FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CSU CRAIOVA 2-2

Dinamo - CSU Craiova // Fotbaliștii ceruți de Miriuță, cei mai slabi de pe teren » Cine a impresionat din echipa lui Dinamo + cine a fost omul meciului

Articol de GSP - Publicat luni, 05 februarie 2018 08:33

Dinamo și CSU Craiova au terminat la egalitate, 2-2, după un meci extrem de spectaculos, decis în ultimele minute.

Dinamoviștii și oltenii au alternat momentele bune de joc, echipa lui Vasile Miriuță revenind de două ori pe tabelă.

Cei mai buni jucători ai "câinilor" au fost în compartimentul defensiv. Adam Nemec, Daniel Popa, Ivan Pesici și Robert Moldoveanu au fost decisivi pentru Dinamo și au primit nota 7 din partea Gazetei Sporturilor.

La polul opus s-au aflat Mihai Popescu și Aitor Monroy, jucători aduși la cerința lui Miriuță, dar și Sergiu Hanca. Cei trei au avut evoluții dezamăgitoare și au fost notați cu 4.

Cel mai bun jucător al meciului a fost brazilianul Gustavo, marcatorul unui gol. Acesta a luat 8. Vasile Miriuță a fost notat cu 6, în timp ce Devis Mangia a luat 7.

clipboard01

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (54)
10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  06 Februarie 2018, 01:29
Postat de dinamo_fan pe 05 Februarie 2018, 13:06

ce nu intelegi este ca fituica aservita trebuie in orice fel sa discrediteze Dinamo. asta e fisa postului semianalfabetului din redactie. daca Miriuta aduce 5 jucatori ei vorbesc doar de aia care joaca prost. Ca Nemec, Popa, Pesic, Moldoveanu nu sunt adusi tot de el si laudati tot de el. La gluma aia de analiza a arbitrajului de te bufneste rasul cand vezi ce debiteaza ne explica ei ca daca nu e intentie nu e hent..de parca jucam dupa regula hentului din mileniul trecut. Nici la Popescu nu e intentie sa intre in adversar si totusi e fault prin imprudenta. la fel cum 2 jucatori care se lovesc sold in sold e faza de penalty in mintile inguste ale unora care nu inteleg o boaba din fotbalul asta si au singura menire pe lume sa genereze rating...dar nu rating prin calitate ci rating prin fel de fel de aberatii, minciuni si scandaluri care de care mai umflate si mai exagerate. in orice tara civilizata astia de la gsp erau cu lacat pe taraba de ani buni de zile.

de acord cam cu tot ce ai zis, mai putin cu hentul! aia vorbesc sa se afle in treaba ca voluntar-involuntar, nici macar n-a fost hent! omul AVEA MANA LIPITA DE CORP! si la spate inca, sa se vada clar intentia de a nu juca cu mana! ce ne mai place(la toti, inclusiv mie!) sa facem armasar cand ne convine si tantar cand nu ne convine!

mvradulescu
mvradulescu  •  05 Februarie 2018, 18:52
Postat de magic4ever pe 05 Februarie 2018, 10:36

Esti complet paralel...nu o sa vezi blat intre Craiova cu Dinamo...blat ati tot facut voi cu Botosani care fac un non combat de toata frumusetea cand joaca cu voi...poate ati uitat si de omeniile cu Viitorul din sezoanele trecute! Hotii striga hotii...

Nu cred nici în ruptul capului că meciul ăsta poate fi bănuit de blat. Cred însă, că ambele echipe au avut momente în care fizic erau în teren, dar mental erau prin tribună, lipsiți de de posibilitatea reală de a-și apăra șansele ! Să nu cădem în obișnuința altor suporteri, care de câte ori câștigă Steaua, susțin în mod subiectiv că a fost blat, că nu ar fi corect !

mvradulescu
mvradulescu  •  05 Februarie 2018, 18:31
Postat de catalin.palcu pe 05 Februarie 2018, 13:34

De acord, dar nici nu poti sa judeci niste fotbalisti pe care i-ai vazut 60 de minute. Si Palic si Gnohere si Ante Puljic n-au stralucit de la primul meci. Puljic nici nu a fost titular macar pana in retur. Oricum mie de Rednic mi-a placut, dar s-a suparat Negoita pe el ca isi mai lua cate un comision

Și eu cred în calitățile de antrenor ale lui Rednic. Nu am de unde să știu cât adevăr este în „supărarea cu comisioanele” (știind că au existat jucători care asu fost maziliți că ar fi vândut meciuri, dar când a fost vorba de dovezi patronul a dat din colț în colț), dar rămân la convingerea că s-a renunțat prea ușor la serviciile acestui antrenor care era capabil să țină echipa pe linia de plutire, cu rezultate constant bune.

Vezi toate comentariile (54)
Comentează