FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO. EXCLUSIV Victima debandadei din vestiar? Întrebare frontală pentru Adi Mihalcea, după ce a fost demis: „Să nu poți să ții în frâu echipa asta?”

Adrian Mihalcea a lăsat-o pe Dinamo pe locul 13 în Liga 1. Sursă foto: GSP +22   FOTO
Adrian Mihalcea a lăsat-o pe Dinamo pe locul 13 în Liga 1. Sursă foto: GSP

Articol de - Publicat miercuri, 15 iulie 2020 10:42 / Actualizat miercuri, 15 iulie 2020 14:55

Dinamo e amenințată serios de retrogradare și tocmai ce a trecut printr-o nouă schimbare de antrenor: Gigi Mulțescu (68 de ani) i-a luat locul lui Adrian Mihalcea (44 de ani), într-o încercare disperată a șefilor de a evita cea mai mare contraperformanță din istorie.  

Invitat în această dimineață la GSP Live, Cristi Pulhac (35 de ani), fost campion cu Dinamo în 2007, a analizat ultimele evenimente din „Ștefan cel Mare”, întorcând pe toate părțile înlocuirea lui Mihalcea cu Mulțescu. 

Pulhac nu înțelege de ce Adi Mihalcea n-a reușit să se impună în vestiarul „câinilor”, unul scindat de mai multe tabere, unde jucătorii au fost protagoniștii unor episoade cu adevărat șocante, precum cel dezvăluit în ediția Gazetei Sporturilor de astăzi

Pulhac: „Nu poți să ții în frâu echipa asta?”

„Cred că Țălnar va aduce un pic de strictețe în vestiar. Am observat ceva. Toți jucătorii care s-au făcut antrenori sunt total diferiți față de cum erau ca jucători. Mai vorbeam cu unii când eram jucători, iar acum fac total invers față de cum gândeau în momentul respectiv. Mi s-a spus așa: «Ai să vezi și tu când o să fii antrenor că nu e aceeași situație ca atunci când erai jucător». 

Am zis OK, nu e aceeași situație, dar analizam și noi antrenorii de atunci și ziceam: „Uite, eu n-o să fac niciodată asta”. Nu știu care a fost situația acum. 

Eu am fost coleg cu Adi Mihalcea, e un băiat extraordinar. M-am bucurat mult pentru el, mai ales că a venit un dinamovist la echipă. Dar să nu poți să ții în frâu echipa asta? Nu ai vreun Niculescu, nu ai vreun Dănciulescu, nu ai vreun Ganea, mai eram și eu cu gura mare”, a decarat Pulhac, la emisiunea GSP Live. 

Pulhac: „Jucam în Cupa UEFA, aveam oferte, dar tot aveam respect”

Erau jucători cu personalitate în vestiar, jucam în Cupa UEFA, aveam oferte și tot aveam respect. Ce-ar fi fost să mă iau cu Zenga sau alt antrenor? OK, purtam discuții normale, dar niciodată nu se întâmplau situații de genul ăsta. Se mai enerva câte unul pe teren, dar asta e normal 
- Cristi Pulhac

Daniel Popa, reacție șocantă la adresa lui Mihali

Un episod care i-a lăsat mască pe antrenori a fost modul în care s-a comportat Daniel Popa la adresa celor din staff-ul tehnic. Atacantul s-a arătat extrem de deranjat de faptul că secundul lui Mihalcea, Gheorghe Mihali, le cerea fundașilor să nu mai apeleze la mingea lungă, ci să încerce pase scurte, să iasă din defensivă prin construcție cu mijlocașii.

Popa a fost atât de iritat, încât s-a răstit la Mihali: „Lasă-i să-mi dea minge lungă, nu le mai cere tu să construiască. Ai și fost vreun mare stoper care construia ca să te pricepi la așa ceva”. Reacția atacantului l-a înfuriat pe Mihali, care însă a fost temperat de Mihalcea!

Rezultatele lui Adi Mihalcea la Dinamo:

  • 1-3 vs. Sepsi (L1)
  • 0-3 vs. FCSB (Cupă)
  • 0-1 vs. Voluntari (L1)
  • 0-1 vs. Viitorul (L1)
  • 3-1 vs. Clinceni (L1)
  • 0-1 vs. FCSB (Cupă)
  • 1-1 vs. Poli Iași (L1)
+18 FOTO

Citește și alte știri despre Dinamo:

DINAMO. EXCLUSIV Cristi Pulhac s-a luat de Daniel Popa: „E vorba și de educația de acasă. Nu îl recomandă nimic, nu stă Dinamo într-un jucător”

DINAMO. Cristi Pulhac nu înțelege demersul „câinilor”: „Purceaua e moartă în coteț, iar ei vorbesc despre asta”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează