FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO. Cristi Pulhac nu înțelege demersul „câinilor”: „Purceaua e moartă în coteț, iar ei vorbesc despre asta”

Dinamo vrea calificarea în finala Cupei la Comisii
Dinamo vrea calificarea în finala Cupei la Comisii

Articol de - Publicat miercuri, 15 iulie 2020 09:59 / Actualizat vineri, 17 iulie 2020 01:53

Cristi Pulhac (35 de ani) a fost invitat la GSP Live. Fostul fundaș al lui Dinamo nu e de acord cu inițiativa „câinilor” de a cere victoria la „masa verde” în turul semifinalei Cupei României cu FCSB. 

Dinamo a pierdut ambele manșe din semifinalele Cupei României, 0-3 și 0-1, dar încearcă să obțină calificarea în finală la comisii. Pulhac consideră că alta ar trebui să fie prioritatea formației din „Ștefan cel Mare”. 

Pulhac: „Dinamo să se axeze pe campionat!”

„După ce că purceaua e moartă în coteț, toată lumea mai vorbește și de asta. Regulamentele în România au fost tot timpul făcute ca să te eschivezi cumva. Tot timpul vor exista discuții din cauza asta. Părerea mea e că Dinamo ar trebui să se axeze pe campionat. Ei n-au echipă de Cupă, de cupele europene. N-au echipă de nimic! Nu poate să fie favorită cu nimeni. N-au lot să joace și în Cupă și în campionat. Ce vrem să câștigăm? Mi se pare absurd. Ne-au bătut și gata!”, a declarat Cristi Pulhac la GSP Live. 

Trebuie să axeze pe campionat, acolo e problema. Nu înțeleg chestia asta. Toată lumea vrea în prima ligă. Dinamo nu practică un joc care să îți dea speranțe. Nu poți spune că trec printr-o perioadă proastă. Nu poți să știi că se vor redresa
- Cristi Pulhac, fost fundaș la Dinamo

Citește și alte știri despre Dinamo: 

EXCLUSIV Scene șocante la Dinamo, cu Diego Fabbrini și Daniel Popa în prim-plan!

DINAMO. EXCLUSIV Cristi Pulhac s-a luat de Daniel Popa: „E vorba și de educația de acasă. Nu îl recomandă nimic, nu stă Dinamo într-un jucător”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
ray51
ray51  •  17 Iulie 2020, 10:09

Asa-i. Igen. Il regret pe Bratu. Sincer.

catalin.fcdb
catalin.fcdb  •  15 Iulie 2020, 14:20

E vorba ca mai primesti niste bani daca castigi Cupa, plus de asta ramane un trofeu in palmares. Chiar asta ne e noua grija acum, sa jucam un tur in cupele europene si de la anu sa ne trezim la 11 in liga 2.

tonimirea
tonimirea  •  15 Iulie 2020, 12:37

Dle Pulhac e vorba de bani castigati, sume importante chiar, iar Dinamo are nevoie de ei. De asemenea regulamentul trebuie respectat de toate echipele nu trebuie calcat in picioare de cei cu banii, cum se procedeaza de cand s-a infiintat FCSB. Ani la rand s-au castigat campionate ,cupe si supercupe de catre formatii care nu pot in mod normal sa o faca. Dar fotbalul e o mare afacere.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează