FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO

EXCLUSIV Răzvan Zăvăleanu lămurește situația incertă de la Dinamo: cum merg discuțiile cu Murad + răspunde acuzațiilor venite dinspre fani

Răzvan Zăvăleanu / Sursă foto: Cristi Preda (GSP)
Răzvan Zăvăleanu / Sursă foto: Cristi Preda (GSP)

Articol de - Publicat miercuri, 10 august 2022 18:38 / Actualizat miercuri, 10 august 2022 19:12

DINAMO. Administratorul judiciar al clubului din Ștefan cel Mare, Răzvan Zăvăleanu, a dorit să lămurească situația de la gruparea roș-albă, atât în ceea ce privește relația sa cu administratorul special Vlad Iacob, cât și vizavi de discuțiile cu Mohammad Murad, care a transmis, public, că este interesat să investească la Dinamo. 

Cu aproape 24 de ore înainte, oficialul „câinilor" a avut o intervenție la Radio Dinamo în care, printre altele, a precizat că multimilionarul cu origini libaneze nu a solicitat niciun act de la club, chiar dacă a precizat că vrea să vină ca finanțator, că practic în acest moment nu este nicio negociere concretă. 

Fanii lui Dinamo acuză: unul hăis, altul cea

Imediat, fanii au amendat o lipsă de comunicare între Zăvăleanu și administratorul special Vlad Iacob, care, luni, spusese că sunt discuții zilnice cu Murad, că-i livrează informații despre club

Ulterior, în mediul online, au curs mesaje îndreptate împotriva clubului, reprezentanții grupării, în special Răzvan Zăvăleanu, fiind acuzați că pun eventualii investitori pe fugă. 

Prima mutare a lui Murad la Dinamo

Astăzi, a fost o ședință la club, la care au participat și Zăvăleanu, și Iacob, s-au abordat diverse probleme curente ale dinamoviștilor. 

Conform informațiilor GSP, până la această oră, omul de afaceri cu o avere estimată la 150 de milioane de euro a solicitat o singură informație dinspre club, nu un document, existând posibilitatea ca în cel mai scurt timp să se semneze, dacă va fi cazul, un «non-disclosure agreement», un document de confidențialitate vizavi de demararea discuțiilor concrete între club și cel interesat să investească. 

Răzvan Zăvăleanu: „Nu negociem cu Mohammad Murad. Nu ne-a cerut niciun fel de document”
DINAMO
Răzvan Zăvăleanu: „Nu negociem cu Mohammad Murad. Nu ne-a cerut niciun fel de document”

Zăvăleanu: „Documentația o putem livra la absolut orice oră”

Chestionat de Gazeta Sporturilor asupra ultimelor discuții din club, Răzvan Zăvăleanu a ținut să precizeze că există comunicare între el și Vlad Iacob, cu toate că a fost acuzat de lipsă de așa ceva

„Din start, ca să lămurim situația, există colaborare foarte bună între noi și Vlad Iacob, administratorul special, și azi tocmai am încheiat o ședință de aproape două ore, în care am vorbit despre probleme curente la club

Nu trebuie să ne întâlnim special, fie la etajul 3, fie la etajul 6, fie la o cafea, pentru că există comunicare, bună, între noi. Nu vreau să repet aceeași idee la nesfârșit, concluzia este că există colaborare, dialog, parteneriat, echipă între cei doi delegați! Am avut acea ieșire publică pentru a lămuri, din punctul de vedere al lui Dinamo București, faptul că nu ni s-au solicitat acte din partea unui potențial partener sau investitor”. 

Răzvan Zăvăleanu: „Suntem deschiși față de oricare om de afaceri interesat să vină la Dinamo”

„Nu vreau, ca ulterior, în timp, să se creadă sau să se spună, că a vrut cineva să salveze clubul și noi nu am sprijinit demersul. Vă dați seama că nu are cum să plece vreun angajat al Dinamo în concediu acum, când noi căutăm surse de finanțare, jucători, când avem atâtea lucruri de pus la punct. Documentația o avem «la zi», indiferent cine ne-ar solicita-o, o putem livra imediat, apoi, la orice oră, să adăugăm eventuale lămuriri. 

Suntem deschiși și față de domnul Mohammad Murad, și față de oricare om de afaceri interesat să vină la Dinamo. 

Așteptăm, dacă cineva este interesat cu adevărat, să solicite actele, totul este transparent, la vedere. Și noi avem aceleași îngrijorări precum toți suporterii «câinilor», ba mai mult, având în vedere că vine data de 15 ale lunii, suntem primii expuși, fiindcă trebuie achitate salariile jucatorilor", a declarat Răzvan Zăvăleanu pentru Gazeta Sporturilor.

Chestionat vizavi de situația de la Dinamo, Vlad Iacob a transmis că este implicat în diverse conversații despre finanțarea clubului, fără să dea detalii. La rândul său, Mohammad Murad a menționat că este într-o discuție de afaceri și nu poate vorbi.

VIDEO Ion Țiriac l-a abordat pe prim-ministrul Ciucă: „Domnu' general, vedeți cum faceți și cu Dinamo”

Citește și alte știri despre Dinamo:

Răzvan Zăvăleanu: „Nu negociem cu Mohammad Murad. Nu ne-a cerut niciun fel de document”

De ce s-au împotmolit negocierile dintre Dinamo și omul de afaceri Mohammad Murad

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
asonea
asonea  •  11 August 2022, 10:11

Zăvăleanu nu vrea binele echipei el nu vrea ca dinamo să fie bine cât timp ii Zăvăleanu la Dinamo,Dinamo nu o să fie bine

dragdim
dragdim  •  11 August 2022, 04:56

Nici atunci când trebuia sa cumpere încă 7% de la Negoita nu era nimeni in concediu. :)

therealreddog33
therealreddog33  •  11 August 2022, 02:13

Vorbe goale! Bucurică, ia-ți-l pe Zăvăleanu și cărați-vă odată! Bucurică, Zăvăleanu și PCH OUT!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează