FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Veste proastă la Dinamo înaintea meciului cu CSU Craiova

Articol de - Publicat sambata, 25 septembrie 2021 07:12 / Actualizat sambata, 25 septembrie 2021 08:14

Gabriel Torje a resimțit dureri, vineri, la antrenament și a părăsit ședința de pregătire, riscând să rateze meciul din Bănie, cu CSU. Andre Pinto este în urmă cu pregătirea, are nevoie de două săptămâni ca să fie în formă

  • CSU Craiova – Dinamo se joacă luni, de la ora 21:00. Partida va fi liveTEXT și video pe GSP.ro și în direct pe LookSport+, TV Telekom Sport și Digi Sport. 

Intențiile antrenorului interimar Sorin Colceag au fost date peste cap la ședința de pregătire de ieri. Planul staff-ului tehnic al bucureștenilor a fost ca Mirko Ivanovski și Gabriel Torje să nu facă deplasarea în Banat, la meciul cu Ripensia, pentru a fi apți de joc în perspectiva rundei de campionat din Bănie. Doar unul dintre cei doi are șanse reale să joace luni contra formației lui Laurențiu Reghecampf.

Torje a început antrenamentul, dar nu l-a încheiat

Atacantul a putut să se antreneze normal, fără probleme, astfel că are posibilitatea de a evolua din primul minut contra oltenilor.

În schimb, Torje a început ședința, dar nu a terminat-o. A resimțit dureri musculare și a ieșit din antrenament! Va face tratament pentru a se recupera, după ce n-a putut încheia circuitul de pase.

El e noul câine alfa de la Dinamo » 4 episoade în care a arătat că e șeful în vestiar
DINAMO
El e noul câine alfa de la Dinamo » 4 episoade în care a arătat că e șeful în vestiar

Este o lovitură mare pentru „câini" în condițiile în care Torjinho și-a demonstrat aptitudinile de lider de la revenirea sa în „Groapă". Dinamoviștii nu sunt convinși că extrema roș-albilor poate fi refăcută la timp ca să poată juca luni seară în Bănie. Gabi este autorul ultimului gol al dinamoviștilor în Liga 1, cu FC Botoșani (1-2), după 523 de minute fără punct pe tabela de marcaj. 

Andre Pinto știe meserie și atât, momentan

Andre Pinto s-a antrenat ieri sub comanda lui Sorin Colceag, alături de ceilalți coechipieri. Portughezul și-a demonstrat experiența la câteva exerciții, doar că este în urmă cu pregătirea fizică.

În acest moment, fundașul central lusitan nu este luat în calcul pentru etapa cu CSU. Conform estimărilor dinamoviștilor, Andre Pinto va fi titular cert după pauza competițională de la începutul lunii octombrie. Luni, în Bănie, nu este în planurile echipei, de văzut dacă va fi rezervă cu UTA, înaintea pauzei competiționale.

800 de mii de euroa fost salariul stagional de la Sporting al lui Andre Pinto, în perioada 2017-2019

Chiar dacă nu va juca împotriva Craiovei, Pinto va fi prezent la conferința de presă de astăzi, la sala de la tribuna a doua a stadionului Dinamo, începând cu ora 14:45. 

Pot spune că este unul dintre fundașii centrali portughezi buni. Poate adăuga mai multă valoare echipei. Chiar îmi place de el, foarte mult, am spus-o ferm 
- Jorge Jesus, fostul antrenor al lui Andre Pinto de la Sporting Lisabona

 

7 mii de euroeste salariul lunar al lusitanului în Ștefan cel Mare

VIDEO Meci tare în Liga 1! Totul despre CSU Craiova - Dinamo 

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Mircea Rednic ar vrea să lucreze cu Ioan Andone la Dinamo! Răspunsul „Fălcosului”: „Vin doar șeful lui”

Mircea Rednic pune o mare condiție înainte de a continua negocierile cu Dinamo!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
creeperno115
creeperno115  •  25 Septembrie 2021, 22:44

Esanu a aparat peluza

valyomanyd
valyomanyd  •  25 Septembrie 2021, 17:02

Pe scurt..Asa am citit un articol cum ca Esanu apara cu Botosani si a aparat Iliev...Fiecare intelege ce vrea :)))

514091889218839
Mihai Buzea  •  25 Septembrie 2021, 12:18

Vestea buna este ca a bătut voluntari. Mai aveti 3 puncte asigurate.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează