastasovici”.

VIDEO Ion Țiriac l-a abordat pe prim-ministrul Ciucă: „Domnu' general, vedeți cum faceți și cu Dinamo”

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

VIDEO Imaginile de la FCSB - Dunajska Streda care l-au șocat pe Mihai Stoica: „Sunt de 20 de ani la Steaua, dar n-am mai trăit așa ceva”

EXCLUSIV Răzvan Zăvăleanu lămurește situația incertă de la Dinamo: cum merg discuțiile cu Murad + răspunde acuzațiilor venite dinspre fani

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează