FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO. La fel ca-n 2008! S-a aflat cum își motivează Mulțescu și Țălnar jucătorii + vor să țină o slujbă la Săftica!

Mulțescu a fost adus s-o salveze pe Dinamo de la retrogradare. Sursă foto: GSP
Mulțescu a fost adus s-o salveze pe Dinamo de la retrogradare. Sursă foto: GSP

Articol de - Publicat joi, 16 iulie 2020 07:04

Gigi Mulțescu, noul antrenor al lui Dinamo, este pregătit de debut, diseară, contra Chindiei Târgoviște, după două antrenamente cu echipa.

Antrenorul a încercat să „umble” la moralul jucătorilor, iar directorul tehnic Cornel Țălnar a apelat la strategia cu care a învins FCSB (2-1) în acel meci memorabil din 2008, când FCSB a pierdut titlul în favoarea lui CFR în urma eșecului din Ștefan cel Mare.

„Țânțarul” le-a pus fotbaliștilor un video cu momentele de glorie din istoria grupării dinamoviste, la 12 ani după ce i-a motivat pe Dănciulescu, Bratu și compania cu un filmuleț intitulat „Ziua dreptății”.

Preot la Dinamo

Totodată, roș-albii au de gând să readucă un preot care să țină o slujbă echipei! A mai fost una la începutul campionatului, când „câinii” pierdeau pe bandă rulantă. A venit un părinte la Săftica, iar dinamoviștii și-au revenit din punctul de vedere al rezultatelor.

VIDEO. Cristi Pulhac s-a luat de Daniel Popa: „E vorba și de educația de acasă

Citește și alte știri despre Dinamo: 

Fanii-acționari ai lui Dinamo atacă! Mesaj dur pentru Becali, FRF și AMFB: „În locul lui Valentin îl avem pe cel care poartă costum gri cu dungi la cămașă de mătase”

EXCLUSIV Victima debandadei din vestiar? Întrebare frontală pentru Adi Mihalcea, după ce a fost demis: „Să nu poți să ții în frâu echipa asta?”

Opinie GSP despre falimentul moral al „New Dinamo”: cele două momente care alcătuiesc perfect eșecul lui Negoiță în club

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează