INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  VIKING - FCSB

Ultimele detalii înainte de Viking - FCSB! MM anunță: „Nu face deplasarea în Norvegia. Nici Olaru nu vine, ce să facă acolo?”

Valentin Crețu (în centru) nu va face deplasarea în Norvegia / Sursă foto: GSP
Valentin Crețu (în centru) nu va face deplasarea în Norvegia / Sursă foto: GSP

Articol de GSP - Publicat luni, 22 august 2022 16:19 / Actualizat luni, 22 august 2022 16:57

Mihai Stoica (57 de ani), managerul general al celor de la FCSB, a anunțat în această după-amiază că roș-albaștrii nu se vor baza în returul cu Viking nici pe fundașul dreapta Valentin Crețu (33 de ani), cel care acuză probleme la inghinali. Oricum, acesta s-ar afla pe lista neagră a roș-albaștrilor, conform spuselor patronului Becali

  • Viking - FCSB (2-1 în tur), returul play-off-ului Conference League, e programat joi, 25 august, de la ora 20:00 (ora României), live pe GSP.ro și televizat de Pro TV

Pe lângă Valentin Crețu, în Norvegia nu for face deplasarea nici Rachid Bouhenna și Andrei Dumiter. MM Stoica a oferit cele mai noi informații despre situația celor trei, dar și despre modul în care formația lui Dică pregătește returul cu Viking. 

FCSB mai pregătește două transferuri! Anunțul făcut de Becali
FCSB
FCSB mai pregătește două transferuri! Anunțul făcut de Becali

Mihai Stoica: „Crețu nu va face deplasarea”

Crețu a simțit o problemă în zona inghinală.  El nu va face nici deplasarea. Din fericire, sunt soluții acolo (n.r. - Alexandru Pantea și Boboc). Gigi cam dă din casă, ca de obicei (face referire la declarațiile lui Becali despre Crețu). Așa este, el oricum nu era prima variantă pe post. E a treia variantă pe post, dar asta se poate schimba.

Bouhenna și Dumiter s-au antrenat separat, tot din motive medicale, absolut. A doua zi după meciul cu Chindia, Bouhenna a acuzat niște dureri, iar de atunci s-a antrenat separat. Dacă Gigi e chitit că nu mai face parte din lot, atunci...El a făcut niște greșeli, bine că s-a câștigat acel meci cu Chindia.

Și Olaru rămâne să se antreneze acasă, are meci duminică. De ce să mai vină acolo? Degeaba?! Olaru și-a acceptat amenda”, a explicat MM Stoica la Orange Sport TV. 

Ne-am antrenat pe sintetic, sunt diferențe foarte mari. Mâine dimineață o să facem o chestie pe care n-am mai făcut-o niciodată. Nu ne vom mai antrena la noi în bază, ne vom antrena la Buftea, unde e un teren de dimensiuni normale. Le mulțumim pe această cale celor din Federație.

- Mihai Stoica, manager general FCSB

Valentin Crețu și Bouhenna erau oricum pe lista neagră

Gigi Becali, patronul FCSB, a vorbit astăzi despre fundașul algerian Rachid Bouhenna, despre care a spus că nu va mai juca la FCSB, și despre situația lui Valentin Crețu.

Omul de afaceri a fost din nou critic la adresa apărătorului central și a dezvăluit că Nicolae Dică nu e mulțumit de Valentin Crețu, fundașul dreapta de 33 de ani care pare că a pierdut lupta pentru titularizare cu Alexandru Pantea (18 ani) și Radu Boboc (23).

Pe Crețu nu l-am luat în calcul pentru că ei mi-au spus că face prostii, că nu centrează și nu știu cum. Știu că ei nu-l vor pe Crețu, nu vor să joace cu el. După meciul cu Chindia am spus că avem o bijuterie, pe Pantea. Poate l-am influențat pe Dică”, a spus Gigi Becali la ProArena.

VIDEO Cum vede Dragomir returul confruntării FCSB - Viking: „Vor ataca la fel ca aici”

Citește și alte știri despre FCSB:

FCSB mai pregătește două transferuri! Anunțul făcut de Becali

Gigi Becali face un pas în spate înainte de Viking - FCSB: „E o chestiune de specialiști”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (11)
maldini_1986
maldini_1986  •  22 August 2022, 18:47

Pana la urma au facut cheta de bani ca sa faca deplasarea? Sau au intrat in banii din "noul" stadion de 100.000 de locuri al Fotbal Club FCSB SA-ului?

legionarul_64rapid
legionarul_64rapid  •  22 August 2022, 17:48

Mai bine stați toți acasă că oricum sunteți praf !

roost.eradevar.at
roost.eradevar.at  •  22 August 2022, 17:42

Foarte util sa ai in cadrul unui club o flasneta precum memegerul general. Spune exact ce ar vrea ciobandante sa exprime...

Vezi toate comentariile (11)
Comentează