FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO

Cum a trăit Cristi Borcea retrogradarea lui Dinamo: „Era negru. Abia scotea câteva cuvinte”

Cristi Borcea, foto: GSP
Cristi Borcea, foto: GSP

Articol de GSP - Publicat luni, 22 august 2022 11:59 / Actualizat luni, 22 august 2022 12:32

Cristi Bobar, fost oficial la Dinamo, a vorbit despre situația dificilă a formației roș-albe și îl propune pe Mircea Rednic ca antrenor. 

Apropiat de Cristi Borcea, fostul acționar al lui Dinamo, Bobar dezvăluie cum a trăit acesta retrogradarea „câinilor”, după barajul cu U Cluj. 

Fanii lui Dinamo se revoltă! Ovidiu Burcă, luat în colimator
DINAMO
Fanii lui Dinamo se revoltă! Ovidiu Burcă, luat în colimator

„Borcea abia scotea câteva cuvinte după retrogradarea lui Dinamo”

„Am discutat în a doua sau în a treia zi de după ce a retrogradat Dinamo. Era negru. Abia scotea câteva cuvinte. Era șocat! E un om care a suferit foarte, foarte mult pentru că a retrogradat Dinamo. Nu-l văd să se mai implice la Dinamo.  

El ar vrea să se bată la titlu și asta înseamnă să te bați cu CFR, FCSB, cu Craiova, cu Sepsi, echipe foarte bine organizate din punct de vedere financiar. El e foarte conștient că pe lângă acele 1-2 milioane de care are nevoie Dinamo, mai trebuie investite milioane bune în club pentru a aduce jucători, antrenori, staff și tot ce trebuie. 

Mă așteptam ca Dinamo să aibă probleme în acest an, dar nu chiar să retrogradeze. Ce se întâmplă este dureros. Nu știu ce ieșire are. Dar nu cred că va intra în faliment”, a spus Cristi Bobar pentru Fanatik

Pe Rednic îl văd ca fiind antrenorul care poate promova Dinamo. Mircea Rednic este clar că ar veni cu alt aer, altă siguranță. Este antrenorul care bagă mâna și în buzunar. Am citit că el ar putea sau dorește să revină la Dinamo. Este antrenorul care, în ultimii ani, a încercat să pună Dinamo pe picioare 

- Cristi Bobar 

VIDEO Ion Țiriac l-a abordat pe prim-ministrul Ciucă: „Domnu' general, vedeți cum faceți și cu Dinamo”

 Citește și:

Burcă și fotbaliștii lui Dinamo, făcuți praf în direct: „E depășit de situație, cum să spui așa ceva?” + „E strigător la cer!”

Hagi, dresorul de „câini” » Academia Farului a distrus-o pe Dinamo în 3 meciuri din week-end!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (23)
cdba3133
cdba3133  •  23 August 2022, 09:28

Cand a plecat acest individ (sa folosim un termen cu perdea) de la Dinamo ce datorii erau la club si de ce. Se tot povesteste ca pe acea vreme Dinamo era extrasupermegaclub. Si atunci...

boierasul
boierasul  •  23 August 2022, 01:35
Postat de therealreddog33 pe 22 August 2022, 16:31

Sincer după revoluție, începând cu Ianul, toți s-au "imprumutat" de la Dinamo, ca să folosesc un termen blând. Problema e că au uitat să dea împrumuturile înapoi, iar justiția încă se da oarba. Pe de alta parte, pana la Negoita am avut și rezultate. Acum cu DîDîbî se bagă în buzunar și ultimul leu, clubul e băgat de "acționari" în insolventa / faliment, iar sportiv ne zbatem în a doua ligă, cu perspective gri. Sincer îl preferam pe Borcea, macar ne mai bucuram și noi la meciuri...

Se vede că ai plecat târziu din România))) ai încă mentalitatea aia cu "răul cel mai mic"))))) Dacă vrei să afli părerea mea îți spun că Borcea & grupul infracțional organizat au devalizat clubul, iar pe Negoiță trebuie să-l întrebam dacă avea 50%din baza Saftica înainte de a deveni acționar la Dinamo)) Momentan Ddb da bani la club nu ia. Ce este așa greu de înțeles?

creeperno807
creeperno807  •  22 August 2022, 22:43

Il doare in cot

Vezi toate comentariile (23)
Comentează