FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO

Răzvan Zăvăleanu: „Nu negociem cu Mohammad Murad. Nu ne-a cerut niciun fel de document”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 august 2022 08:34 / Actualizat miercuri, 10 august 2022 10:47

Deși Muhammad Murad susține că este interesat să investească la Dinamo și că a cerut mai multe informații legate de situația clubul, șefii „câinilor” spun că nu există în acest moment negocieri.

Răzvan Zăvăleanu, reprezentantul administratorului judiciar al lui Dinamo, a declarat că formația alb-roșie este dispusă să discute cu orice investitor și susține că Muhammad Murad nu le-a cerut oficial niciun document.

Două mutări de ultim moment la Dinamo! „Câinii” au semnat cu un angajat FRF
Dinamo
Două mutări de ultim moment la Dinamo! „Câinii” au semnat cu un angajat FRF

Trebuie să vă spun că nu suntem implicați în nicio negociere. Am participat la ședința de săptămâna trecută, de marți. Din punctul nostru de vedere, nu a fost nicio negociere.

Am văzut declarațiile, însă nimeni nu ne-a cerut niciun fel de document. Noi avem actele pregătite, le punem la dispoziție și în 5 minute

Am fost dezamăgit, pentru că după aceste declarații în presă suporterii au fost supărați că administratorul judiciar nu ar pune la dispoziție actele. E departe de noi gândul ăsta. Suntem pregătiți oricând. 

Unul dintre colegii mei, după apariția primului interviu al domnului Murad, i-a transmis un mesaj în care i-a spus că îi punem la dispoziție toate documentele necesare. Până acum, n-am primit niciun răspuns. M-aș bucura, după această discuție, să fim contactați și să ni se ceară documente. 

Domnul Vlad Iacob mi-a comunicat că se află în contact cu domnul Murad. Nu cred că un investitor poate să ia o decizie fără să discute cu administratorul judiciar. Noi suntem deschiși, ne-am bucurat tare mult, dar acum sunt și eu confuz. 

Nu pot spune în acest moment că e ceva care ar putea fi aproape de o finalizare”, a spus Zăvăleanu la Radio Dinamo 1948.

Răzvan Zăvăleanu: „Ne-am înțeles cu câțiva oameni de afaceri"

Mohammad Murad a transmis zilele trecute că este dispus să preia frâiele clubului, explicând situația din punctul său de vedere, într-un live pe Facebook:

„Discutăm despre ce s-a întâmplat rău în trecut. Încercăm să lămurim toate problemele și să putem reconstrui ceva pe 10-20 de ani. Eu sunt implicat în această reconstrucție.

Avem comunicare permanentă cu administratorul special și cu cei din club. Nu este ușor deloc pentru că este vorba de a clarifica toate aspectele negative, astfel încât să nu mai fie blocaje în viitor. În ceea ce privește partea curentă, cheltuielile curente, nu sunt probleme. Ne-am înțeles cu câțiva oameni de afaceri, printre care sunt și eu.

Mă doare că Dinamo se află în această situație și sper să fiu eu o persoană care o ajută. Dar nu vreau să investesc dacă sunt neclarități. Nu este nimeni de vină pentru aceste neclarități. Este perioada de concedii și sunt de primit multe răspunsuri. Sper ca într-o săptămână sau două să fie gata totul și să putem anunța această construcție în care cred”, a spus Murad.

VIDEO Ion Țiriac l-a abordat pe prim-ministrul Ciucă: „Domnu' general, vedeți cum faceți și cu Dinamo”

Citește și: 

Dinamo a început tare, apoi s-a blocat » Ce urmează pentru club într-un domeniu vital

Programul etapei secunde din Liga 2 » Când se joacă Dinamo - Oțelul + ora ciudată a partidei CSM Slatina - CSA Steaua

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
TimberWolf
TimberWolf  •  10 August 2022, 17:47

„Ne-am înțeles cu câțiva oameni de afaceri" ati facut o greseala gsp, citatul nu este din Zavaleanu ci din Murad

istet10
istet10  •  10 August 2022, 14:10

Supeeeeerb!!!! Crezi Zavaleni si tu Iacobe ca un investitor vine asa ca orbul? Da pt taiatul datoriilor cand incepeti sa negociati? Dinamo se indreapta spre faliment. Teoretic sansele de salvare sunt minime. Daca nu promoveaza cu siguranta intra in faliment.

gicab
gicab  •  10 August 2022, 13:38

Părerea mea e ca se dorește îngroparea actualului FC

Vezi toate comentariile (7)
Comentează